Termék kategóriák

Gyerek padlószőnyeg

Gyerek padlószőnyeg, a gyerekszobák mesés melegburkolata.

Vidám, kedves hangulattal vértezi fel a gyerekszobát, illetve komfortos és egészséges környezetet is teremt. Kínálatunkban megtalálható a kislány szobákhoz és a kisfiús szobákhoz illő gyerek padlószőnyeg is.
Autópályás padlószőnyeg, pillangós padlószőnyeg, balerinás, vagy hercegnős padlószőnyeg az, amit szeretnél, a dizon.hu webáruházból könnyedén és gyorsan megrendelheted.

A gyerek padlószőnyeg 4 m széles tekercsben rendelhető. Sőt, kétoldalas padlószőnyeg ragasztó szalagot, vagy vödrös padlószőnyeg ragasztót is tudunk küldeni. Hívj minket a 06305092418-as telefonszámon és szívesen segítünk bármilyen kérdésed merült fel a gyerek padlószőnyeg burkolással kapcsolatban.

Tovább
Anyag
Méret
Szín
Termékkód

Gyerekszobába jó választás a vidám, színes, mintás gyermek padlószőnyeg.

Azon gondolkodsz, hogy hogyan is tehetnéd gyermeked szobáját melegebbé, barátságosabbá? Mindezt persze stílusosan, dizájnosan és költséghatékonyan? Akkor ehhez remek választás lehet számotokra a gyermek padlószőnyeg. A padlószőnyegek kellően vastagak ahhoz, hogy gyermekednek önfeledt játékban legyen része, ha ezen szeretne játszani. A gyerekszoba padlószőnyegen nem fog felfázni. A gyerek padlószőnyegek nem csak vastagak, de kellemes tapintásúak is. Ezeken minden lépésnek örülni fog gyermeked kis talpa. A vékony szálú, mégis sűrű szövésű gyerek padlószőnyeg polipropilén anyaga könnyen tisztítható és jó kopásálló tulajdonságú. A gyermekek és a szülők is jól járnak egy minőségi padlószőnyeggel.

Lányoknak és fiúknak is csodás gyerek padlószőnyegek.

A kisfiúk kifejezetten szeretik az autópályás padlószőnyeget, hiszen ez remek pálya autóversenyekhez, amikbe a testvéreket, szülőket is bevonhatja. De akár a zöld erdőt is bebarangolhatják az erdő mintázatú gyermek padlószőnyeg segítségével. Ehhez a padlószőnyeghez még akár történetet, mesét is mondhatnak, mely fejleszti képzelőerejüket. Kislányoknak ajánlom figyelmükbe a vidám mintákkal ellátott gyermek padlószőnyeget. A kellemesen csajos rózsaszín alapot pillangók, vagy balerinák teszik vidámmá. De a mai napig is közkedvelt mese szereplőivel is találkozhatunk az egyik gyerek padlószőnyegen, ez pedig nem más, mint Maya, a méhecske.

A padlószőnyeget akár ragasztva is helyére rögzítheted. Takarítása egyszerűen, porszívózással megoldható. Ezeken a gyermek padlószőnyegeken minden játék öröm lesz.