Termék kategóriák

Boxspring ágytest

A boxspring ágytest egy különálló, matractartó test, amihez választható külön fejvég és matrac.

Széles méretskálából választhatod ki a hálószobád adottságaihoz és a Te saját igényeidhez legtökéletesebbet. Aludj úgy, mint a királyok és ébredj minden reggel kipihenten. Tapasztald meg a legnagyobb kényelmet és engedd, hogy elcsábítson, majd levegyen a lábadról!

Tovább
Ágyneműtartó
Matrac
Szélesség
-17%
Kedvencekhez
Normál ár:
126 090 Ft / db
VIP ár:
104 190 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
-17%
Kedvencekhez
Normál ár:
127 290 Ft / db
VIP ár:
105 390 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
-17%
Kedvencekhez
Normál ár:
190 990 Ft / db
VIP ár:
159 290 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás

Ha igazán kényelmes ágyon szeretnéd álomra hajtani a fejedet, akkor válassz boxspring ágytestet!

 Ha királyokhoz méltóan szeretnéd magad kipihenni, akkor ideális választás lehet számodra a nagyon kényelmes boxspring ágytest. Az ágytest rendkívüli módon támasztja alá a matracot, mely ezáltal még pihentetőbb alvásélményt nyújt számodra/számotokra. A boxspring ágytest már önmagában is egy igazán stabil szerkezetű ágy, mely kiválóan bírja a nagyobb terheléseket is.

Ezek a remek fejlesztésű, igazán masszív boxspring ágytestek a 19. században törtek utat maguknak az európai piacokra. Leginkább szállodákban találkozhatsz boxspring ágyakkal, hiszen ott elég változékony terhelésnek kell megfelelniük. A kényelem mellett még igazán elegáns megjelenésűek is, melyről a befedéshez használt szövet gondoskodik. De ha kényelmesen szeretnél aludni, boxspring ágytesttel otthonodban is megteremtheted magadnak a pihentető alvás lehetőségét.

Boxspring ágytesteink között van ami ágyneműtartós kivitelű. Ez még praktikus is, hiszen van hol tárolnod a használaton kívüli ágyneműidet. A boxspring ágytest biztonságosabb, mint a hagyományos ágykeret + ágyrács kombináció, hiszen itt a matrac alatt nincs ami eltörjön. Itt az ágykeretbe van beépítve a rugórendszer, mely az egész ágy alapját adja. Nem kell arra ébredned, hogy az elfáradt fa esetleg eltört míg az igazak álmát aludtad, és a földön kötöttél ki.