Telefonszámunk: +36-30-509-2418 | +36-30-121-5354 | Email címünk: info@dizon.hu
BLACK FRIDAY AKCIÓ! Akár 40% kedvezmény! Ingyenes szállítás!
Blog

Vidám óvodásoknak gyerek-törölköző -pamut, magas minőség

Dizon
Dizon
2020.02.24 22:29

A törölköző a minden napunk áldott praktikus textil darabja, a gyerekeknek is fontos darab.
 

A törölközők sajátos tulajdonsága, hogy hamar koszolódik.

Ha mindig higiénikusak és tisztán akarjuk látni gyerekeinket, akkor érdemes betárazni a gyerek törölközőkből. Bármilyen jó minőségű is a gyerektörölközőnk, akkor is a sok mosás miatt veszít minőségéből. De van pár hasznos praktika, amivel hosszabb élettartalmúvá tehetjük törölközőinket. Nem elég puha, dörzsöl, vagy szagos a törölközőnk?  Ha nem elég puha több használat után ez lehet attól, hogy kemény a víz, ezért használjunk vízlágyítót. Ha az „illatával” van probléma a törölközőnek, ez attól lehet, hogy elszaporodtak a baktériumok az anyagban. A törölközőt érdemes 60%-90% fokban mosni. Persze a nagy hőfokban mosás vékonyítja az anyagot, de a higiénia nagyon fontos.

 
Az már csak rajtunk függ, hogy a praktikán kívül milyen pluszt adunk a gyerekeknek a törölközővel. Dobjuk fel a gyerekeink mindennapját egy vidám gyerek törölközővel. A hétköznapi életben mi felnőttek sok alkalmatosságot, ami hozzá tartozik a napi rutinhoz kevésbé magasztalunk fel. Ezzel ellentétben a kisgyerekeknek egy törölköző is sok örömöt tud okozni. Boldog, vidám önfeledt gyermekkor telis tele fantasztikus fantáziával.  Emlékezzünk vissza a kezdetekre, kicsi gyermekkorunkra, óvodában mindenkinek volt egy jele. Ez a jel ott volt a szekrényünkön a törölközőnkön és beékelődött a szívűnkbe. A jelek a minták már kisgyermekkorban nagy fontossággal bírnak és örömet tudnak okozni. Ezért egy vidám óvodásoknak illő gyerek törölköző, nagyon kedves, mókás praktikus tárgyat képez.

Manapság ellepik a gyerekek cuccokat a korunk mesefiguráinak motívumai. A rajzfilmek mesefigurái jól mutatnak az a gyerek törölközőkön is. A gyerekek kedvenceiket szívesen hordják magukon és minden olyan tárgyon, ami az övékké. Előfordul, hogy az élet megismerése közben a gyerekek nem nagyon rajonganak bizonyos szokásokért. Ezért egy mesés törölköző feldobhatja: fogmosást, mosakodás, hajmosást. Jelenleg minden eszközünk megvan arra, hogy játékossá és mókássá tegyük a gyerekek környezetét. Nem kell nagy pszichológiai képesség, hogy felismerjük, milyen jó lelki pluszt adhat egy mesefigurás törölköző. A Disney mesehősök a gyerek törölközőn nagy kedvencek az ovisok körében. 

A Paw Patrol Mancs őrjárat a törölközőn egy nagyon kreatív mese, ami élénk mutatós mintáival lenyűgözi a gyerekeket. A Paw Patrol mese a kiskutyás figuráival a gyerek törölközőn élénken hat a gyerekek kreativitására, fantáziájukra. A mesék világában elmerülni és kizárni a külső világot a gyerekek boldog gondtalan évei. Ezek az évek adnak egy erős alapot a jövő generációjának, amikben a környező tárgyak erős hatást gyakorolnak. Tehát ne felejtsük, el, hogy milyen pszichológiai hatása lehet egy törölközőnek is. A gyerektörölközők: anyaga bőrbarát anyagból készülnek. Egy gyerekeknek gyártott törölköző a rányomott klasszis mintán kívül nagyon puha kellemes tapintású.