Laminált padló

Laminált padló – a gyors és tartós padlóburkolás lehetősége.

A laminált padló hamar elterjedt hazánkban is. Ez a modern burkolás váltotta le a hagyományos parkettákat.

Előnyei közé sorolható, hogy gyorsan, könnyen letehető, akár még úgy is, hogy nem vagyunk szakavatott padló burkolók. Csupán egy kis utána olvasással, saját kezűleg is elvégezhetjük a feladatot. A laminált padló előnyös tulajdonsága, hogy könnyen tisztítható, szépen takarítható. Porszívóval, partvissal és felmosóval is könnyedén tisztítható.

A laminált padlók vastagsága átlagosan 6-12 mm között van. Minél vastagabb egy laminált padló, annál erősebb, annál tartósabb, annál jobb a minősége. Erős klikk-rendszere szavatolja azt, hogy lerakás után nincs vele gond. A laminált padló burkolás komfortos megoldás a szép és egyszerű lakberendezést kedvelőknek.

A laminált padló kiváló ütés- és kopásálló tulajdonsággal bír. A használata javasolt nappaliba, hálószobába, irodába, gyerekszobába, stb.

Számold ki hány négyzetméterre van szükséged és aszerint tedd a kosárba a kért mennyiséget. Ha kérdésed van, keress minket telefonon, vagy e-mailben.

A laminált padló igazán kedvelt lett az utóbbi időkben. Egyre többen választják egyfajta burkolási megoldásként.

Gyors, egyszerű, praktikus. A víztől azonban óvni kell a laminált padlót. Ha lehet, inkább száraz tisztítást végezzünk rajta, kerüljük a nagyon nedves felmosó rongyot. Ha egy pohár víz ráömlött, még nem kell kétségbe esni, attól nem lesz baja. Amire ügyelni kell az az, hogy tartósan ne érje felesleges nedvesség. Ne válasszuk a laminált padlót fürdőszobába és az előszobába is ha lehet, inkább csempével burkoljunk.

A laminált padló egészen népszerű a természetes stílus kedvelői körében. A natúr cseresznye színű laminált padló tökéletes választás a kisebb és sötétebb helyiségekbe is, hiszen a világos szín tágítja a tereket. A laminált padlón jól mutatnak a shaggy szőnyegek és a szizál szőnyegek is.

A laminált padló, padlófűtéshez is megfelelő. Kellemes melegsége kedvezően hat a közérzetre. Bármilyen kérdés esetén keress minket bizalommal és segítünk a legjobb döntés meghozatalában is.