Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Padlószőnyeg

A padlószőnyeg zseniális választás hálószobába, gardrób szobába, vendég szobába és gyerekszobába is. Egy faltól-falig pihe-puha, fantasztikusan meleg, otthonos érzetű szőnyegtől nincs jobb választás. Hatalmas választékot kínálunk, ahol biztosan rátalálsz álmaid legszebbjére. 

Tovább

A padlószőnyeg kényelmes, és melegséget áraszt


A padlószőnyeg a mai napig is egy divatos kiegészítője otthonunknak. Amellett, hogy trendi színekből és mintákból választhatunk, magasabb komfortérzetet is biztosít. A padlószőnyeg minden szobában középpontba kerül. A padlószőnyeg lerakása sem okoz különösebb problémát, többféle technikával lehet rögzíteni. Kínálatunkból többféle padlószőnyeg közül választhatsz. A padlószőnyegek szélessége minden esetben adott méret, általában 4 méter szélesek.

 Választhatod a hagyományos, de divatos nyírt padlószőnyeget. Ez egy rövidebb szálhosszúságú, praktikus padlószőnyeg. Jó érzéssel fog eltölteni ha végigmész rajta. Találsz ebből a fajta padlószőnyegből egyszínűt és mintásat is,élénkebb és pasztell színekben is. Tisztántartása sem igényel különösebb teendőket, porszívózással megoldható az általános takarítása.

Vagy választhatod az oly divatos és közkedvelt shaggy padlószőnyeget is. Dús és puha, hosszabb szálú padlószőnyeg. Ezen a Shaggy padlószőnyegen nagyon kellemes érzés mezítláb sétálni. Mintha simogatná a talpad. Mivel a padlószőnyeg kellemesen vastag, melegséget fog nyújtani a szobában. Gyerek szobában is elhelyezhető, hiszen könnyű tisztán tartani. Gyermeked önfeledten játszhat a Shaggy padlószőnyegen.

Tovább