Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Gyerek padlószőnyeg

Ingyenes szállítás!

A gyerek padlószőnyeg a gyerekszobák legjobb, legkényelmesebb melegburkolata. – DIZON.hu

Nem csak szép, vidám, kedves hangulattal vértezi fel a gyerekszobát, hanem komfortos és egészséges környezetet is teremt számukra. A gyerek padlószőnyeg kínálatunkban megtalálható a kislány szobákhoz illő mintájú padlószőnyeg és a kisfiúknak illő gyerek padlószőnyeg is. Autópályás padlószőnyeg, pillangós padlószőnyeg, balerinás, vagy hercegnős padlószőnyeg az, amit szeretnél, a dizon.hu webáruházból könnyedén és gyorsan megrendelheted.

A vékony szálú, mégis sűrű szövésű gyerek padlószőnyeg polipropilén anyaga könnyen tisztítható és jó kopásálló tulajdonságú. A gyermekek és a szülők is jól járnak egy minőségi padlószőnyeggel.

A gyerek padlószőnyeg 4 m széles tekercsben rendelhető. Sőt, kétoldalas padlószőnyeg ragasztó szalagot, vagy vödrös padlószőnyeg ragasztót is tudunk küldeni. Hívj minket a 06305092418-as telefonszámon és szívesen segítünk bármilyen kérdésed merült fel a gyerek padlószőnyeg burkolással kapcsolatban.

Tovább
Kedvencekhez
Padlószőnyeg ragasztó vödrös
Listaár:
4 990 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás

Gyerekszobába jó választás a vidám, színes, mintás gyermek padlószőnyeg.

Azon gondolkodsz, hogy hogyan is tehetnéd gyermeked szobáját melegebbé, barátságosabbá? Mindezt persze stílusosan, dizájnosan és költséghatékonyan? Akkor ehhez remek választás lehet számotokra a gyermek padlószőnyeg. A padlószőnyegek kellően vastagak ahhoz, hogy gyermekednek önfeledt játékban legyen része, ha ezen szeretne játszani. A gyermek padlószőnyegen nem fog felfázni. A gyermek padlószőnyegek nem csak vastagak, de kellemes tapintásúak is. Ezeken minden lépésnek örülni fog gyermeked kis talpa.

Lányoknak és fiúknak is találtok kedvükre való gyerek padlószőnyeget. A kisfiúk kifejezetten szeretik az autópályás mintázatú padlószőnyeget, hiszen ez remek pálya autóversenyekhez, amikbe a testvéreket, szülőket is bevonhatja. De akár a zöld erdőt is bebarangolhatják az erdő mintázatú gyermek padlószőnyeg segítségével. Ehhez a padlószőnyeghez még akár történetet, mesét is mondhatnak, mely fejleszti képzelőerejüket. Kislányoknak ajánlom figyelmükbe a vidám mintákkal ellátott gyermek padlószőnyeget. A kellemesen csajos rózsaszín alapot pillangók, vagy balerinák teszik vidámmá. De a mai napig is közkedvelt mese szereplőivel is találkozhatunk az egyik gyermek padlószőnyegen, ez pedig nem más, mint Maya, a méhecske.

A gyermek padlószőnyegeinknek adott a szélességük, így azon változtatni nem tudunk, de a hosszúságát Te mondod meg! A padlószőnyeget akár ragasztva is helyére rögzítheted. Takarítása egyszerűen, porszívózással megoldható. Ezeken a gyermek padlószőnyegeken minden játék öröm lesz.

Tovább