Termék kategóriák

PVC Padló

A PVC padló, azaz a tekercses vinyl padló napjaink rendkívül népszerű padlóburkolata. 

Élethű minták, ami a a fahatású PVC padló felülete esetében és a kőhatású PVC padló esetében is igaz. 

Webáruházunkban megtalálható a lakossági PVC padló és a közületi is, de még az olyan speciális vinyl padlók, amik a műtőkbe, a tisztaterekbe, a laboratóriumokba, röntgen helyiségekbe tehető le. 

Minden PVC vinyl padló tekercses kiszerelésben rendelhető, a kért négyzetméter mennyiségekben. Könnyű elvágni és dolgozni vele, ezért is ennyire kedveltek ma a PVC padlók.

A vízálló PVC padlók a fürdőszobába, az illemhelyiségbe és a konyhába is letehetőek.

Tudjuk, hogy képek alapján nem egyszerű dönteni, ezért kérésre, INGYENES PVC padló mintacsomagot küldünk.

Kérj árajánlatot melegburkolásra, PVC padló lerakásra!

Tovább
Méret (tekercs szélesség)
Szín
Termékkód

PVC padló, amely otthonra és az irodába is tökéletes választás.

Élethű, természetes hatású fa mintázatú PVC Vinyl padló világos és sötét színekben is. 

Padlófűtéshez is ajánljuk ezt a praktikus, gyors padlóburkolási módot. A PVC padló 2, 3 és 4 méter széles tekercsekben is kapható, a kért négyzetméterben. Sok jó tulajdonsága van a PVC vinyl padlóknak: halk közlekedést tesz lehetővé, könnyedén letehető, olcsó, tartós, strapabíró, ellenálló, könnyen tisztítható. Megbirkózik a vizes szennyeződésekkel is. Porszívóval és vizes tisztítással is takarítható.

Hová ajánljuk a PVC padlót?

Konyhába, előszobába, hálószobába, folyosóra, előtérbe, irodába, gyerekszobába, stb. Egyes PVC padlók speciális anyagúak, melyek tisztaterekbe, laboratóriumokba, műtőkbe, röntgen helyiségekbe készülnek. Ezek tartósan elektrosztatikus vinylek, amikben korom részecskék és tiszta karbon van.

Igényes megoldást kínál a természetes hatású lakberendezés szerelmeseinek. A DIZON.hu webáruházban kínált PVC padló színei között megtalálható a bükk, a tölgy, és a füstös tölgy is, de igyekszünk folyamatosan megújítani a kínálatot a kereslet szerint.

Válaszd a kényelmet, válaszd a gyorsaságot, válaszd a PVC padlót Vynil padlót otthonod felújításához.