Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Irodai szőnyeg

Ott, ahol minden nap dolgozunk, elengedhetetlen a komfortosság és a jó közérzet. Ezt könnyedén elérhetjük egy szép, hangulatos színű, minőségi, strapabíró irodai szőnyeggel. Szép munkakörnyezetben, ahol odafigyelünk a komfortos közérzetre jobb a teljesítmény is. Válassz és brillírozz minden nap.

Tovább
Cikkszám
Minőség
Listaár:
12 990 Ft / db
Padlószőnyeg ragasztó
Listaár:
2 790 Ft / db

Irodádban is megérdemled a szőnyeg nyújtotta kényelmet és melegséget

 

Nyilván mindenki arra törekszik, hogy a „második otthonában”, azaz az irodájában is komfortosan érezze magát. Ehhez segítségünkre lehetnek az irodai szőnyegek. Legyen irodád bármekkora, irodai szőnyeg kínálatunkban megtalálhatod a megfelelő méretű szőnyeget.

Az irodai szőnyeg kiválasztásánál vedd figyelembe irodád berendezési tárgyainak a stílusát, és a színvilágot. Ezeknek megfelelően válassz irodádba szőnyeget, s így az összkép látványosabb lesz. Mindegy, hogy egy nagyobb méretű szőnyeggel vagy több kisebb irodai futószőnyeggel szeretnéd komfortosabbá varázsolni irodádat, kínálatunkban találhatsz kedvedre valót.

A szőnyeg kiválasztása előtt azt gondold át, hogy naponta mennyi ember fordul meg az irodában, hiszen akkor nem célszerű egy „kényesebb, világosabb” irodai szőnyeget választanod amin jobban meglátszik a szennyeződés. Bár a legtöbbször elég porszívózni, és a szőnyeg újra tiszta.

Választhatsz nagyobb méretű irodába akár padlószőnyeget is, így semmi töri meg a látvány összképét. Ha kisebb helyiségbe szeretnél irodai szőnyeget, akkor ajánlom figyelmedbe a futószőnyeget, vagy a különböző méretekben kapható irodai szőnyegeket. Mindegy, hogy klasszikusabbat vagy elegánsabb irodai szőnyeget szeretnél, webáruházunkban megtalálod. Lehet egyszínű, lehet mintás, a minősége nem fog csalódást okozni.

Tovább