Termék kategóriák

Disney Párna

Disney gyerek párna puha, minőségi anyagból, nagy választékban kisfiúknak és kislányoknak.

Bájos Disney gyerek párnák pompás, fejedelmi érintése lesz az, ami elbűvöli a gyermekeket és felnőtteket egyaránt. Gyönyörű, szépen kidolgozott képe és minőségi plüssös puha anyaga elvarázsol minden nap, amikor a kezedbe veszed, és fejed alá teszed, hogy pihenj egy jót. A gyerekszoba és az a felnőtt szoba, ahol rajonganak Minnie Egérért, vidámabb és barátságosabb lesz ezekkel a kedves kiegészítőkkel.

Ingyen szállítás webshop!

Tovább
Méret
Szín
Töltet anyaga
Termékkód

Disney párna, kispárna, formapárna kisfiúknak és kislányoknak.

A Disney mesefigurák kedves  kis arcai párnáinkon is megjelennek. Vidám, élénk színek, rózsaszín, kék, piros, zöld, válaszd, amelyik a legközelebb áll hozzád és gyermekedhez, vagy a gyerekszoba stílusához.

Hagyományos, négyzet alakú, 40 x 40 cm-es Disney párna és modern formapárna is a kínálatban. Mesevilágba repítenek és elvarázsolnak, annyira szépek, bájosak.

Jégvarázs párna, minnie egér párna, mickey egér párna, verdás párna, minden mesefigurás párna megtalálható.

A Disney párnák mindegyike minőségi anyagból készült, a DIZON.hu webáruház pedig csakis minőségi termékek értékesítésével foglalkozik. A poliészter-szál töltetű Disney gyerek párna mosógépben mosható, viszont csak kímélő programmal indítsuk el, 30 Celsius fokon.
Örvendeztesd meg gyermeked Disney párnáink valamelyikével és mindig biztonságban érzi majd magát, amikor aludni tér. Válassz hozzá Disney takarót és Disney törölközőt is, hogy teljes legyen a szett.

Minnie formapárna és mindenféle disney párnák ingyenes kiszállítással.

Szép és boldogságos, mosolygós álmokat kívánunk minden kis gyermeknek, mesefigurás kispárnával a fejük alatt.

Plüssös poláros anyag, vagy hűsítő poliészter, amit szeretnél gyermekednek, a DIZON.hu webáruházban megtalálod. A Disney gyerek párnák elvarázsolnak már csak akkor is, amikor megpillantod őket a szobában. Amikor pedig gyermeked látod, hogy édesdeden alszik rajta, a szíved ellágyul.Verdák, Hercegnők, Pókember, Mancs őrjárat és a többi kis barát mindig ott lesz, amikor szükséges. Az autóban mindenképp tarts egy puha, kényelmes Disney gyerek párnát, mert ott aztán nagyon szeretnek elaludni a gyermekeink. Hagy érezzék magukat minden pillanatban a legnagyobb biztonságban.

A folyamatos akciók és újdonságok állandóak a DIZON.hu webáruházban.