Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Futószőnyeg

Ingyenes szállítás!

Futószőnyeg változatos szín, méret, minta és stílus kínálatban.

Fix méretű nyírt futószőnyeg és tekercses futószőnyeg, amely kérhető bármennyi folyóméterben. Otthonra, vagy az irodába, szállodába, kollégiumba és bármilyen intézménybe, közületi használatra is találsz tökéletes futószőnyeget. A pihe-puha futószőnyegek otthonos, barátságos és meleg, hívogató hangulatot teremtenek a folyosókon, az előszobákban és a közlekedő terekben is.

Otthonra a hosszú szálú, bolyhos shaggy futószőnyeg, intézményekbe pedig könnyen tisztítható, rövid szálú, mégis vastag, puha, polipropilén futószőnyeg a jó választás. A DIZON.hu webáruházban kínált futószőnyeg mind minőségi, strapabíró és szép mintázatú, stílusos darabok.

Klasszikus és modern futószőnyeg színes, élénk, vagy pedig letisztult megjelenésben. Rendeld meg egyszerűen, kényelmesen, egy kattintással.

Bízunk benne, hogy nálunk megtalálod az ideális futószőnyeget, ami megszépíti és komfortossá teszi majd a mindennapjaid. Keress minket bizalommal, ha bármiben tudunk segíteni. Telefonszámunk: 06305092418.

Tovább
Anyag
Minőség
Szélesség
Szín
Kedvencekhez
Bonfília Bordó Futószőnyeg
Bonfília Bordó Futószőnyeg
Bonfília Bordó Futószőnyeg
Listaár:
4 590 Ft / fm
✔ Ingyenes szállítás
Kedvencekhez
Delfina Drapp Barna Futószőnyeg
Delfina Drapp Barna Futószőnyeg
Listaár:
5 890 Ft / fm
✔ Ingyenes szállítás
Kedvencekhez
Alessa Bézs Futószőnyeg
Alessa Bézs Futószőnyeg
Listaár:
5 990 Ft / fm
✔ Ingyenes szállítás
Kedvencekhez
Zorina Bézs Barna Futószőnyeg
Zorina Bézs Barna Futószőnyeg
Zorina Bézs Barna Futószőnyeg
Listaár:
6 890 Ft / fm
✔ Ingyenes szállítás
 

Otthonod hideg padlójának komfortosabbá tételéhez használj bátran futószőnyeget!

A futószőnyegnek nem csak dekorációs szerepe van otthonunkban. A futószőnyeg segítségével folyosónk padlója nem lesz hideg, mert a kellően vastag szőnyeg melegséget áraszt. A futószőnyeg méreteit tekintve igazán jól beillik akár a keskenyebb folyosókra is, így ott sem nélkülözni a szőnyeg adta komfortérzetet.

A futószőnyeg többféle színben és méretben kapható DIZON.hu webáruházunkban. Van, amelyiknek csak a szélessége adott, és a hosszúsága a szükséges méretre vágható. Ez egy nagyon praktikus megoldás, ha neked épp nem megfelelő a kész futószőnyeg mérete. Viszont ezeket mielőtt elnyeri otthonodban a méltó helyét, célszerű beszegetned, mert a 2 keskenyebb oldala vágva van. Szegés után esztétikusabb megjelenéssel fog minden tekintetet magára vonni.

Ha nem szeretnél a futószőnyeg beeszegettetésével bajlódni, akkor válassz bátran készre szegett futószőnyegeink közül. Ezek adott méretekkel, méghozzá 80 cm széles, 3 méteres hosszúsággal rendelkeznek. Így ezzel már nincs több dolgod, csak el kell helyezni a padlón és élvezni a futószőnyeg nyújtotta látványt és melegséget.

A futószőnyeg zajcsökkentésre is kiváló. Ha panelban vagy társasházban laksz, akkor a szomszédok is hálásnak lesznek ha folyosódon futószőnyeg csökkenti a zajt. Ez főként azoknál célszerű, akiknél gyermek van. Így nem kell az alattatok lakónak hallgatnia, hogy gyerkőcödnek jelenleg éppen a labdázás nyújtja a legnagyobb örömet.

Tovább