Telefonszámunk: +36-30-509-2418 | +36-30-121-5354 | Email címünk: info@dizon.hu
BLACK FRIDAY AKCIÓ! Akár 40% kedvezmény! Ingyenes szállítás!
Blog

Magával ragadó zöld, narancs tányérkészlet

Dizon
Dizon
2020.02.24 19:21

Tavaszi frissesség, a gyönyörű zöld, narancs tányérkészlettel


Szeretnéd elkápráztatni vendégeidet? Ezzel a tányérkészlettel megteheted.

Kiválasztása gondos oda figyelést igényel, hisz mára már számtalan modellel találkozhatunk. Mintázatukban, színeikben, formáikban, nagyságaikban egyaránt eltérő darabokkal állhatunk szemben. Épp ezért, ugye nincs is olyan könnyű dolgunk kiválasztani a konyhánkhoz, ebédlőnkhöz a legmegfelelőbbet. Jogosan mondhatjuk, hogy az étkészletek háztartásunk ékességét alkotják.Látványilag és formailag is érdemes illeszkednie a környezetünkhöz, de akár egy élénk, kirívó étkészlettel fel is dobhatjuk a terítéket. A praktikusság oldaláról sem szabad megfeledkeznünk, hisz nagy könnyebbség számunkra, ha könnyen tisztítható.

Ebben az élénk zöld, narancs tányérkészletben, biztosan nem fogsz csalódni. Otthonod valódi éke és megbecsült darabja lesz, minden elvárásodnak maximálisan megfelel. Rendkívül ízléses, finom modell a tavasz frissességét, lágyságát, üdeségét kínálja.


A színek hatással vannak testünkre és lelkünkre egyaránt. A színeknek erejük van, pozitív hatásokkal tölt fel és boldogsággal önti el szívünket. A zöld szín a megújuló természetet jelképezi, mely egyaránt felélénkít és megnyugtat. Boldogságot, harmóniát, egyensúlyt, magabiztosságot sugall. A narancs egy rendkívül sugárzó szín, a ragyogás, a vitalitás és a vidámság színe. Figyelemfelkeltő, így mindig a középpontba helyeződik.


Ezért válaszd bátran ezt az elképesztő színvilággal rendelkező tányérkészletet. A család és a vendégek kedvence lesz. Mintája egy nagyon finom, kifinomult nonfiguratív virágmintával rendelkezik, mely csodálatos kiegészítője tányérkészletünknek. Pompásan összhangban vannak a színek és a minták.


Rendkívül dekoratív, látványban gazdag, modern étkészlet, melyet már a te háztartásodban is magadnak tudhatsz. Szeress bele, hagyd, hogy elvarázsoljon ez a magával ragadó élénk étkészlet.

Szeretnéd elkápráztatni vendégeidet, ezzel a tányérkészlettel megteheted.


Kiválasztása gondos oda figyelést igényel, hisz mára már számtalan modellel találkozhatunk. Mintázatukban, színeikben, formáikban, nagyságaikban egyaránt eltérő darabokkal állhatunk szemben. Épp ezért ugye nincs is olyan könnyű dolgunk kiválasztani a konyhánkhoz, ebédlőnkhöz a legmegfelelőbbet. Jogosan mondhatjuk, hogy az étkészletek háztartásunk ékességét alkotják.