Törölköző

Törölköző, mely simogat egy kellemes zuhanyzás után


Fürdés után mindenki számára jóleső érzés egy pihe-puha törölközőbe megtörölközni. Mindenki kedvére választhat, hogy milyen mintájú és színű törölközőt szeretne fürdőszobájában látni. Frottír törölköző kínálatunkban megtalálod a hozzád illőt, és két méretből választhatsz. Hangold össze a színeket a fürdőszobádban is. Ezáltal kellemes összhangban lesz a fal színe a bútorokkal és természetesen a törölközőkkel. Így minden itt töltött perc kellemes látvánnyal fog kiegészülni.  De ha nem tudsz dönteni, vegyél egy színből egy kisebb és egy nagyobb méretet is. Így akár mindenkinek lehet a törölközőjéhez passzoló kéztörlő is.

De akkor se hagyd otthon törölköződet, ha éppen a strandra vagy uszodába készülsz. Széles színválasztékunkban biztosan találsz ízlésednek megfelelő színű törölközőt, melyet örömmel fogsz használni. Ha van kedvenc focicsapatod, akkor mutasd meg a környezetednek kedvenc csapatod logójával ellátott törölközővel.

Gyerekeknek válassz egy aranyos szuperhősös mintázatút. Biztosan örülni fog neki csemetéd, hiszen ezek a figurák nemcsak aranyosak, de bátrak is. Ezek a törölközők felnőtt méretűek, így biztos, hogy gyermeked nem marad vizes. Ezek is puhaságot nyújtanak, hiszen kiváló minőségű pamutból készültek.

 

Tovább