Termék kategóriák

Shaggy szőnyeg

Bolyhos shaggy szőnyeg, mennyeien puha és vastag!

A vastag, süppedős shaggy szőnyeg a legnagyobb kényelem érzésével vár Téged haza minden nap. A polipropilén anyaga tökéletes a mai modern és felgyorsult világban, hiszen könnyen porszívózható, portaszító, egyáltalán nem kényes anyag. A dizon.hu webáruházban kínált shaggy szőnyeg 3 cm és 4 cm szálhosszúságban kapható, amely tökéletes a nappaliba, a hálószobába, a gardróbszobába és a lakás többi pontjára is. Lenyűgöző színek, furfangos minták és a bársonyos, bolyhos anyag az, ami miatt megigéznek és elcsábítanak minket! 

Légy részese a shaggy érzésnek, találd meg itt, legszeretettebb shaggy szőnyeged és rendezd be velünk álmaid otthonát.

Tovább
Méret
Szín
Minta
Termékkód
 

Különleges, imádnivaló bozontos shaggy szőnyeg.

Vastag, süppedős shaggy szőnyeg párosítja a kényelmet, a magasabb komfortot és a stílust. Az otthonod lakberendezési harmóniáját nagy mértékben meghatározza a jól megválasztott shaggy szőnyeg. Nagy választékunk között szembe jöhet Veled álmaid hosszú szálú szőnyege, melyet megrendelést követően akár már másnap otthonodban is tudhatsz.

Shaggy szőnyeg nagy választékban.

Könnyű összepárosítani a lakásod bútoraival, a fal színével és a többi kiegészítővel a különleges shaggy szőnyegeket. Szál hosszúságban, megtalálod a 3 cm és a 4 cm-es shaggy szőnyeg méreteket. Webáruházunkban egy-egy shaggy szőnyeg akár 7-8 méretben is rendelhető.
Megtalálod a nappalidba az egész nagyméretű 300 x 400 cm-es shaggy szőnyeg méretet, ugyanakkor az ágyelőt is 50 x 80 cm-es méretben ugyanabban színben és mintázatban. Közte a 70 x 100 cm, 80 x 150 cm, 125 x 200 cm, 150 x 230 cm, 200 x 300 cm, 250 x 350 cm-es shaggy szőnyeg méretekből választhatsz. Szögletes, ovális és kör alakú gyönyörű darabokat is találsz nálunk, hiszen minden igényhez felkészültünk. 

Shaggy szőnyegek sokféle színben.

A krém, fehér, barna, zöld, bordó, kék, lila, türkiz, fekete, szürke shaggy szőnyegek árnyalatival szinte „gyerek játék” berendezni otthonod padlóját. Ha shaggy futószőnyeget keresel abban is széles kínálat van, amelyet akár a bemutató teremben is meg tudsz nézni, tapintani.

Pihe-puha és divatos, stílusos színek, minták között válogathatsz. Tudjuk, hogy a változás örök, ezért folyamatosan megújuló kínálattal várunk, a legújabb trendekhez igazodva. A legszebb színek és a legegyedibb minták, akár 3D dombornyomott formában is megtalálhatóak.

A shaggy szőnyeg tisztítás gyerekjáték.

Egyszerűen porszívózható ugyanúgy, mint az összes többi szőnyeg. A rendszeres karbantartás, porszívózás megnöveli a szőnyegek élettartamát.

Minden shaggy szőnyeget feltekerve szállítunk. Az első használatba vétel előtt, miután leterítetted otthon a padlón, előfordulhat rajta gyűrődés, ami néhány nap alatt kisimul. Ez nem befolyásolja a szőnyeg minőségét.