Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Futószőnyeg

Gyönyörű futószőnyeg otthonra, vagy az irodába? Webáruházunkban tekercses és nyírt változatot is találsz nagy választékban, kiváló minőségben. Rövidszálú, vagy shaggy, egyszínű és mintás, klasszikus, élénk variációk egy helyen. Legyen otthonod tökéletes!

Tovább
Szélesség
 

Otthonod hideg padlójának komfortosabbá tételéhez használj bátran futószőnyeget!

 

A futószőnyegnek nem csak dekorációs szerepe van otthonunkban. A futószőnyeg segítségével folyosónk padlója nem lesz hideg, mert a kellően vastag szőnyeg melegséget áraszt. A futószőnyeg méreteit tekintve igazán jól beillik akár a keskenyebb folyosókra is, így ott sem nélkülözni a szőnyeg adta komfortérzetet.

A futószőnyeg többféle színben és méretben kapható webáruházunkban. Van, amelyiknek csak a szélessége adott, és a hosszúsága a szükséges méretre vágható. Ez egy nagyon praktikus megoldás, ha neked épp nem megfelelő a kész futószőnyeg mérete. Viszont ezeket mielőtt elnyeri otthonodban a méltó helyét, célszerű beszegetned, mert a 2 keskenyebb oldala vágva van. Szegés után esztétikusabb megjelenéssel fog minden tekintetet magára vonni.

Ha nem szeretnél a futószőnyeg beeszegettetésével bajlódni, akkor válassz bátran készre szegett futószőnyegeink közül. Ezek adott méretekkel, méghozzá 80 cm széles, 3 méteres hosszúsággal rendelkeznek. Így ezzel már nincs több dolgod, csak el kell helyezni a padlón és élvezni a futószőnyeg nyújtotta látványt és melegséget.

A futószőnyeg zajcsökkentésre is kiváló. Ha panelban vagy társasházban laksz, akkor a szomszédok is hálásnak lesznek ha folyosódon futószőnyeg csökkenti a zajt. Ez főként azoknál célszerű, akiknél gyermek van. Így nem kell az alattatok lakónak hallgatnia, hogy gyerkőcödnek jelenleg éppen a labdázás nyújtja a legnagyobb örömet.

Tovább