Termék kategóriák

Gumis lepedő

Gumis lepedő a praktikus típusoknak.

Egy minőségi, puha pamut gumis lepedő maximális nyugalmat biztosít egész éjjelen át. Miért? Mert nem gyűrődik, hanem reggel is ugyanúgy találod magad alatt, mint ahogy lefeküdtél rá este.
A gumis lepedő szenzációs tulajdonságai zavartalan, nyugalmas és kényelmes alvást biztosítanak. Válogass a sokféle méret közül és találd meg az ágyad, matracodhoz leginkább passzolót.

Mikor ajánljuk a gumis lepedőt?

  • Akkor, ha gyakran bosszankodsz azon, hogy elmozdul és lecsúszik a sima lepedő az ágyról. 
  • Akkor, ha villámgyors ágyazásra vágysz.
  • Akkor, ha mindig szép és rendezett hálószobára vágysz.
  • Akkor, ha szereted a puha, lágy pamut anyag érintését.

 

 

Tovább
Méret
Szín
Termékkód
 

Te tudnál lepedő nélkül aludni? Nehezen elképzelhető, igaz?!

A gumis lepedők sokat tesznek hozzá kényelmünkhöz és a házimunka megkönnyítéséhez. Az ágynemű csere még nem volt ennyire egyszerű és bosszúságmentes. A gumis lepedő levétele és felrakása is sokkal gyorsabban megy vele. A lepedőket szeretjük és nem tudunk nélkülük aludni. Gondolj bele, egy éjszaka során mennyi órát töltünk rajta fekve. Ezért nagyon fontos, hogy csakis minőségi, pamut gumis lepedőt válassz magadnak. Főként akkor, ha bőröd érzékeny és gyakran viszket. A 100% pamut gumis lepedő segít, hogy minden éjszakát átaludj, amin fekve, bőröddel érintkezve nem okoz irritációt. A megbízható 100% pamut gumis lepedők a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt megtalálható webshopunkban. A 70 x 100 cm kismérettől a nagy, kétszemélyes matrachoz is megtalálod. A legkeresettebb gumis lepedő méret a 160 x 200 cm. Ez a normál méretű ágyakhoz tökéletes.

Hogyan válassz megfelelő méretű gumis lepedőt?

Sokan nem tudják, de Neked most elárulom. A gumis lepedő mérete nem megegyező a matrac méretével. A matrac szélessége és hossza mellett fontos kiemelni a matrac magasságát is. Ha például a matracod mérete 180 x 200 cm, 20 cm-es magasságal, akkor a 200 x 220 cm-es gumis lepedőt kell vásárolnod.

A gumis lepedő színek magukért beszélnek. Szerezd be a legújabbakat és a legstílusosabbakat. A szürke lepedő és a zöld gumis lepedő is jó választás lehet a hálószobába. Natúr bézs, vagy kellemes vanília színek, de a hófehér és a bordó is megrendelhető webáruházunkból.

Egy tökéletets gumis lepedő tökéletesen simul a matrachoz.

A gumis szegélye nem a matrac felső részén, hanem a matrac alatt kell elhelyezkedjen. A puha gumislepedő megalapozza a zavartalan éjszakát és a kipihent ébredést. Elasztikus tulajdonsága teszi olyan könnyed és praktikus lakástextillé.

Webáruházunkban sokféle méretű és színű gumis lepedőt találsz.

Bármilyet is keresel, nálunk biztos megtalálod. Alkosd meg az összhangot és a kifinomult, megnyugtató harmóniát a hálószobában. Bármilyen színű gumis lepedőt válassz, harmonizálnia kell a szobád alap színeivel. Egy szép és natúr szín a bézs, ami férfiak és nők használatához is alkalmas. Világosbézs és sötétbézs árnyalatok is rendelhetőek, akciós áron is. Otthonunk és a szoba színvilága bfolyással lehet hangulatunkra is. A vidám színek jókedvre derítenek, de lehet, hogy csak tudat alatt. A végeredmény ugyanaz. Öröm, jóérzés, megnyugvás, jókedv és életünk egyensúlya. A lakástextilek és a lepedők is fel tudnak tölteni minket. Egy szép zöld gumis lepedő az ágyon azt az érzést kelti, hogy egy virágos rét kellős közepén vagyunk, így csak jókat lehet álmodni rajta. Az örök tisztaság érzetét keltő fehér gumis lepedő a legkeresettebb. Nem véletlen, hiszen a fehér a békesség szimbóluma is, de a tisztaságot is jelenti számunkra.