Termék kategóriák

Modern szőnyeg

Mitől modern egy szőnyeg?

Lehet modern a színe, a mintája, a formája és az anyaga miatt is. Trendi szín most a szürke és a sárga is, ha lakberendezésről és lakástextilről van szó. De modern szőnyegnek mondunk most egy csodaszép türkiz szőnyeget is. Az ilyen szép szőnyegek a lakás minden pontját megszínesítik és barátságosabbá teszik.

Képzeld el magad egy olyan lakásban, ahol egy szőnyeg sincs. Igaz, hogy milyen rideg és kellemetlen? Viszont egy olyan lakás, ahol puha szőnyeg van leterítve lépten-nyomon, amerre csak mész? Ez a verzió már sokkal kecsegtetőbb. Ezért érdemes mindenkinek modern szőnyeg beszerzésével otthonossá varázsolni a lakást.

Tovább
Anyag
Méret
Szín
Minta
Termékkód
 

Modern szőnyeg a talpaid alá.

Ha szeretnéd, hogy lakásod egyszerre legyen modern, stílusos, de mégis otthonos, akkor tedd barátságosabbá szép modern szőnyeggel! Webáruházunkban különböző stílusú és méretű modern szőnyegek közül választhatod ki az otthonodba illőt, amely igazán kényelmessé teszi a lakást. Mindenféle színt megtalálsz, akár mintásat, akár egyszínűt is. Virágmintás modern szőnyeg, letisztult, vagy feltűnő, rendeld meg a dizon.hu oldalról.

A modern szőnyeg mindenkinek jó választás lehet.

Női lakás, férfi agglegény lakás, gyerekszoba, családok otthonának maximális kényelmet adó padló burkolat. Minden színben és méretben rendelhető webáruházunkból modern szőnyeg. 

Modern szőnyegeink között találsz élénkebb és visszafogottabb színeket is. Többféle méretben választhatsz virág vagy inda mintásat is. Az inda mintás modern szőnyegeken 4 féle színt látsz, melyek így teszik barátságossá szobádat. A virág mintázatú nyírt szőnyegek igazán csajosak, s emellett kellemes színvilágúak. Ha szereted a színek kavalkádját, akkor webáruházunkban megtalálod ezt a fajta nyírt szőnyeget is több méretben. Ha nem igazán a Te világod a színesebb megjelenés, akkor se ess kétségbe, hiszen webáruházunkban találsz klasszikusabb nyírt szőnyegeket is. Egy szép klasszikus szőnyeg is lehet modern.

De nem csak nappalidat, hálószobádat vagy a gyerekszobát hangsúlyozhatod modern szőnyeggel, hanem akár előszobádat, folyosódat is. Így az egész otthonodat összhangba hozhatod. Ehhez találsz kisebb, 70 x 100 cm-es nyírt szőnyeget kínálatunkban. Puhaságuk és vastagságuk miatt remek játszóterületet nyújtanak akár a legkisebbeknek is.

 

A modern szőnyeg tisztítás, tisztán tartás porszívózással megoldható.

Szükség esetén megfelelő vegyszerrel is tisztíthatóak. Bármelyik színű és mintázatú modern szőnyeget választod, a vastagsága és puhasága magas komfortérzetet nyújt, nem fog csalódást okozni.

A modern szőnyeg kategóriánkban folyamatosan megújuló darabokat találsz, ezért érdemes gyakrabban felkeresni oldalunkat, ha még nem választottad ki a tökéletes szőnyeget othonodba. Virágmintás modern szőnyeg, szürke modern szőnyeg, színes modern szőnyeg, élénk, feltűnő szín, vagy pedig visszafogott, elegáns modern szőnyeg az álmod, itt egészen biztosan tudsz választani egy szép szőnyeget. Ne fáradozz a cipekedéssel és bajlódj azzal, hogy nem fér be az autódba a szőnyeg, amikor elmész egy üzletbe vásárolni. Rendeld meg online, kényelmesen és GLS futárszolgálatunk házhoz viszi Neked.

Egyedi hangulatot árasztó modern szőnyeg a lakás minden helyiségébe. Választhatsz akár 50 x 80 cm-es kis méretben és akár 300 x 400 cm-es nagyméretű modern szőnyeget is. Határ a csillagos ég, ha lakberendezésről van szó. Mit kínálunk a modern szőnyeg vásárlásával? Gyönyörű színek és minőségi anyagok találkozását.