Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Gyerek padlószőnyeg

Gyermekeink szobájában a legjobb választás egy szép, kényelmes, meleg hatású, gyerek padlószőnyeg. Egy szép szőnyeg, ami színes, játékos, bohókás, mint gyermekeink. Jobban esik rajta játszani, mint a padlón. A gyerekszoba akkor az igazi, ha színek tengernyi árnyalata köszön vissza ránk. 

Tovább
Padlószőnyeg ragasztó
Listaár:
2 790 Ft / db

Gyerekszobába vidám, színes, mintás gyermek padlószőnyeg


Azon gondolkozol, hogy hogyan is tehetnéd gyermeked szobáját melegebbé, barátságosabbá? Mindezt persze stílusosan, dizájnosan és költséghatékonyan? Akkor ehhez remek választás lehet számotokra a gyermek padlószőnyeg. A padlószőnyegek kellően vastagok ahhoz, hogy gyermekednek önfeledt játékban legyen része ha  ezen szeretne játszani. A gyermek padlószőnyegen nem fog felfázni. A gyermek padlószőnyegek nem csak vastagok, de kellemes tapintásúak is. Ezeken minden lépésnek örülni fog gyermeked talpa.

Lányoknak és fiúknak is találtok kedvükre való gyerek padlószőnyeget. A kisfiúk kifejezetten szeretik az autópályás mintázatú padlószőnyeget, hiszen ez remek pálya autóversenyekhez amikbe a testvéreket, szülőket is bevonhatja. De akár a zöld erdőt is bebarangolhatják az erdő mintázatú gyermek padlószőnyeg segítségével. Ehhez a padlószőnyeghez még akár történetet,mesét is mondhatnak, mely fejleszti képzelőerejüket. Kislányoknak ajánlom figyelmükbe a vidám mintákkal ellátott gyermek padlószőnyeget. A kellemesen csajos rózsaszín alapot pillangók vagy balerinák teszik vidámmá. De a mai napig is közkedvelt mese szereplőivel is találkozhatunk az egyik gyermek padlószőnyegen, ez pedig nem más, mint Maya, a méhecske.

A gyermek padlószőnyegeinknek adott a szélességük, így azon változtatni nem tudunk, de a hosszúságát Te mondod meg! A padlószőnyeget akár ragasztva is helyére rögzítheted. Takarítása egyszerűen, porszívózással megoldható. Ezeken a gyermek padlószőnyegeken minden játék öröm lesz.

Tovább