Nyírt szőnyeg

Nézet:
Sorrend:
Múzsa Nyírt Lila szőnyeg
Múzsa Nyírt Lila szőnyeg
Málta Nyírt Kék szőnyeg
Málta Nyírt Kék szőnyeg

A manapság is oly nagy sikernek örvendő szőnyeg, a nyírt szőnyeg

 

Ha szeretnéd, hogy lakásod egyszerre legyen modern, stílusos, de mégis otthonos, akkor tedd barátságosabbá szőnyeggel! Webáruházunkban különböző stílusú és méretű nyírt szőnyegek közül választhatod ki az otthonodba illőt.

Nyírt szőnyegeink között találsz élénkebb és visszafogottabb színeket is. Többféle méretben választhatsz virág vagy inda mintásat is. Az inda mintás nyírt szőnyegeken 4 féle színt látsz, melyek így teszik barátságossá szobádat. A virág mintázatú nyírt szőnyegek igazán csajosak, s emellett kellemes színvilágúak. Ha szereted a színek kavalkádját, akkor webáruházunkban megtalálod ezt a fajta nyírt szőnyeget is több méretben. Ha nem igazán a Te világod a színesebb megjelenés, akkor se ess kétségbe, hiszen webáruházunkban találsz klasszikusabb nyírt szőnyegeket is.

De nem csak nappalidat, hálószobádat vagy a gyerekszobát hangsúlyozhatod nyírt szőnyeggel, hanem akár előszobádat, folyosódat is. Így az egész otthonodat összhangba hozhatod. Ehhez találsz kisebb, 70 x 100 cm-es nyírt szőnyeget kínálatunkban. Puhaságuk és vastagságuk miatt remek játszóterületet nyújtanak akár a legkisebbeknek is. A nyírt szőnyegek takarítása, tisztán tartása porszívózással megoldható. Szükség esetén megfelelő vegyszerrel is tisztíthatóak.

Bármelyik színű és mintázatú nyírt szőnyeget választod, a vastagsága és puhasága magas komfortérzetet nyújt, nem fog csalódást okozni.