Termék kategóriák

Padlószőnyeg

Padlószőnyeg olcsótól a luxusig.

A padlószőnyeg tökéletes választás hálószobába, vendégszobába, gardrób szobába, gyerekszobába és irodába is. 

Egy faltól-falig pihe-puha, fantasztikusan meleg, otthonos érzetű padlószőnyegtől nincs jobb érzés. Kínálatunkban megtalálható az egyszerű, klasszikus, vékonyabb padlószőnyeg és az exkluzív, extra vastag, hihetetlenül puha padlószőnyeg is.

A legtöbb padlószőnyeg anyaga polipropilén, illetve poliamid, amelyek kérhetőek 2 és 4 méteres szélességű tekercsekben is. 

Padlószőnyeg irodába, edzőterembe, különböző intézményekbe.

Sőt, egyes ipari filc padlószőnyegek az autók, buszok csomagtereibe, rakodótereibe is alkalmazhatóak. Az úgynevezett autós padlószőnyegek csúszásmentes felületei balesetmentessé teszik az adott területet.

Tovább

A padlószőnyeg kényelmes és melegséget áraszt.

A padlószőnyeg a mai napig is divatos kiegészítője otthonunknak. Amellett, hogy stílusos színekből és mintákból választhatunk, magasabb komfortérzetet is biztosít. A padlószőnyeg minden szobában középpontba kerül, a faltól falig elterülő puhaság pedig önmagáért beszél. Talán sokan félnek a padlószőnyeg lerakásától, pedig különösebb problémát nem okoz. Néhány speciális eszköz  szükséges hozzá és már hozzá is láthatunk.
Kínálatunkból többféle padlószőnyeg közül választhatsz. Nagyon sok szín, mintázat és anyag van a raktárunkon, melyeket akár azonnal tudunk küldeni. A padlószőnyegek szélessége 2 és 4 méter lehet általában. 

Hosszú és rövidszálú shaggy padlószőnyeg, hurkolt-buklé padlószőnyeg, autópályás gyerek padlószőnyeg, egyszínű és színes, mintás padlószőnyeg is elérhető mindenki számára. Tudjuk, hogy az igények eltérőek, mi pedig szeretnénk mindenkinek kedvezni, bármilyen tervet is kíván megvalósítani a lakberendezésben. Padlószőnyegeink a helyiség minden négyzetméterét elvarázsolják, vele együtt pedig Téged is levesznek a lábadról. Egy vékony anyagú, erős, időtálló padlószőnyeg irodába is alkalmas. 

Hagyományos mintájú, mégis divatos padlószőnyeg.

Ez egy rövidebb szálhosszúságú, praktikus padlószőnyeg. Jó érzéssel fog eltölteni ha végigmész rajta. Találsz ebből a fajta padlószőnyegből egyszínűt és mintásat is, élénkebb és pasztell színekben is. Tisztántartása sem igényel különösebb teendőket, porszívózással megoldható az általános takarítása.

Shaggy padlószőnyeg.

Dús és puha, hosszú szálú padlószőnyeg, amin nagyon kellemes érzés mezítláb sétálni. Mintha simogatná a talpad. Mivel a padlószőnyeg kellemesen vastag, melegséget fog nyújtani a szobában. Gyerek szobában is elhelyezhető, hiszen könnyű tisztán tartani. Gyermeked önfeledten játszhat a Shaggy padlószőnyegen. A gyerek padlószőnyeg minden gyerekszoba komfortnövelő melegburkolata.

A padlószőnyeg rendelést 2 m széles tekercsig GLS futárszolgálat viszi házhoz.
A 2 métertől szélesebb tekercseket, mivel ezek már terjedelmesebb csomagok, saját autóval szállítjuk az ország egész területén. 

Keress minket bizalommal a 06305092418-as telefonszámon, de kérdéseid felteheted az info@dizon.hu e-mail címen is.