Fürdőköpeny-Fürdőköntös

Egy puha köntös otthonra és szállodába is

 

Ha Te is szereted a minőségi dolgokat, akkor válaszd a puha pamut köntöst, mely szinte simogatni fogja bőrödet. Fehér színe miatt semleges, így nemtől és kortól függetlenül bárki használhatja. Ideális választás otthonra is, de egy szállodában is megállja a helyét. Kiváló minőségű 100 % pamutból készültek a fürdőköntösök, így nagyon kényelmes viseletet adnak.

Fürdőköntöseink hosszított fazonúak, és a derékon a hozzá tartozó övvel megköthetőek. Két zsebbel rendelkezik, melyekbe akár telefont, pénztárcát és kulcsot is tehetsz, nem fog belőle kiesni, mert ahhoz elég mély a zseb. A sálgallérral igazán trendi megjelenést biztosít viselőjének. Széles méretválasztékunkban mindenki megtalálja a megfelelő méretet az S-estől egészen az 5XL-ig.

Szállodába tökéletes választás, és a legtöbb helyen előírás is a fürdőköntös viselése. Ha nincs lehetőséged, vagy nem szeretnél a szállodában bérelni, akkor megéri beszerezni egyet. Nálunk kedvező áron juthatsz hozzá, és bárhol bármikor élvezheted a pamut köntös nyújtotta puhaságot. Otthonodban is nyugodtan használhatod, hiszen kinek ne esne jól, ha a fürdőkádból kilépve egy puha köntösbe burkolózhat? Ez a köntös egy kis lustálkodáshoz is kitűnő társad lesz.

Tovább