Termék kategóriák

Irodai szőnyeg

Az irodai szőnyeg és irodai padlószőnyeg kellemes munkahelyet teremt.

Brillírozni a munkahelyen úgy tudunk, ha komfortos és szép környezetben dolgozhatunk. Az irodai padlószőnyeg, amely az iroda minden négyzetcentiméterében puha járófelületet, otthonos hangulatot szolgáltat, jó alapja a jó teljesítménynek. Az ipari filc padlószőnyeg egyszerű és praktikus megoldás a nagy forgalmú, nagy igénybevételű helyiségekben.

Az iroda felújítás során válassz polipropilén irodai padlószőnyeget, vagy szizál jellegű natúr irodai szőnyeget. A padlószőnyegek 4 méter széles tekercsekben rendelhetőek. Rendelésnél add meg a kívánt négyzetméter számát, vagy pedig hívd ügyfélszolgálatunkat és segítünk a legideálisabb megoldás megtalálásában. Telefonszámunk: 06305092418.

Tovább
Anyag
Méret
Szín
Minta
Termékkód

Irodai ipari padlószőnyeggel kényelmet és melegséget teremtünk.

Nyilván mindenki arra törekszik, hogy a „második otthonában”, azaz az irodájában is komfortosan érezze magát. Ehhez segítségünkre lehet az irodai szőnyeg. Legyen irodád bármekkora, irodai szőnyeg kínálatunkban megtalálhatod a megfelelő méretű szőnyeget.

Irodai padlószőnyeg minden stílushoz.

Mindegy, hogy egy nagyobb méretű szőnyeggel vagy több kisebb irodai futószőnyeggel szeretnéd komfortosabbá varázsolni irodádat, kínálatunkban találhatsz kedvedre valót. Az irodai szőnyeg kiválasztása előtt azt gondold át, hogy naponta mennyi ember fordul meg az irodában, hiszen akkor nem célszerű egy „kényesebb, világosabb” irodai szőnyeget választanod amin jobban meglátszik a szennyeződés. Bár a legtöbbször elég porszívózni, és a szőnyeg újra tiszta.

Ha kisebb helyiségbe szeretnél irodai szőnyeget, akkor ajánlom figyelmedbe a futószőnyeget, vagy a különböző méretekben kapható irodai szőnyegeket. Mindegy, hogy klasszikusabbat vagy elegánsabb irodai padlószőnyeget szeretnél, webáruházunkban megtalálod. Lehet egyszínű, lehet mintás, a minősége nem fog csalódást okozni. A dizon.hu webáruházban kínált irodai szőnyeg és irodai padlószőnyeg mind magas minőségű és hosszú élettartamú. A praktikum és az esztétikum szem előtt tartása is fontos, szőnyegeinkkel biztosan elégedett leszel.

A puha járófelületet nyújtó irodai padlószőnyegek kímélik az ízületeket is. Mellette szól még a zajcsökkentő tulajdonság és az is, hogy extra strapabíró tulajdonságú. Az irodai székek alatt is jó kopásállóságú, így tényleg mindenhol előnyös.