Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Disney Törölköző

Ingyenes szállítás!

Színes, vidám, kedves Disney gyerek törölközők 70 x 140 cm-es méretben - DIZON.hu

Velük kedvet csinálhatsz gyermekednek az esti fürdéshez. Ha kedvenc mesehőse is elkíséri a fürdőszobába, biztosan nagyobb kedvvel veti bele majd magát a fürdőkádba. Villám MC Queen, a Hercegnők, vagy Micimackó lesz a választott, gyermekeid biztos örülni fognak nekik. Minőségi, 100% pamut anyagú gyerek fürdőlepedők gondoskodnak a kicsik vékony bőrének ápolásáról.

Folyamatos akciók és folyamatos újdonságok a gyerek törölköző kínálatunkban. Pihe-puha pamut anyaga kimondottan bőrbarát, amivel kíméletesen törölheted szárazra gyermekeid érzékeny bőrét. Otthon és az úszás oktatáson, vagy nyáron a strandon is imádni fogja.

A Diyney gyerek törölköző mosása a bevarrt címke szerint történjen, ami általában 30-40 Celsius fokot engedélyez. Szárítógépbe betehető. Minőségi anyagból készült, jó színtartó. Ne használjunk túl sok öblítőszert, mert az megkeményítheti a textíliát. Kellemes fürdőzést, kellemes törölközést  kívánunk minden kisgyermeknek!

Tovább

Disney mesefigurákkal ábrázolt gyerek törölköző, fürdőlepedő, strandtörölköző nagy választékban, akciós áron. Folyamatosan megújuló kínálat, hiszen újabb és újabb mesék vannak, amik elbűvölik gyermekeinket. A DIZON.hu webáruház csapata pedig minden nap azon dolgozik, hogy elégedett vásárlókat tudhasson a magáénak. A gyermekek épp oly fontosak nekünk, mint a felnőttek, ezért hoztuk létre nekik a Disney termékeket magába foglaló kategóriát.

A Disney gyerek strandtörölközők mindegyike puha, selymes érintésű, amivel jóleső érzés megtörölközni. Jó nedvszívó tulajonsága révén szeretni fogják a gyermekek. A 100% pamut anyag garantálja a jó minőséget. Jól moshtó, színtartó anyag,  mosási feltételeket azonban minig tartsuk be a címke szerint. Egy gyerek fürdőlepedő, strandtörölköző, Disney törölköző gondoskodással, kényelemmel érinti meg a gyermekeket.

Micimackó, Verdák, Hercegnők, Minnie egér, Sofia hercegnő és a többiek várnak gyermekedre. A DIZON.hu webáruház megbízható, gyors szállítást és garanciát vállal termékeire.

Tovább