Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Padlószőnyeg

A padlószőnyeg tökéletes választás hálószobába, vendégszobába, gardrób szobába, gyerekszobába és irodába is.  – DIZON.hu

Egy faltól-falig pihe-puha, fantasztikusan meleg, otthonos érzetű padlószőnyegtől nincs jobb érzés. Kínálatunkban megtalálható az egyszerű, klasszikus, vékonyabb padlószőnyeg és az exkluzív, extra vastag, hihetetlenül puha padlószőnyeg is.

Hosszú és rövidszálú shaggy padlószőnyeg, hurkolt-buklé padlószőnyeg, autópályás gyerek padlószőnyeg, egyszínű és színes, mintás padlószőnyeg is elérhető mindenki számára. Tudjuk, hogy az igények eltérőek, mi pedig szeretnénk mindenkinek kedvezni, bármilyen tervet is kíván megvalósítani a lakberendezésben. Padlószőnyegeink a helyiség minden négyzetméterét elvarázsolják, vele együtt pedig Téged is levesznek a lábadról.

A legtöbb padlószőnyeg anyaga polipropilén, illetve poliamid, amelyek kérhetőek 2 és 4 méteres szélességű tekercsekben is. Igény esetén vállaljuk a nálunk vásárolt padlószőnyeg szegését is.

Padlószőnyeg irodába, edzőterembe, különböző intézményekbe. Sőt, egyes ipari filc padlószőnyegek az autók, buszok csomagtereibe, rakodótereibe is alkalmazhatóak. Az úgynevezett autós padlószőnyegek csúszásmentes felületei balesetmentessé teszik az adott területet.

Keress minket bizalommal a 06305092418-as telefonszámon, de kérdéseid felteheted az info@dizon.hu e-mail címen.

Tovább

A padlószőnyeg kényelmes, és melegséget áraszt.

A padlószőnyeg a mai napig is egy divatos kiegészítője otthonunknak. Amellett, hogy stílusos színekből és mintákból választhatunk, magasabb komfortérzetet is biztosít. A padlószőnyeg minden szobában középpontba kerül. A padlószőnyeg lerakása sem okoz különösebb problémát, többféle technikával lehet rögzíteni. Kínálatunkból többféle padlószőnyeg közül választhatsz. A padlószőnyegek szélessége minden esetben adott méret, általában 4 méter szélesek.

Választhatod a hagyományos mintájú, de divatos, nyírt padlószőnyeget. Ez egy rövidebb szálhosszúságú, praktikus padlószőnyeg. Jó érzéssel fog eltölteni ha végigmész rajta. Találsz ebből a fajta padlószőnyegből egyszínűt és mintásat is, élénkebb és pasztell színekben is. Tisztántartása sem igényel különösebb teendőket, porszívózással megoldható az általános takarítása.

Vagy választhatod az oly divatos és közkedvelt shaggy padlószőnyeget is. Dús és puha, hosszabb szálú padlószőnyeg. Ezen a Shaggy padlószőnyegen nagyon kellemes érzés mezítláb sétálni. Mintha simogatná a talpad. Mivel a padlószőnyeg kellemesen vastag, melegséget fog nyújtani a szobában. Gyerek szobában is elhelyezhető, hiszen könnyű tisztán tartani. Gyermeked önfeledten játszhat a Shaggy padlószőnyegen.

Tovább