Termék kategóriák

Ruhaszárítók

Ruhaszárító nagy választékban, ingyenes házhoz szállítási költséggel.

Ruhaszárító állvány, radiátorra akasztható ruhaszárító, vagy fali ruhaszárító, webáruházunkban megtalálható minden típus.

Egy praktikus ruhaszárító megkönnyíti a mindennapjainkat az otthoni háztartási munkákkal. 

Egyes ruhaszárító erkélyre, vagy ruhaszárító radiátorra kis kompakt méretű, ami például a babaruháknak tökéletesek választás.

A gurulós ruhaszárító állvány álló formában szintén kis helyet foglal otthonunkban. Otthon és a teraszon kültéren is használható, rozsdamentes acél anyaga erős, strapabíró, hosszú élettartamot bír.

Válogass attól függöen, hogy mennyi ruhát kellene kiteregetni. Vannak 20 méteres, 30 méteres, de 40 méteres felülettel bíró ruhaszárítók is.

Tovább
Anyag
Szélesség
Szín

Ruhaszárító minden típusban.

A ruhaszárító a háztartási munkák lényegi részei. A mosás után a tiszta, de még vizes ruhákat, textíliákat ki kell teregetni, hogy gyűrődésmentesen és megfelelően száradjanak. 

Sokunknak van rá lehetősége, hogy a ruhákat, lepedőket, ágyneműhuaztokat, törölközőket kint a szabad levegőn szárítsuk a ruhaszárító kötélen. Télen azonban jobb, ha inkább bent szárítjuk őket a lakásban. Igaz ekkor a lakás páratartalma megnő, de szellőztetéssel ez is kiküszöbölhető. Télen ezt elegendő 5-10 perces gyors szellőztetéssel megoldani ott, ahol történik a ruhaszárítás. Ennyi idő is elég, hogy a levegő kicserélődjön. 

Lássuk, milyen ruhaszárító típusokat ajánlunk:

  • Az első a gurulós ruhaszárító torony, ami a kis lakásokba mindenképpen aduász. A felfelé magasló ruhaszárító akár a zuhanykabinba is betehető, csak húzzuk el az ajtóit, hogy szellőzzön.

A függőleges irányba felállítható gurulós ruhaszárító totony előnye, hogy nagy ruhaszárító felülettel rendelkezik, ám alapterületben mégis kis helyet foglal el. Ez a nagy kapacitású, kompakt ruhaszárító az egyik legnépszerűbb típus.

  • Következő ruhaszárító a legkisebb méretű, az úgynevezett radiátorra akasztható ruhaszárító. Ez a kis teherbírású, kb 5 kg ruhát bíró ruhaszárító a törölközők, konyharuhák, babaruhák, zoknik, stb. kisebb ruhák, textíliák tökéletes szárítási felülete. Ez a legolcsóbb ruhaszárító, mely bármelyik, legkisebb lakásban is elfér. Felakasztható nem csak a radiátorra, hanem az erkély korlátra is.
  • A fali ruhaszárító is helytakarékos, melyet elsősorban a fürdőszobába szoktak felszerelni, de előfordulhat erkélyeken is. Az oldalfalra és a plafonra is felszerelhető, s használaton kívül visszahúzható.
  • A következő népszerű ruhaszárító a szárnyas ruhaszárító, vagyis a vízszintesen kinyitható ruhaszárító. Talán ez mondható a legkényelmesebb ruhaszárítónak.

Ruhaszárítóink megnevezésében szerepel egy adat, ami a méter. Nem hozzáértők is olvashatják a ruhaszárító kisokost, ezért nekik most elárulom, hogy miről is van szó. A ruhaszárító zsinór teregetési hossza lesz a méter, ami lehet 3 méter, 4 méter, 5 méter, de a nagyobb ruhaszárítók esetében 40, 50 méter is. Tehát ha jó sok ruhát szeretnél kiteregetni, akkor vedd figyelembe, hogy hány méter teregetési felület van feltüntetve az egyes ruhaszárítók adatlapján, vagy leírásában.

Ruhaszárítóink könnyűek, mégis stabilak.

Akármelyiket is választod, biztos lehetsz benne, hogy minőségi háztartási eszközt vásároltál.

A háztartási munkák megkönnyíthetőek, ha minőségi, praktikus eszközökkel szereljük fel magunkat, illetve otthonunkat. Egy kézre álló, szép, jó fogású, minőségi anyagokból készült ruhaszárító biztosan meghozza a kedvet a mosáshoz és a teregetéshez.

Válastd ki a számodra és lakásod adottságaihoz legjobban passzoló ruhaszárítót és lepd meg vele magad.