Termék kategóriák

140x200 matrac

140x200 cm matracot keresel? Nézd meg kínálatunkat és válaszd ki a tökéletes matracot.

Egy jó matrac több, mint amit elsőre gondolsz róla. Sokkal többet jelent, mint egyszerű fekvőfelület, amin éjszaka alszol. Egy jó matrac adja a napod energiahatékonyságát, ha jól és kényelmesen alszol, reggel pedig kipihenten ébredsz. A tökéletes matracon aludva a másnapokat nem csak túléled, hanem meg is éled, hiszen az alvás mindennek az alappillére az életben.

Óriási matrac választékunkban megtalálhatod a Számodra legkényelmesebb matracot, online rendeléssel.

140 x 200 cm matracok, minden igénynek megfelelő kínálata. Többféle fekvőfelület, hogy mindenki kényelmesen aludhasson.

A kényelmes, minőségi 140 x 200 cm matrac kétszemélyes ágyhoz tökéletes választás.

A legtöbb matrac Aloe Vera huzattal rendelkezik, így már a borításnál is természetes anyaggal találkozik a bőrünk.

Matracainkhoz legalább 50% alátámasztású merev ágyrácsot ajánlunk, de ha rugalmas ágyrácsot szeretnénk, akkor annak alátámasztása 70% legyen.

Tovább
Szállítási idő
Fekvőérzet
Huzat
Huzat anyaga
Súlyhatár
Zónák száma
 

Minőségi matracok 140x200 cm méretben.

A minőségi matrac elengedhetetlen a minőségi és jó alváshoz. Webáruházunkban minden matrac maximális minőségű, azaz a legjobbat kapod, ha az alvásról van szó.

Minden ember akkor energikus a napi rutin során, ha az éjszakai alvás pihentető volt. A pihentető alvás pedig az ágynál, pontosabban az ágy matracánál kezdődik. De hogy kinek milyen matrac a megfelelő, testi, csontozati adottságai miatt, az nagyon egyéni. Persze attól is függ a tökéletes matrac, hogy milyen testhelyzetben szeretünk leginkább aludni.

Nagyon sokféle matrac van, amik között (főleg online) aligha lehetne elsőre eltalálni azt, ami tökéletes kényelemmel fog szolgálni az éjszakáink során. Ezért minél több információval igyekszünk szolgálni, hogy elképzelést kaphassanak vásárlóink az adott matracok milyenségéről.

Lássuk, milyen matrac típusaink vannak:

  • Hideghab szivacs matrac
  • Hideghab kókusz matrac
  • Memory memóriahabos matrac
  • Bonellrugós matrac
  • Táskarugós matrac
  • Latex-kókusz biomatrac

A Dizon webáruház célja, hogy vásárlóinknak alvását javítsuk. Egyéni, minőségi matracok segítségével pedig sokat lehet tenni egy-egy alvászavarral is. Ha megtaláljuk a tökéletes matracot, akkor biztosan nem lesz probléma az alvással.

Gyermekeknek és felnőtteknek is kínálunk különböző matracokat.

Minden matrac adatlapján szerepelnek a pontos adatok, tulajdonságok, amik jó kiindulópontot adhatnak a választáshoz.

Az alvás és a matracok kényelmének fokozásához fedőmatracokat, matracvédő huzatokat is kínálunk.

Oldalt fekszel többet? Mutatjuk, melyik matrac lesz megfelelő.

Ha oldaladra fekve alszol a legjobban, akkor a váll és a csípő van a legnagyobb nyomásponton. Nem jó, ha a matrac túl kemény ebben az esetben. Válasz félkemény matracot! A félkemény matrac biztosítja a gerincoszlop egyenesen tartását a csípő és váll nyomásgyakorlásával is. A nagyon kemény matracot nem ajánljuk tehát azoknak, akik oldalt fekve szeretnek aludni. A félkemény hideghab matrac, a memóriahab matrac, a latex matrac, a habrugós matrac és a rugós matrac is lehet megfelelő oldalt alváshoz.

A háton fekvés a legjobb gerincünknek. Jó, ha így alszol.

A háton alvás a legegészségesebb. Ha háton alszol, akkor a félkemény matrac és a kemény matrac is megfelelő lehet Számodra. Azonban a nagyon kemény matrac típusok feszültséget okozhatnak a csigolyákban, ezért nem mindenkinek ajánljuk. Ha háton alszol legtöbbet, nem biztos, hogy a memóriahabos matracra lesz szükséged. De ha mégis ez a Te kedvenc matracod, akkor válassz belőle kemény fekvőérzettel rendelkezőt.

A memory matrachoz nagyon hasonló matrac a habmatrac. Ez jobban is szellőzik társától. Kifejezetten háton fekvős matrac a latex matrac is, ami tökéletesen szellőzik. Ruganyos, tömör, ezért az egyik legtartósabb matracok közé tartozik.

A matrac vásárlás kényelmes változata az online matrac rendelés. Webáruházunkba leadott matrac rendeléseket igyekszünk minél hamarabb házhoz szállítani, amit a legtöbb esetben saját autóval viszünk házhoz. Ennek oka a matracok súlya és mérete, amit a legtöbb futárcég sajnos már nem vállal.