Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Exkluzív szőnyeg

Exkluzív, azaz különleges, páratlan, egyedi. Egy exkluzív szőnyeg pedig pont ilyen látványeleme lesz otthonodnak. – DIZON.hu

Az akril, a zsenília és a polipropilén páratlanul selymes tapintása fogad minden egyes alkalommal, amikor rálépsz. Hová helyezz egy exkluzív szőnyeget? A nappaliban egészen biztosan meghatározó élményt nyújt számodra is és a vendégeidnek is. A hálószobában is tökéletesen mutat, ahol minden egyes reggel és este ellágyítja szíved, amikor megérinti talpaid.

A csodálatos, minőségi exkluzív szőnyeg több méretben is megtalálható a DIZON.hu webáruházban, ahol az éppen aktuális trendek, stílusok szerint szerezzük be az újdonságokat és a szebbnél-szebb exkluzív szőnyegeket. A 70 x 100 cm-től a 200 x 300 cm-ig, több méretben elérhetőek.

Exkluzív szőnyeget ajándékba? Nagyon jó ötlet! Lepjük meg szeretteinket egy rendkívüli, egyedi exkluzív szőnyeggel, vele együtt pedig a gondoskodással. Légy részese az exkluzív stílusú szőnyeg adta pozitív érzéseknek és legyen minden napod a lehető legszebb.

Tovább
Anyag
Triago Bézs Kék Szürke Szőnyeg
Triago Bézs Kék Szürke Szőnyeg
Triago Bézs Kék Szürke Szőnyeg
Triago Bézs Kék Szürke Szőnyeg
Listaár:
19 490 Ft / db

Egy szép exkluzív szőnyeg a lakás legszebb kiegészítője.

Egyedi lakberendezést, saját stílust keresők számára extra minőségű, exkluzív szőnyegek nagy választékban, amellyel otthonod padlóját különlegessé varázsolod.

Nagyon finom tapintású szőnyegek, amelyek a magas komfortérzetet kiválóan emelik. Megtalálod az akril szőnyegeket, pamut és viszkóz alapanyagú szőnyegeket is. A mintázatok, a dizájnok megtervezését magasan képzett enteriőrök végzik. A szőnyegek eldolgozását magas követelmény rendszer, több szűrős munkafelügyelettel, ellenőrzéssel végzik. A DIZON.hu webáruházban csak a legjobb minőségű, prémium exkluzív szőnyegekkel találod szemben magad.

Lehetőség van a szőnyegből kis méretet próbaképpen megrendelni, és azt követően, ha tetszik, illik az otthonodba, megvásárolni a nagyobb, megfelelő méretet. A kiszállításkor visszahozzuk a kisméretű szőnyeget díjtalanul, és átadjuk a kért méretű szőnyeget.

Az egyszerű és gyors szőnyeg vásárláshoz használd a szűrőt, amivel könnyedén megtalálhatod a keresett színű, mintájú, anyagú exkluzív szőnyeget.

Tovább