Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Párna

Ingyenes szállítás!

Párna webáruház: antiallergén, memória habos (memory) párna, hagyományos párna, pehely toll párna, levehető huzatú párna, antiallergén párna, díszpárna, kis- és nagy párna minden igényhez!

Válogatott, prémium, antiallergén és memóriahabos párnák minden igénynek megfelelően. Kis- és nagypárnák most akciósan, gyors szállítással.

Hagyományos, prémium kategóriás pehely toll párna, vagy innovatív memory párna, amire vágysz, találd meg a dizon.hu webáruházban a tökéletest. A legtöbb párna, amit kínálunk, magyar gyártású. Hiszünk abban, hogy a hazai minőség egy magas minőség és ezt szerencsére vásárlóink is alátámasztják.

Alvási szokásaink és elvárásaink eltérőek. Van, aki a keményebb és van, aki a puhább ágyon érzi magát jól és alszik pihentetően. A megfelelő pozíció fontos tényező, ha kipihenten szeretnénk ébredni. Oldalt, hason, vagy háton alszol a legjobban, nálunk megtalálod a tökéletesen kényelmes párnát hozzá.

A párnák poliészter-szál és pehely-toll töltetei is jó minőségűek, nem csomósodnak össze, hosszú idő után sem.

A levehető és mosható, cipzáras huzatú párna extra higiénikus élményt nyújt.

A kispárna mérete: 38 x 48 cm

A nagypárna mérete: 70 x 90 cm

A díszpárna mérete: 35 x 35 cm

Tovább
Fedőanyag
Méret
Minőség
Töltet anyaga

Kispárna, nagypárna, középpárna, díszpárna, pehely párna, memóriahabos párna!

Egy minőségi párna mindenkinek jár. Webáruházunkban sokféle párnák közül válogathat, aki párnák között szeretne álmodni. A gyermekeknek és a felnőtteknek is kínálunk a paplan mellett remek, szuper párnákat több méretben, többféle fedőanyaggal és többféle töltettel is.

Egy jó pamut fedőanyagú párna alvás közben megfelelő alátámasztást és megfelelő kényelmet nyújt. A párna választásánál figyelembe kell venni, hogy milyen testhelyzetben alszunk az éjszakák folyamán. A gerincnek természetes pozícióban, nyugalmi állapotban kell pihennie, amikor alszunk. Kinek a kemény töltetű párna, kinek a puha párna felel meg, vagy pedig a memóriahabos lesz a megfelelő, ez mindig egyéni igényektől függ. Az alvó párnák mellett díszpárna is beszerezhető. A fehér szín a tisztaság, a béke szimbólima, a tökéletes otthon fő színe. 

Az egyik legnépszerűbb párnánk a pehelytoll párna, ez teljesen természetes kívül belül. Több méret kapható belőle, mindig új akciókkal. Ha selyemangin huzat a kedvenced, vagy poliészter, nálunk azt is megtalálod. Az anatómiai párna a nyak és gerincfájósok kedvence. A zöld és a szürke szín is divatos napjainkban, a hálószobában is használhatjuk bátran őket.

Magyar gyártású párna webáruház, állandó akciókkal és folyamatos újdonságokkal. Párna raktárkészletről, gyors kiszállítással. Egy szép és meleg gyapjú takaró is a hálószoba, vagy a nappali legkedvesebb lakástextile lesz. 

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a 06305092418-as telefonszámon.

 

Tovább