Termék kategóriák

Csillár

Lámpa, csillár, mennyezeti lámpa és állólámpa, melyek mind azért vannak, hogy beragyogják otthonunkat.

Klasszikus, elegáns, fiatalos, ultra modern stílus uralkodjon lakásodban, webáruházunkban megtalálod azt a csillárt és lámpát, ami a legpompásabban beleillik a környezetbe. A csillároknak, lámpáknak meghatározó szerepük van a lakás stílusának kialakításában, ezért kellő megfontolást igényel, melyikre essen a választás.

A DIZON.hu webáruházban sokféle csillár, mennyezeti lámpa és állólámpa közül válogathatsz, többféle stílus között. Csillár gyerekszobába is. Fém, fa, vagy kovácsoltvas jellegű csillár, spot lámpa, esetleg a rusztikus, egyedi kormánykerekes fa csillár legyen a kiválasztott, biztosan jól döntöttél.

A megrendelt csillárt lelkiismeretesen, biztonságosan és nagyon alaposan csomagoljuk be, hogy semmiképpen se essen baja, amíg odaér hozzád a megrendelés után.

Minőségi fényforrások kényelmes rendelése online. Folyamatos akciók, jó árak és megújuló kínálat vár rád a DIZONON.

Tovább
Búrák száma
Szín

Modern és klasszikus csillárok rendelése.

Ha otthonunkban minden a saját ízlésünknek megfelelően van kialakítva, akkor miért lenne ez másként a kiegészítőkkel? Az egyik legalapvetőbb lakáskiegészítő, a csillár.  Manapság a világítás egyik alapkelléke az otthonoknak.

A kormánykerekes fa csillár különleges látványt nyújt otthonodban.

Ezzel az egyedi kivitelezésű csillárral megmutathatod stílusodat. Azokban az otthonokban, vagy panziókban, erdei házikókban mutat jól, ahol a főszerep a fáé. Többféle színből választhatod ki az otthonodba legjobban illő csillárt. De nemcsak a színét választhatod meg, hanem az izzók számát is, attól függően hol szeretnéd elhelyezni.

Vagy választhatsz a nagyon trendi csillárok közül is, melyek inkább a modern otthonok fényforrásai. Ezek a modern csillárok fém vázzal rendelkeznek. Ezeknek az összefogatása, és  a búrák színe, mintája teszik különlegessé a csillárt. Antikolt hatású csillár, ami a régebbi stílusú házak környezetébe illik, szintén megtalálható a dizon.hu webáruházban.

Azt is figyelembe kell venni, hogy mekkora megvilágításra van szükségünk. Például egy kisebb méretű szobába az 4, vagy annál több izzós csillár inkább már bántja a szemet. De nagyon jól kihangsúlyozódik az 1 vagy 2 izzós csillár. Viszont ezzel is elegendő fényt biztosít a szobában. Minél nagyobb a tér, annál praktikusabb növelni az izzók számát. Ugyanakkor választhatunk, hogy fix vagy mozgatható legyen a világításunk iránya. Bármelyik csillárt is választod, biztos, hogy nem fogod megbánni! Tüntesd ki otthonodat a megfelelő fényforrással, és élvezd, hogy minden más megvilágításba kerül.