Termék kategóriák

Disney Pléd

Disney gyerek plédek kislányoknak, kisfiúknak!

90 x 120 cm | 100 x 150 cm | 95 x 140 cm | 120 x 140 cm-es méretekben rendelhetőek barátságos, édes polár gyerek takaróink, a kedvenc Disney mesefigurákkal. Gyermekeinket megnyugtatja az, ha van mellettük egy pihe-puha, finom kis pléd, amit ha magukra terítenek, könnyen álomba szenderülnek.
A minőségi poliészter és a polár Disney gyerek pléd jó választás, ha szeretnénk valami kis aprósággal kedveskedni gyermekeinknek. Meleg, puha, finom érzés betakarózni vele otthon, de magával viheti bárhová, az autóban pedig mindenképpen tarts egyet belőle, mert bármikor hasznát veheted.

Tovább
Anyag
Méret
Szín

Disney mesemintás gyerek takaró, ami kényelmet és biztonságot ad gyermekeinknek.

Több méret, több minta, ugyanaz a minőség. Akciós árak és folyamatos újdonságok várnak rád a DIZON.hu webáruházban. A pihe puha anyagú Disney plédek és takarók pedig gyermekeinknek kedveznek. Kislányoknak és kisfiúknak is nagy választékot kínálunk ezekből a kis édes mintájú Disney plédekből. Dekoráld a gyerekszobát egy szép gyerek pléddel, amivel az ágyat is letakarhatod.

Nagyon kedvelt most Mancs Őrjárat pléd, amiért minden kisgyermek rajong.

Egy Mancsos pléd biztosan nagy örömöt okozna nekik. Puha anyagukba jó érzés betakarózni, amikor fáznak. Az esti fürdés után is jó bebújni alá, de az autóban is jó, ha mindig van egy ilyen kis Disney pléd. Kis méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted, még egy nagyobb női táskában is elfér.

Folyamatosan megújuló Disney mesehősök, Verda, Mancs Őrjárat, Hercegnők, Pókember és az új kis barátok is rendszeresen érkeznek a DIZON.hu webáruházba, hogy örömöt szerezhessünk a gyermekeknek.

Egy minőségi gyerek pléd és takaró mindig gondoskodik arról, hogy gyermeked ne fázzon.

A Disney gyerek pléd ami mosás után gyorsan szárad, színtartó és mindig puha.

Jó választás kirándulásra is, ha szeretnél mindenre felkészülni. A gyermekek tudjuk, hogy a fél szobát magukkal vinnék, ha tehetnék, az összes játékkal együtt, de elegendő lehet egy puha Disney pléd is.