Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Disney termékek

Eredeti Disney termékek nem csak kicsiknek! Törölköző, pléd, vagy díszpárna, nálunk megtalálod a legkedvesebb, legédesebb Disney mesehősöd, vagy akiért gyermekeid rajonganak. Minnie Egér, Mickey Egér, Sofia Hercegnő, Villám Mc Queen, Jégvarázs, a Hercegnők és még megannyi kedvenc figura az, aki felvidítja a gyermekeket. Bájos és hasznos kis cukiságaink csak Rád várnak!

Tovább

Vagány Disney termékek aranyos mesefigurákkal


Gyerkőcök kedvenc Disney figurái tűnek fel ágyneműhuzatokon, törölközőkön és plédeken. Kicsik és nagyok körében is nagy sikert aratnak a Disney figurás termékek. A fiúk szívesen képzelik el magukat Spiderman vagy éppen Sam, a tűzoltó, vagy éppen a Mancs őrjárat világában. A lányok pedig a Hercegnős vagy a Minnie egeres Disney termékekkel léphetnek be a mese világába.  Egy ilyen ágyneművel hamar az álmok világába repül, és átélheti álombéli kalandjait. Így a Disney mintás ágyneműben könnyebben fog menni az elalvás.

Minden Disney mintás termékünk kiváló minőségű anyagokból készült.  De a törölközőkben sem fogsz csalódni, s még gyermeked is nagyobb kedvvel fogja befejezni az esti fürdést. Ha strandra készülsz gyermekeddel, ne felejtsétek otthon a vagány Disney mintás törölközőjét sem. Hamar szárazra törölheted vele gyerkőcödet, s folytatódhat a móka a vizen kívül.

Törölközőkön kívül találsz még takarókat is webáruházunkban. Egy puha pléd érintése mindenkinek kellemes. Ha a pléden a gyerek kedvenc Disney mesefigurája látszik, akkor még nagyobb a hatás.  A Disney figurás plédekkel minden pihenés, alvás megnyugtató lesz. De az önfeledt játék közben is kényelmes puhaságot nyújt a gyerek számára a barátságos Disney mintás pléd/takaró.

Tovább