Termék kategóriák

Vasalóállvány Vasalódeszka

Vasalódeszka, vasalóállvány a sima ruhákért. A sima ruha, azaz az olyan ruha, ami nem gyűrött, sokat árul el rólunk. Habár akkor, ha szépen teregetjük a ruhákat a szárítóra, el is kerülhetjük a vasalást, ez nem 100%. Vannak olyan kényesebb ruhadarabok, vagy függönyök, amiket muszáj vasalni. A vasalást pedig mindenképpen vasalóállványon, vasalódeszkán végezzük, ha nem szeretnénk kellemetlenségeket és baleseteket.

A legjobb vasalódeszka acél vázszerkezetű, mi is ebben hiszünk és ezért kínáljuk az itt látható minőségi vasalódeszkák, vasalóállványok felhozatalát.

A vasalódeszka huzata akkor jó, ha 100% pamut anyagú. Kínálatunkban lévő vasalódeszkák mind minőségiek, 100% pamut felületűek. Ha fontos a minőség és a praktikusság és az ingyenes szállítás, akkor jó helyen jársz. Rendelj kényelmesen vasalódeszkát.

Tovább

Vasalás gőzölős vasalóval, vagy egyszerű, hagyományos vasalóval. Mindegy milyen a vasaló, egy minőségi és stabil vasalódeszka mindenképpen szükséges.

Vasalódeszkáink biztonsági tartókkal vannak felszerelve, melyek a gőzölős vasalókhoz elengedhetetlen. Extra kényelmet jelenthet az állítható magasság is, de a kábel tartó is nagyon praktikus eleme egy vasalódeszkának. A tökéletesen simuló, 100% pamut huzat pedig szintén olyan dolog, ami szerethetővé teheti a vasalást. Valljuk be, nem mindenkinek szívügye a vasalás, mint házimunka. Egy szép, minőségi vasalódeszka azonban kedvet csinálhat hozzá.

A stabil, időtálló, acél anyagú vasalódeszka hű társunk lehet a mindennapok során a háztartásban.

Az acél vasalódeszka előnye hogy könnyű súlyú. Kinek van kedve egy nehéz vasalódeszkát elővenni, szétnyitni, majd összezárni minden egyes vasalásnál? Kínálatunkban szereplő vasalódeszkák mind könnyűek, ezért nem okoz bosszúságot ez a házimunka.

Hová tegyük a vasalódeszkát?

Az olyan háztartási eszközök, mint a vasalódeszka, a porszívó, a létra sokszor gondot okoz, amikor helyet kell neki találni a lakásban. Nem mindenkinek van mosókonyha, vagy külön helyiség, ahol minden, amit nem szeretnénk szem előtt tartani eltehetünk. Egy vasalódeszkát ha kell, könnyen elő lehessen venni és gyorsan levasalni az inget. Jó helyen lehet a beépített szekrényben, ami a legjobb hely számára. Egyes vasalóállványok olyan kialakításúak, hogy fel lehet őket akasztani. 

Vasalódeszkáink vidám mintájú huzattal készültek, hogy kedvet kapjunk a vasaláshoz. A flamingós, az epres, vagy a virágos vasalódeszka kedves hangulatot teremtenek a mosókonyhában és a nappaliban, vagy a gardróbban is.

Tippek a vasalás könnyítéséért:

  1. Ne pakoljuk túl a mosógépet. Minél több ruhát teszünk bele, annál gyűröttebbek lesznek, ha végzett a gép a mosással.
  2. Teregetésnél jól rázzuk ki a ruhákat és simítsuk el őket.
  3. Ne használjunk csipeszt akkor, ha a lakásban teregetünk, mert nyomot hagy a ruhán.
  4. Ha a szárítókötél nyomát nem szeretjük, inkább vállfára akasszuk a kényesebb ruhadarabokat.
  5. Mielőbb vegyük ki a mosógépből a ruhákat, ha végzett a gép a mosással. 
  6. Minél magasabb a centrifugálás fordulatszáma, a ruhák annél ráncosabbak lesznek.

Ez a néhány tipp, vagy jó tanács segíthet a vasalás idejét lerövidíteni.