Gyerekszőnyeg d

Nézet:
Sorrend:
Denisz Kék Shaggy szőnyeg
Denisz Kék Shaggy szőnyeg
Star Wars Gyerekszőnyeg
Star Wars Gyerekszőnyeg

Gyermeked szobáját is varázsold egyedivé gyerekszőnyeg segítségével

 

A gyerekszoba legyen a gyermek korának megfelelő, ezért alaposan át kell gondolni, hogy milyen szőnyeget válasszatok. Minden gyerekszőnyegünk vidám, színes, melyekkel bármilyen típusú gyerekszoba hangulatát fel lehet dobni. Mindegy, hogy a szőnyegen gyermeked kedvenc mesehőse szerepel, vagy egy egyszerű, ízléses figura. Legyen bármilyen korú is gyermeked, webáruházunk gyerekszőnyeg kínállatában biztos, hogy megtalálod a korának megfelelő szőnyeget.

Van néhány gyerekszőnyeg ami egy méretben kapható, de sokból találsz kisebb-nagyobb méreteket. Legyen az a legkisebb (70 x 100 cm) vagy a legnagyobb (200 x 300 cm).

Ha nem szeretnétek „hagyományos” téglalap alakú szőnyeggel barátságosabbá varázsolni a gyerekszobát, akkor választhattok ovális gyerekszőnyegeink közül is. De ha még ezek között sem találjátok meg a szobába passzoló gyerekszőnyeget, akkor nézzétek meg webáruházunk kontúrvágott szőnyegeit.

Kisfiúknak választhattok autópályás szőnyeget, melyen akár autóversenyeket is lehet játszani. De választhatsz akár focis, Pókemberes, Verdás vagy Mickey egeres gyerekszőnyeget a megfelelő méretben. Kislányoknak ajánlom figyelmükbe a Hercegnős, pillangós vagy a népszerű Minnie egeres gyerekszőnyeget.

Mindegyik gyerekszőnyeg kellemesen vastag, de mégis puha.  Ezeken a szőnyegeken önfeledten játszhattok. Takarításuk egyszerű, porszívózással megoldható az általános tisztántartás.