Termék kategóriák

Gyerekszőnyeg

Gyerekszőnyeg minden méretben olcsón, a legfelkapottabb mintákkal.

A Disney gyerekszőnyeg akció állandó a dizonon. Biztonságot, magas komfortérzetet és melegséget ad a legkisebb méret is. A retró autópálya mintás a gyerekszobába, mai napig az egyik legkeresettebb, de a Verda, a Hercegnők, a mesehősök sem mennek ki a divatból sosem.

Az erős, strapabíró, tartós és remek minőségű, porszívózható az anyukák örömére és selymesen puha a gyermekek örömére. Jó rajta a játék és örömteli rajta a családi közös kikapcsolódás. Több méret rendelhető, a kicsi ágyelő gyerekszőnyegtől a 200 x 300 cm-es nagyméretig. Ültesd gyermeked a laptop elé és válasszátok ki a számára legkedvesebbet.

Segíthetünk valamiben? Hívj minket a 06305092418-as telefonszámon.

Tovább
Méret
Szín
Minta
Termékkód
 

Milyen gyerekszőnyeget érdemes választani a legkisebbek számára?

Ahhoz, hogy a gyerekszoba igazi játékkuckóvá változzon, ahol a kicsik önfeledten tudnak játszani és kiélhetik kreativitásukat, a bútorok és a kiegészítők kiválasztásánál merőben más szempontokat kell figyelembe venni, mint a felnőttek által használt hálószobai shaggy szőnyeg designnál.

Szülői nézőpontból fontos a praktikum és a tisztíthatóság, de a gyermek személyiségét, az ő saját kis belső világát sem hagyhatjuk figyelmen kívül.

A szőnyeg tisztítás könnyű is lehet, ha minőségi szőnyeget választunk.

Gondolják át és listázzák, hogy gyermekük mitől érzi jól magát, mivel szokott játszani, milyen az ízlése, az élénkebb szivárvány színvilág vagy esetleg a természet közeli föld színek állnak hozzá közelebb. Úgy gondoljuk, ha a kisgyerek szobája összhangban van a saját lelki világával, akkor szobája azzá a hellyé válik, ahová szívesen elvonulhat egyedül játszani, olvasni, kreatívkodni vagy csak egy picit egyedül lenni, bekuckózni, mert biztonságot, meghittséget nyújt számára.

Mivel az ideális gyerekszőnyegnek sok szempontnak kell megfelelnie, például tartósnak, ugyanakkor kellően stimulálónak is kell lennie ahhoz, hogy ne csak egy használati tárgy legyen, hanem élményt is nyújtson a legkisebbek számára.
Ez a cikk a gyerekszoba egyik fontos alapelemének, a megfelelő gyerekszőnyeg kiválasztásához nyújt segítséget, megkönnyítve ezáltal Önnek a választást. Gyerekszőyegek mellett más modern szőnyeg is elérhető.

Folyamatosan megújuló és az éppen aktuális mesék szereplőit ábrázoló gyerekszőnyeg olcsón beszerezhető. Tudjuk, hogy a divat és a stílus, de legfőképp a gyerekkorszakok iramos változása örök. A webáruházunkb gyorsan, egyszerűen rendelhetsz olcsó szőnyeg kínálatból. Zöld szőnyeg, vagy szürke szőnyeg, kék szőnyeg és rózsaszín szőnyeg a legkedveltebbek a gyerekeknél. Gyerek szőnyegek olcsón rendelhetőek, ingyenes házhoz szállítással. 

Gyerekszoba szőnyeg tudatos döntés alapján!

Éppoly figyelmet igényel egy gyerekszőnyeg kiválasztása, mint az ágy vagy ha éppen egy szekrényt választatnánk ki. Át kell gondolni a tér adta lehetőségeket, hova szeretnénk tenni a szőnyeget, milyen funkciót lát majd el (pl. autópálya is egyben), illetve azt is hogy milyen időre számolunk vele. Ideális esetben nem egy-két évre választunk gyerekszőnyeget, ezért jó, ha olyan mellett döntünk, ami minőségi és strapabíró, tehát néhány év után is jól bírja majd a gyűrődést.

Nyilván jól át kell gondolnunk, hogy gyerekünk éppen milyen életkorban van, a növekedésével, új impulzusok előtérbe kerülésével a gyerek ízlése, érdeklődési köre is változhat. Főszabályként azonban azt mondanánk, hogy  amellett érdemes dönteni, mi nemcsak 2-3 évesen hanem akár 6-7 évesen is megfelelő lesz számára tehát ajánlatos hosszabb távban gondolkodni és inkább igényes és minőségi gyerekszőnyeget választani.