Termék kategóriák

Lepedő

Lepedők nagy választékban.

Gumis lepedő, vagy hagyományos vászon lepedő, amit keresel? Webáruházunkban megtalálod.

100 x 200 cm gyermek lepedő, 200 x 220 cm lepedő női és férfi színekben is. Kék lepedő, rózsaszín lepedő, lila, narancs, szürke, zöld, bézs, rózsaszín és a legnépszerűbb fehér lepedők is elérhetőek webáruházunkból.

Felnőtt lepedő és gyermek lepedő is több méretben.

Szépen megvarrt és eldolgozott minőségi lepedők adják meg az alapját a kipihent ébredésednek. Hagyományos vászon lepedő a franciaágyra, vagy gumis lepedő a matracra, tőlünk megrendelheted. A gumis lepedő fixen a matracon marad a speciális gumis szegélyének köszönhetően. Válaszd ezt a típust, ha matracon alszol!

Tovább

A megfelelő alvás a megfelelő lepedő használatával történik.

Fontos, hogy a pihentető alváshoz minden a kényelmünket szolgálja. Ezért a legapróbbnak tűnő lepedőről sem szabad megfeledkeznünk. Ez egy fontos kellék ahhoz, hogy ágyunk még kényelmesebb legyen. A lepedő védőfunkciót is ellát, hiszen nem hagyja, hogy a matrac felszíne koszolódjon. A paplan, a párna és a lepedő kényelmes alvásunk elengedhetetlen textiljei. Mindenki igényeinek megfelelően eldöntheti, hogy milyen típusú és anyagú lepedőt szeretne. Választhatod a hagyományos pamut vászon lepedőt, vagy a gumislepedő -t.

A gumis lepedő praktikuma mindenkinek ideális.

A lepedő gyerekeknek és felnőtteknek kényelmes alvást biztosít. A lepedő gumis változata nagyon népszerű napjainkban is. A pamut vászon lepedő például a francia ágyra jó választás, vagy az egyszemélyes ágyakra is. Lepedők nélkül már el sem tudjuk képzelni éjjeleinket. Legyen szimpla egyszemélyes az ágy, vagy óriási, kétszemélyes, a dizon.hu webáruházban olcsón rendelhetsz lepedőt. 
Válaszd ki a hálószobádhoz és ágyadhoz legjobban illő, minőségi, 100% pamut, vagy kevert szálas pamut lepedőt és add át magad minden éjszaka a háborítatlan, szép álmoknak!

Milyen egy jó lepedő?

  • tartós
  • szép
  • megfizethető
  • puha
  • színtartó
  • kényelmes

Ha lepedő vásárlás előtt állunk, jó, ha tartós és minőségi darabra találunk. Minden éjjel hosszú órákon át fekszünk rajta, forgolódunk, izzadunk. Egy jó lepedő ellenáll minden megpróbáltatásnak. Az izzadékonyabb embereknek gyakoribb az ágynemű csere és a lepedőt is hetente kell mosni, jobb esetben. Egy erős lepedő a gyakori mosás ellenére sem bolyhosodik ki és vékonyodik el.

A szép lepedő az egész estét meghitté teszi. Lehet szép egy ma nagyon stílusos szürke lepedő is, ízléseink eltérőek. A rózsaszín lepedő már a lányok kedvence, ami tényleg gyönyörű és bájos szín a hálószobában is. 

A lepedő matracvédő funkciót is ellát.

Az úgynevezett vízálló lepedők pedig inkontinencia esetére is megoldást kínálnak, de 60 x 120 cm-es gyermek méretben is beszerezhető a vízálló lepedő.
A gumis lepedővel kicsit könnyebb bánni. Gumírozott széle miatt nem csúszik le a lepedő a matracról, így az alvás folyamán nem csúszik ki alólad.

A 90 x 200 cm matractól a 180 x 200 cm matracig találsz nálunk megfelelő lepedőt. Szerencsére több méretben is találsz lepedőket webáruházunkban. Lehet akár egyszemélyes ágyad, vagy a nagy 200 x 200 centis franciaágyad is. Széles színválaszték közül választhatod ki, hogy melyik az a szín amelyik neked tetszik. Választhatsz olyan színű lepedőt, ami illik az ágyneműdhöz, de választhatsz teljesen eltérőt is. Ez is jó a lepedőkben, hogy teljesen rád van bízva melyik tetszik. A fekete szín is keresett, mert nem kényes és örök divat. Mivel kiváló minőségű anyagokból készültek a lepedők, így biztos, hogy pihentető alvásban lesz részed az ágyneműhuzat tökéletességével. Szatén ágyneműhöz is választhatsz pamut lepedőt, a hálószoba olyan, amilyennek Te szeretnéd. Egy puha zöld lepedő például fantasztikusan otthonos hangulatot teremt, ami azonnal megnyugtat.

Ajándéknak is tökéletes, hiszen lepedőre mindig szükség van. Mosógépbe bedobva a tisztítása sem lesz hosszadalmas és bonyolult. Ha nem tudsz dönteni a sok kellemes szín közül, akkor válassz többet, és használd hangulatodnak megfelelően.