Termék kategóriák

Disney Törölköző

Színes, vidám, kedves Disney gyerek törölközők 70 x 140 cm-es méretben.

Velük kedvet csinálhatsz gyermekednek az esti fürdéshez. Ha kedvenc mesehőse is elkíséri a fürdőszobába, biztosan nagyobb kedvvel veti bele majd magát a fürdőkádba.

Egy szép Disney törölköző csodákra képes.

Verdás törölköző, jégvarázsos törölköző, mickey egeres törölköző, minnie egér törölköző és még számos mesefigura megtalálható. Folyamatos akciók és folyamatos újdonságok a gyerek törölköző kínálatunkban. Pihe-puha pamut anyaga kimondottan bőrbarát, amivel kíméletesen törölheted szárazra gyermekeid érzékeny bőrét. Otthon és az úszás oktatáson, vagy nyáron a strandon is imádni fogja.

Tovább

Disney törölköző, fürdőlepedő, strandtörölköző nagy választékban, akciós áron.

Folyamatosan megújuló kínálat, hiszen újabb és újabb mesék vannak, amik elbűvölik gyermekeinket. A DIZON.hu webáruház csapata pedig minden nap azon dolgozik, hogy elégedett vásárlókat tudhasson a magáénak. A gyermekek épp oly fontosak nekünk, mint a felnőttek, ezért hoztuk létre nekik a Disney termékeket magába foglaló kategóriát.

A Disney gyerek törölköző mosása a bevarrt címke szerint történjen.

Ez általában 30-40 Celsius fokot engedélyez. Szárítógépbe betehető. Minőségi anyagból készült, jó színtartó. Ne használjunk túl sok öblítőszert, mert az megkeményítheti a textíliát. Kellemes fürdőzést, kellemes törölközést  kívánunk minden kisgyermeknek!

Minőségi, 100% pamut anyagú gyerek fürdőlepedők gondoskodnak a kicsik vékony bőrének ápolásáról.

A Disney gyerek strandtörölközők mindegyike puha, selymes érintésű.

Jó nedvszívó tulajonsága révén szeretni fogják a gyermekek. A 100% pamut anyag garantálja a jó minőséget. Jól moshtó, színtartó anyag,  mosási feltételeket azonban minig tartsuk be a címke szerint. Egy gyerek fürdőlepedő, strandtörölköző, Disney törölköző gondoskodással, kényelemmel érinti meg a gyermekeket.

Micimackó, Verdák, Hercegnők, Minnie egér, Sofia hercegnő és a többiek várnak gyermekedre. A DIZON.hu webáruház megbízható, gyors szállítást és garanciát vállal termékeire.