Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Irodai szőnyeg

Irodai szőnyeg és irodai padlószőnyeg - DIZON.hu

Brillírozni a munkahelyen úgy tudunk, ha komfortos és szép környezetben dolgozhatunk. Az irodai padlószőnyeg, amely az iroda minden négyzetcentiméterében puha járófelületet, otthonos hangulatot szolgáltat, jó alapja a jó teljesítménynek.

Az ipari filc padlószőnyeg egyszerű és praktikus megoldás a nagy forgalmú, nagy igénybevételű helyiségekben is, mert erős, jó kopásállóságú és könnyen tisztán tartható típus.

Az iroda felújítás során válassz polipropilén irodai padlószőnyeget, vagy szizál jellegű natúr irodai szőnyeget. A padlószőnyegek 4 méter széles tekercsekben rendelhetőek. Rendelésnél add meg a kívánt négyzetméter számát, vagy pedig hívd ügyfélszolgálatunkat és segítünk a legideálisabb megoldás megtalálásában. Telefonszámunk: 06305092418.

A dizon.hu webáruházban kínált irodai szőnyeg és irodai padlószőnyeg mind magas minőségű és hosszú élettartamú. A praktikum és az esztétikum szem előtt tartása is fontos, szőnyegeinkkel biztosan elégedett leszel.

Tovább
Minőség
Szín
Listaár:
12 990 Ft / db
Padlószőnyeg ragasztó
Listaár:
2 790 Ft / db

Irodádban is megérdemled a szőnyeg nyújtotta kényelmet és melegséget, irodai szőnyeg segítségével.

Nyilván mindenki arra törekszik, hogy a „második otthonában”, azaz az irodájában is komfortosan érezze magát. Ehhez segítségünkre lehet az irodai szőnyeg. Legyen irodád bármekkora, irodai szőnyeg kínálatunkban megtalálhatod a megfelelő méretű szőnyeget.

Az irodai szőnyeg kiválasztásánál vedd figyelembe irodád berendezési tárgyainak a stílusát, és a színvilágot. Ezeknek megfelelően válassz irodádba szőnyeget, s így az összkép látványosabb lesz. Mindegy, hogy egy nagyobb méretű szőnyeggel vagy több kisebb irodai futószőnyeggel szeretnéd komfortosabbá varázsolni irodádat, kínálatunkban találhatsz kedvedre valót.

Az irodai szőnyeg kiválasztása előtt azt gondold át, hogy naponta mennyi ember fordul meg az irodában, hiszen akkor nem célszerű egy „kényesebb, világosabb” irodai szőnyeget választanod amin jobban meglátszik a szennyeződés. Bár a legtöbbször elég porszívózni, és a szőnyeg újra tiszta.

Választhatsz nagyobb méretű irodába akár padlószőnyeget is, így semmi töri meg a látvány összképét. Ha kisebb helyiségbe szeretnél irodai szőnyeget, akkor ajánlom figyelmedbe a futószőnyeget, vagy a különböző méretekben kapható irodai szőnyegeket. Mindegy, hogy klasszikusabbat vagy elegánsabb irodai padlószőnyeget szeretnél, webáruházunkban megtalálod. Lehet egyszínű, lehet mintás, a minősége nem fog csalódást okozni.

Tovább