Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Bőrönd szettek jó áron a Dizonon!

Dizon
Dizon
2020.06.18 10:31

2 részes és 3 részes bőröndvásárlás online, kényelmesen.

Keményfedeles és puha fedeles bőröndöket is találsz, ha épp nálunk nézelődsz és keresed utazásodhoz a legjobb bőröndöt.Ha utazni készülsz, vásárolj egy szuper bőröndöt.

A kemény fedeles bőröndök ABS anyagból készültek. Többségében 4 kerekes változatok vannak jelenleg, amelyek igencsak népszerűek mindenki körében. Hogy miért? Mert nagyon kényelmesen utazhatsz vele, 360 fokban elforognak kerekei. Van dupla- 4 kerekes is, amik strapabíróak és könnyen gurulnak.

A kemény fedeles bőröndök előnyei mellett szól még az is, hogy könnyen tisztítható, nem árt nekik az eső és a sár sem. Nem ázik át a bőrönd tartalma. Teleszkópos húzókarjuk is roppant kényelmesek. Kétállásos és háromállásos kivitelben is, ez az utazóbőrönd méretétől függ. A kisméretű kabin bőröndök általában háromállásosak, a nagyméretű bőröndök pedig kétállásosak.

Ha repülőgéppel utazol, mindenképpen tájékozódj a felvihető bőrönd méretekről a légitársaság honlapján! A fedélzetre általában az 55 x 40 x 20 cm-es, vagy az 55 x 40 x 23 cm-es kabin bőröndöket szabad felvinni.  Például ez a menta színű, puhafalú bőrönd szett tartalmaz kabin bőröndöt is és feladható poggyászokat is.

Nagyon népszerűek a színes bőröndök minden korosztálynál. Divatos a rosegold, az ezüst és a mentazöld bőrönd is. Kedveltek a pillangós bőröndök, a baglyos bőröndök.

Mi szól a bőrönd szettek mellett? Praktikusabb és kifizetődőbb is azok számára, akik gyakran utaznak és egyik alkalommal csak 1-2 napra, másik alkalommal hetekre kell elmenniük. Ha 1-2 napos utazáshoz kell bepakolni, akkor elegendő egy 55 cm-es kabin bőrönd is. A közepes méretet az 1 hetes utazásokhoz ajánlanám, a nagyméretű bőröndökbe pedig 2 személy, 2 hétre is kényelmesen be tud pakolni. Használaton kívül a bőrönd szettek egymásba pakolhatóak, így helytakarékosak is.

Bőrönddel bárhová elutazhatunk, ezért is nevezzük utazóbőröndnek. Bejárhatjuk vele az egész világot. Elférnek az autó csomagtartójában is. Kényelmesen és praktikusan utazhatunk vele vonaton is és buszon is.

Ó és majd elfelejtettem a számzárat! Bőröndjeink biztonságos számzárral vannak ellátva, amihez privát számkódot állíthatunk be, így illetéktelenek nem tudják azt kinyitni. Ez egy repülőgéppel történő utazásnál roppant fontos a feladott poggyászok esetében, amikor elveszik tőlünk a bőröndünket.

Egy jó utazóbőröndre bármikor szükség lehet. Szerezd be nálunk bőrönd szetted és vedd a nyakadba a világot! Legújabb izgalmas kalandod már csak egy kattintásnyira van tőled.