Termék kategóriák

Ágy

A boxspring ágy az igazi hálószobai luxus, amely a maximális kényelemért született.

Álom a hálószobában, gyönyörű bútorokkal! Az egyik legkényelmesebb ágy típus, ami az előkelőség és a stabilitás védjegye. Extra masszív keret és kivitelezés, tökéletes minőség! Biztonságos, tartós megoldás, ugyanis a matrac közvetlenül az ágykeretbe beépített rugórendszeren fekszik. Egyedi megoldás: választható külön ágykeret, fejvég és matrac.

Tovább

Ágy: a bútor, mely a pihentető és kényelmes alvást szolgálja!

 Az ágy az a bútor, mely a kellemes pihenésért felelős. Nem mindegy, hogy milyen ágyban hajtod álomra fejed, hiszen ahhoz, hogy kipihenten ébredj, szükséges a kényelmes matrac és persze az ágy is fontos.

Webáruházunkban kényelmes és trendi boxspring ágyakat és boxspring ágytesteket találsz, melyek a Te kényelmedet szolgálják. Ha igazán extra kényelmes körülmények között szeretnél aludni, akkor válassz kínálatunkból ágyat és hozzá megfelelő matracot. Hiszen maga a matrac szinte semmit nem ér a megfelelő ágy nélkül, és persze ez fordítva is igaz. Boxspring ágyainkat különböző méretekben találod meg, így azt a méretet választhatod, melyre szükséged van a kényelmes alváshoz. Érdemes ágy kínálatunkban is szétnézni, hiszen többféle típus –és szín közül választhatsz. 

A boxspring ágy már jó ideje jelen van a hazai piacokon is, hiszen stílusossága és kényelme miatt igen hamar elterjedt Európában is. Sokkal tartósabb, mint a hagyományos ágykeret + ágyrács kombináció, és a nagyobb súly sem jelent neki megpróbáltatást. Ennél az ágyfajtánál nem kell félni, hogy esetleg egy hirtelen mozdulat következtében a földön találod magad, hiszen ebben nincs ágyrács ami eltörhet. Magasabban is fekszel, mint a hagyományos franciaágyban, ezért kényelmesebb a lefekvés és a felállás róla.

Ha egyszer kipróbálod, hogy milyen is a kényelmes alvás, többé már nem akarsz másban aludni :)