Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Törölköző

Minőségi, puha, 100% pamut frottír törölközők vendéglátóhelyek részére nagyobb mennyiségben is. Szép színekben, több méretben kínáljuk őket azoknak a szálloda tulajdonosoknak, akik fontosnak tartják, hogy vendégeik részére a legjobbat nyújtsák. Természetesen otthonra is éppoly megfelelőek ezek a szép fürdőlepedők a mindennapi higiéniához. Válassz fürdőszobád hangulatához illő színűt.

Tovább
Méret
Szín

Törölköző, mely simogat egy kellemes zuhanyzás után


Fürdés után mindenki számára jóleső érzés egy pihe-puha törölközőbe megtörölközni. Mindenki kedvére választhat, hogy milyen mintájú és színű törölközőt szeretne fürdőszobájában látni. Frottír törölköző kínálatunkban megtalálod a hozzád illőt, és két méretből választhatsz. Hangold össze a színeket a fürdőszobádban is. Ezáltal kellemes összhangban lesz a fal színe a bútorokkal és természetesen a törölközőkkel. Így minden itt töltött perc kellemes látvánnyal fog kiegészülni.  De ha nem tudsz dönteni, vegyél egy színből egy kisebb és egy nagyobb méretet is. Így akár mindenkinek lehet a törölközőjéhez passzoló kéztörlő is.

De akkor se hagyd otthon törölköződet, ha éppen a strandra vagy uszodába készülsz. Széles színválasztékunkban biztosan találsz ízlésednek megfelelő színű törölközőt, melyet örömmel fogsz használni. Ha van kedvenc focicsapatod, akkor mutasd meg a környezetednek kedvenc csapatod logójával ellátott törölközővel.

Gyerekeknek válassz egy aranyos szuperhősös mintázatút. Biztosan örülni fog neki csemetéd, hiszen ezek a figurák nemcsak aranyosak, de bátrak is. Ezek a törölközők felnőtt méretűek, így biztos, hogy gyermeked nem marad vizes. Ezek is puhaságot nyújtanak, hiszen kiváló minőségű pamutból készültek.

 

Tovább