Termék kategóriák

Állólámpa

Különleges, rusztikus, mesebeli állólámpa, mely szinte antiknak tekinthető.

Égetett tömör fa testű, 180 cm magas állórésszel rendelkező retro állólámpa, erős, meleg fényt árasztó, hatalmas és gyönyörű, mesebeli búrával.

Az állólámpát oda helyezed, ahová csak szeretnéd, ugyanis ez az egyik legmobilabb lámpa típus. Az állólámpa használható olvasáshoz és hangulatfényként is nagyon funkcionális. Kifejezheted vele stílusod és egyéniséged, egy ilyen különleges, egyedi retró állólámpa pedig egészen magával ragadó hangulatot csempész otthonodba.

A fa állórészes állólámpáink, a sárga színű búráival mind, meleg fénnyel árasztják el a lakást, ezáltal nagyon megnyugtató miliő vesz majd körül, ha felkapcsolod.

Ez a rusztikus, fa állólámpa ajándéknak is tökéletes lehet szeretteinknek, akik a modern lakásfelszerelési kiegészítők helyett inkább az örök klasszikus, retró darabokat részesítik előnyben.

Megrendelés után gondosan csomagoljuk őket, hogy véletlenül se eshessen bajuk, amíg megérkeznek hozzád.

Tovább
Szín

Állólámpa - egy kis retró.

Gondolhatod, hogy az állólámpa a mai modern fényforrások miatt már kiment a divatból. De ezeknél az állólámpáknál nem így van, hiszen ezek örök klasszikusnak számítanak a maguk egyedi megjelenésükkel.

Nagyon jól beillik szinte minden stílusú szobába, hiszen a fa soha nem megy ki a divatból, és nagyon jól kombinálható. Állólámpáink stílusban megegyeznek, de színben különböznek. Így kiválaszthatod, hogy a Te otthonodba melyik illik legjobban. Világosabb színvilágú szobában nagyon jól mutat a kellemes sötétbarna állólámpa a sárga vagy krém színű búrájával. A barna és a sárga nagyon jól harmonizál egymással. Ez a kellemes harmónia a burán is szembe tűnik, hiszen nem hagyták egyszínűre, hanem megbolondították egy kis sötétbarna díszítéssel.

Az állólámpával szükség szerint tudod kiegészíteni a csillár adta fényt, vagy az egyéb világítást, ha kevésnek találnád. De ha csak egy kis romantikus hangulatra vágysz, akkor ezt felkapcsolva kellemes fényt kapsz. Ha olvasósarokba szeretnéd beállítani, ne habozz, hiszen az állólámpa elég fényt ad, hogy a közelében nyugalomban olvashasd el kedvenc könyvedet. Így ha mások is tartózkodnak a szobában, akkor nem fogja zavarni őket a fény, amit az állólámpa ad. Ezeken az állólámpákon stílusosan ötvöződik a retro, az örök klasszikus és a modern megjelenés. Az állólámpa lábkialakítása miatt stabilan fog állni, és nem foglal nagy helyet. Így bátran ajánlom szűkebb helyekre is.