Termék kategóriák

Boxspring ágy

A boxspring ágy, a prémium kategóriás ágyak csúcsán helyezkedik el és az egyik legstabilabb ágyrendszer.

Az ára tükrözi a minőségét és tartósságát, ellenáll a legnagyobb terhelésnek is. Pihentetőbb alvást nyújt, mint a hagyományos ágyak. Külön matrac választható az ágytestekhez, széles méretskálából. 

Tovább
Ágytest
Fejvég
Matrac

Miért kényelmesebb és előnyösebb egy boxspring ágy, mint egy hagyományos ágykeret ágyráccsal?

 A boxspring ágy az 1800-as évek végén jelent meg az Egyesült Államokban. A 20. században utat tört magának Európában is, hiszen egy nagyon stabil, masszív ágyról van szó, amely sok ember számára lehetővé tette / teszi a kényelmes és pihentető alvást.

A boxspring ágy azon kívül, hogy igazán mutatós, dizájnos és trendi megjelenést ad hálószobádnak, királyi kényelmet nyújt. A boxspring ágy kialakítása miatt nagyszerűen alátámasztja a matracot. Így biztosítva még nagyobb kényelmet használója számára. Nagyjából úgy működik, mint egy lengéscsillapító.

A boxspring ágy a legstabilabb szerkezetű ágy, mely a nagyobb tömegű terheléseket is bírja. A matracok magasabban vannak, mint a hagyományos ágykeretekben, így a leszállás könnyebb lesz.

Mindezek mellett még biztonságosabb is, mint a „hagyományos” ágykeret ágyráccsal. Ebben nincs ami eltörjön, beszakadjon, mint az ágyrácsnál. Itt az ágykeretbe van beépítve a rugórendszer amelyen a matrac helyezkedik el. Ha a boxspring ágy nagysága lehetővé teszi, akkor nyugodtan használhatjátok két különálló, egyforma magasságú, de különböző keménységű matraccal is.

Külseje elegánsabb, mint hagyományos ágytársaié, hiszen a boxspring fejvég és az ágyat körülvevő huzat teszi exkluzívvá a megjelenését.