Termék kategóriák

Létra - Fellépő

Alumínium létra, összecsukható létra, háztartási létra, fellépő létra, barkács létra 0 Ft szállítással.

Minőségi létrákat kínálunk, mint praktikus háztartási eszközök. Alacsonyabb és magasabb létra minden igényhez.

Egy stabil létra a háztartás része. Ablakpucolás, függöny felrakás, villanykörte csere, barkácsolás, mindhez kell egy létra, vagy fellépő. De nem csak bent a házban, hanem kint a kertben is szükség lehet rá főleg ősszel. Cseréld le a fa létrát alumínium létrára, ami időtállóbb és biztonságosabb, sőt, könnyebb is. A létra kiválasztásánál mindig a biztonság legyen fókuszban. A bordázott létrafokok, a gumitalp és az erős váz nagyon fontos szempont.

Rendelj időt spórolva és kényelmesen, cipekedés nélkül. Alumínium alu létra akció webáruház mindig jó árakkal.

 

Tovább
Anyag

Létrák széles kínálata minden háziasszonynak, szerelni, festeni vágyó férfinak. 

Az összecsukható létrák használaton kívül kevés helyigénnyel rendelkeznek. A fal mellett bárhol tárolható, szinte észrevétlenül. Stabil anyagú létrák alumínium és acél anyagból is választhatóak, teherbírásuk pedig magas, 150 kg.

A létrák fokai csúszásmentesen készültek, így garantálják a biztonságos fel- és lelépést róla. A háztartási létra 5 fokos, 4 fokos és még nagyobb is lehet.

Mind a korrózióálló alumínium létra, mindpedig az acél létra ellenáll a rozsdásodásnak. E két anyag jó tulajdonsága még, hogy könnyűek. Minden háziasszony könnyedén használhatja az összes létrát. Lábaikon műanyag borítás van, ami a csúszásmentes tulajdonságot adja. 

A létra használata otthon, a garázsban, műhelyben, de üzletekben is szükséges lehet. A nagy belmagasságú áruházakban biztosan kellhet egy erős, strapabíró létra, de egy kisebb fellépő létra is elkelhet. A szobalétra pedig szinte minden lakásban megtalálható és szükséges.

Egy kis 2 vagy 3 fokos fellépő létra otthon a lakásban takarításkor is jó ha van, vagy amikor el kell érni valamit a szekrényen. A nagyobb létrák pedig a ház körüli munkák során praktikusak. Festés, barkácsolás, villanykörte csere, stb. Ezekből is vannak különböző magasságú létrák. Legmagasabb a 8 létrafokos.

Fontos megjegyezni, hogy a háztartási létrák és fellépők balesetveszélyesek.

Ám el lehet kerülni a nem kívánt kellemetlenségeket, ha néhány dologra odafigyelünk.

Első fontos dolog, hogy feleslegesen ne használjunk túl magas létrát. Egy családi házban elegendő a 3-4 fokos létra

A fellépők talán gyakrabban használandóak, mint a létrák, ezeket napi szinten elővehetjük akár, ha szükséges. A fellépő sokkal biztonságosabb, mint a létra

Válasszunk széles dobogójú és magas kapaszkodókeretes létrát, ha instabilan és félve mozgunk rajta. Hiába a stabil, acélbiztos létra, ha azt nem megfelelően használjuk. Nagyon fontos, hogy olyan talajra tegyük, ami egyenletes és sík, nem süpped be.

A létrára mindig cipőben, zárt lábbeliben lépjünk fel. Sem mezítláb, sem zokniban, sem papucsban nem célszerű létrázni, a zokni a legveszélyesebb, mert nagyon csúszik.

Létra akció mindig jó áron, ingyenes szállítási költséggel.

Kis létra, nagy létra, fém létra, mindenre van egy jó ajánlatunk.