Blog

Nyugtató és energetizáló lila shaggy szőnyeg

Dizon
Dizon
2020.02.24 19:24

Nyugtató és energetizáló lila shaggy szőnyeg


A szőnyeg színének köszönhetően nyugalmat sugároz, illetve aktiválja az agy kreatív központját.

Ahogyan mondani szoktuk, ebben a rohanó világban szinte nincs időnk megállni pedig mindnyájunknak szükségünk van nyugalomra és pihenésre. Biztosan Te is szeretnél egy fárasztó nap után megpihenni, amire ez a Damien lila shaggy szőnyeg a megoldás. Évközben nem minden esetben tehetjük meg, hogy elmenjünk pihenni, pedig sokszor lenne energiára szükségünk. Sokféle módon kerülhetünk nyugalmi állapotba, ám a legjobb, hogy otthonunk lila shaggy szőnyege is megadja ezt nekünk.  Nem csupán színének köszönhetően lazulhatunk el egy fárasztó nap után, hanem puha, kellemes tapintásának köszönhetően is.Ezek a típusú shaggy szőnyegek polipropilén anyagból készülnek, ahogyan ez a lila shaggy szőnyeg is. Ennek az anyagnak köszönhetően nagy igénybevétel esetén is hosszú időn keresztül megtartja színét és formáját. Ha már szóba került a színe, akkor nézzük meg, hogy a lila szín milyen jelentéssel bír.


Első körben a kék és piros keveréke, tehát nyugtató és energetizáló hatások egyvelege. Lila shaggy szőnyegedre nem csupán szőnyegedként fogsz tekinteni, mivel aktiválja az agy kreatív központját. Serkenti a koncentrálást is, továbbá a lila a béke,önzetlenség,méltóság szimbóluma is.

Ez a Damien Lila shaggy szőnyeg azért jó választás, mert  akkor lesz igazán kifejező és hatásos, ha más színekkel,bútorokkal  kiegészíted, így igazán színes lesz lakberendezésed. Bár kevesen merik használni a lila színt otthoni felhasználáskor, ugyanis bár gyönyörű szín, óvatosan kell  bánni vele, mégis nehéz mellényúlni.


Damien shaggy szőnyeged  lila színének köszönhetően könnyen fogod tudni kombinálni más színekkel is. A legjobb az egészben, hogy remekül fog mutatni lakásodban, ha jól bánsz a színekkel, és megfelelően alkalmazod.  Legyen szó kisebb vagy nagyobb térről ez a lila shaggy szőnyeg tökéletesen fog mutatni. Itt fontos megjegyeznünk, hogy a lila színnél a kevesebb is néha több, ezért érdemes nagy térben több kisebb  szőnyeget,szőnyegeket alkalmazni.

Érdemes kevesebb kiegészítővel rendelkező térségben elhelyezni ezt a lila shaggy szőnyeget, ugyanis kivallóan alkalmazkodik hideg-meleg színekhez.

Legjobban a  fehér térben teljesedik ki, ugyanis exkluzív hatást és nagyobb teret teremt lakásodban. Mivel méretben 80x150-es, ezért érdemes nagyobb kiegészítőkkel vegyíteni, tehát ágy, szekrény hasonlók.

Válaszd Te is ezt a gyönyörű lila shaggy szőnyeget, hogy lakásod igazán elegáns, exkluzív külsővel rendelkezzen. Fiatalok, de akár az idősebb korosztály számára is ajánlott ez a lila shaggy szőnyeg. Kellemes, puha tapintásának köszönhetően öröm rajta a járás. További előnye a Damien shaggy szőnyegnek, hogy télen is kellemes, meleg érzésünk lesz a talpunk alatt. Nem maradt más hátra mint előre, azaz megvásároljuk a Damien shaggy szőnyeget, és élvezzük a kellemes, bársonyos tapintását.