Termék kategóriák

Exkluzív szőnyeg

Exkluzív szőnyeg: különleges, páratlan, egyedi. 

Egy exkluzív szőnyeg pont ilyen látványeleme lesz otthonodnak. Az akril, a zsenília és a polipropilén páratlanul selymes tapintása fogad minden egyes alkalommal, amikor rálépsz. Hová helyezz egy exkluzív szőnyeget? A nappaliban egészen biztosan meghatározó élményt nyújt számodra is és a vendégeidnek is, de a nappaliban is meghatározó élményt nyújt.

A csodálatos, minőségi exkluzív szőnyeg több méretben is megtalálható a DIZON.hu webáruházban, ahol az éppen aktuális trendek, stílusok szerint szerezzük be az újdonságokat és a szebbnél-szebb exkluzív szőnyegeket. A 70 x 100 cm-től a 200 x 300 cm-ig, több méretben elérhetőek.

Tovább
Anyag
Méret
Szín
Minta
Termékkód

Egy szép exkluzív szőnyeg a lakás legszebb kiegészítője.

Egyedi lakberendezést, saját stílust keresők számára extra minőségű, exkluzív szőnyegek nagy választékban, amellyel otthonod padlóját különlegessé varázsolod. A hálószobában is tökéletesen mutat, ahol minden egyes reggel és este ellágyítja szíved, amikor megérinti talpaid.

Az exkluzív szőnyegek nagyon finom tapintású szőnyegek, amelyek a magas komfortérzetet kiválóan emelik.

Megtalálod az akril szőnyegeket, pamut és viszkóz alapanyagú szőnyegeket is. A mintázatok, a dizájnok megtervezését magasan képzett enteriőrök végzik. A prémium szőnyegek eldolgozását magas követelmény rendszerrel, több szűrős munkafelügyelettel, ellenőrzéssel végzik. A DIZON.hu webáruházban csak a legjobb minőségű, prémium exkluzív szőnyegekkel találod szemben magad.

Tudjuk, hogy egy prémium szőnyeg rendelése nem mindig egyszerű, ezért lehetőség van a szőnyegből kis méretet próbaképpen megrendelni, és azt követően, ha tetszik, illik az otthonodba, megvásárolni a nagyobb, megfelelő méretet. A kiszállításkor visszahozzuk a kisméretű szőnyeget díjtalanul, és átadjuk a kért méretű szőnyeget. 

Az exkluzív prémium szőnyegek elegánssá tehetik otthonod és előkelő, pompázatos hangulattal áraszthatja el a tér minden szegletét. Kis méretű, vagy nagyméretű minőségi szőnyeg ideális otthonod padlójára, webáruházunkból lehetőség van megrendelni minden kívánalmat. GLS futárszolgálattal díjmentesen szállítjuk házhoz a prémium szőnyegeket. Abban az esetben, ha több szőnyeget rendelsz, ami túlméretessé teszi a csomagot, akár személyesen is házhoz visszük.

Egy futószőnyeg, egy fürdőszoba szőnyeg, vagy egy gyerekszőnyeg is lehet exkluzív stílusú. Nézd meg a további kategóriánkat is. Guy La Roche prémium fürdőszobaszőnyegek is lenyűgözőek, melyek webáruházunkban megtalálhatóak. Rózsaszín szőnyeg, vagy szürke szőnyeg, tökéletessé teszik otthonod.

Az egyszerű és gyors szőnyeg vásárláshoz használd a szűrőt, amivel könnyedén megtalálhatod a keresett színű, mintájú, anyagú exkluzív szőnyeget.

Exkluzív szőnyeget ajándékba?

Nagyon jó ötlet! Egy gyönyörű, minden négyzetcentiméterében gyönyörűen eldolggozott, hibátlan prémium szőnyeg szeretteinknek is tökéletes ajándék lehet. 

Lepjük meg szeretteinket egy rendkívüli, egyedi exkluzív szőnyeggel, vele együtt pedig a gondoskodással. Légy részese az exkluzív szőnyeg adta pozitív érzéseknek és legyen minden napod a lehető legszebb.

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal telefonon, vagy emailben is szívesen válaszolunk a szőnyegek rendelésével kapcsolatosan.