Termék kategóriák

Vinyl padló - Vízálló padló

A vinyl padló egy olyan ellenálló padlóburkolat, amely egyesíti a modern kor szépségét és praktikumát. 

A vinyl padlóburkolat kategóriában kétféle típussal találkozhatunk:

  1. Tekercses vinyl padló
  2. LVT modul vinyl padló

A vinyl padló vízálló, ezért a lakás bármelyik helyiségébe letehető, még a fürdőszobába is. Egy dologra kell odafigyelni vele kapcsolatban: az aljzatnak teljesen egyenletesnek kell lennie. Ezért, a vinyl padló lerakás előtt megfelelően kell kialakítani az alapot, amire rákerül. Sima felületre rakva viszont tökéletes végeredményt kapunk cserébe. 

A vinyl padló lerakása nagyon egyszerű. Mind a tekercses vinyl, mind a modul vinyl ragasztást igényel, semmi egyéb extra feladat nem vár ránk, amikor burkolunk.

 

Tovább
Méret (tekercs szélesség)
Szín
Típus
Termékkód
 

Érvek a vinyl padló mellett:

  • Gyors lerakás
  • Puha felülete csendes, így a cipők, talpak hangja nem hallható.
  • Természetes. Igényes megmunkálása miatt például a fa mintájú vinyl padló teljesen élethű. A csempe-kő mintázat szintén megszólalásig az igazi kőre hasonlít. Látványban tehát tényleg lenyűgözőek.
  • Gondtalanságot ad, jó kopásálló. Szinte azt is mondhatjuk, hogy karbantartást nem igényel. Ellenállnak a mindennapok viszontagságainak és a rohanó életvitelnek.
  • 100%-ban vízálló.

A vinyl padló erős, ellenálló, kényelmes és csendes is.

Teljesen természetes összhatást érhetünk el a fa mintázatú vinyl padlókkal, a patchwork, vagy vintage mintájú vinyl padlók pedig egészen elképesztő hangulatot árasztanak. A kőhatású vinyl padló egészen Toscana-ig repít álmaidban.

Kínálatunkban az elegáns, a luxus, a barátságos és meleg hangulatú vinyl padlók is megtalálhatóak. Sőt, a gyerekeknek autópályás vinyl padló is kapható. Képzeld el a gyerekszobát vele. Vízálló, halk, lépészajt csökkentő padlóburkolat, amin még játszhat is, s képzeletét szabadjára engedheti gyermeked. Padlófűtéshez is használható. Könnyen tisztítható porszívóval, vagy felmosóval.

Vinyl padló kínálatunkban a hagyományos parketta minta mellett megtalálható a csempe minta, de a bájos olaszos vintage, vagy patchwork minta is. A különböző vinyl padló stílusok között biztosan megtalálja mindenki a tökéletes színt és mintát, ami otthonába illik. 

Nappali, konyha, hálószoba, fürdőszoba, folyosó, előszoba, erkély, terasz. A vinyl padló rendkívül sokoldalú. Természetes meleg színek, esetleg stílusos szürke, netán színes, bohém. Igyekeztünk egy olyan kollekciót összeállítani, amely közül egybe biztosan beleszeretsz majd.

A lakossági PVC (poli-vinyl-clorid) tekercses vinyl padló egyedi méretre vágva, személyre szabott méret igények szerint rendelhető.

Tekercses vinyl padló és klikkes (összepattintásos) vinyl padló is a kínálatban.

Újítsd fel a lépcsőt minőségi vinyl padló segítségével, vagy burkold be vele új lépcsőd. Tökéletesen otthonos, családias, harmonikus hangulat hozható létre vele. A vinyl padló könnyen méretre vágható, strapabíró, könnyen tisztítható és persze gyönyörűen mutat a lépcsőn is. A megfelelő ragasztás időtálló és komfortos burkolatot eredményez a lépcsőkön is.

Inspirálódj velünk, tervezd meg álmaid otthonát és valósítsuk meg együtt.

Vinyl padló forgalmazás és vinyl padló lerakás. Kérd árajánlatunkat a lerakásra is, hogy segíthessünk. 

Telefon: 06305092418

E-mail: info@dizon.hu