Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Csillár

Csillár vásárlás kényelmesen. Gyerekszobába, nappaliba, étkezőbe is találsz pont olyat, ami a legjobban illik lakásod hangulatához. Gyönyörű, különleges kovácsoltvas jellegű, antikolt hatású és ultra modern fényforrást is kínálunk. Nagyon kedvelt a különleges, kormánykerekes változat is. Vigyél fényt életedbe és otthonodba, hangulatos, kellemes világítással.

Tovább
Búrák száma
Búrák anyaga
Szín
Kormánykerekes Fa Csillár bükk
Kormánykerekes Fa Csillár bükk
Kormánykerekes Fa Csillár bükk
Listaár:
24 990 Ft / db

Mesterséges fény a házban, trendi és modern csillárral

 

Ha otthonunkban minden a saját ízlésünknek megfelelően van kialakítva, akkor miért lenne ez másként a kiegészítőkkel? Az egyik legalapvetőbb lakáskiegészítő, a csillár.  Manapság a világítás egyik alapkelléke az otthonoknak.

A kormánykerekes fa csillár különleges látványt nyújt otthonodban. Ezzel az egyedi kivitelezésű csillárral megmutathatod stílusodat. Azokban az otthonokban, vagy panziókban, erdei házikókban mutat jól, ahol a főszerep a fáé. Többféle színből választhatod ki az otthonodba legjobban illő csillárt. De nemcsak a színét választhatod meg, hanem az izzók számát is, attól függően hol szeretnéd elhelyezni.

Vagy választhatsz a nagyon trendi csillárok közül is, melyek inkább a modern otthonok fényforrásai. Ezek a modern csillárok fém vázzal rendelkeznek. Ezeknek az összefogatása, és  a búrák színe, mintája teszik különlegessé a csillárt.

Azt is figyelembe kell venni, hogy mekkora megvilágításra van szükségünk. Például egy kisebb méretű szobába az 4 vagy annál több izzós csillár inkább már bántja a szemet. De nagyon jól kihangsúlyozódik az 1 vagy 2 izzós csillár. Viszont ezzel is elegendő fényt biztosít a szobában. Minél nagyobb a tér, annál praktikusabb növelni az izzók számát. Ugyanakkor választhatunk, hogy fix vagy mozgatható legyen a világításunk iránya. Bármelyik csillárt is választod, biztos, hogy nem fogod megbánni! Tüntesd ki otthonodat a megfelelő fényforrással, és élvezd, hogy minden más megvilágításba kerül.

 

Tovább