Termék kategóriák

Párna

Kényelmes párna, a pihentető alváshoz.

Párna típusok: Antiallergén, memória habos (memory) párna, hagyományos párna, pehely toll párna, levehető huzatú párna, antiallergén párna, díszpárna, kis- és nagy párna minden igényhez!

Hagyományos, prémium kategóriás pehely toll párna, vagy innovatív memóriahabos párna, amire vágysz, találd meg a dizon.hu webáruházban a tökéletest. A legtöbb párna, amit kínálunk, magyar gyártású. Hiszünk abban, hogy a hazai minőség egy magas minőség és ezt szerencsére vásárlóink is alátámasztják.

A párnák poliészter-szál és pehely-toll töltetei is jó minőségűek, nem csomósodnak össze, hosszú idő után sem. A levehető és mosható, cipzáras huzatú párna extra higiénikus élményt nyújt.

Tovább
Fedőanyag
Méret
Szín
Töltet anyaga
Termékkód

Kispárna, nagypárna, középpárna, díszpárna, pehely párna, anatómiai memóriahabos párna!

Egy minőségi párna mindenkinek jár. Webáruházunkban sokféle párnák közül válogathat, aki párnák között szeretne álmodni. A gyermekeknek és a felnőtteknek is kínálunk a paplan mellett remek, szuper párnákat több méretben, többféle fedőanyaggal és többféle töltettel is. 

Válogatott, prémium, antiallergén és memóriahabos párna minden igénynek megfelelően.

Kis- és nagypárnák akciósan, gyors szállítással. Alvási szokásaink és elvárásaink eltérőek. Van, aki a keményebb és van, aki a puhább ágyon érzi magát jól és alszik pihentetően. A megfelelő pozíció fontos tényező, ha kipihenten szeretnénk ébredni. Oldalt, hason, vagy háton alszol a legjobban, nálunk megtalálod a tökéletesen kényelmes párnát hozzá.

Egy jó pamut fedőanyagú párna alvás közben megfelelő alátámasztást és megfelelő kényelmet nyújt. A párna választásánál figyelembe kell venni, hogy milyen testhelyzetben alszunk az éjszakák folyamán. A gerincnek természetes pozícióban, nyugalmi állapotban kell pihennie, amikor alszunk. Kinek a kemény töltetű párna, kinek a puha párna felel meg, vagy pedig a memóriahabos lesz a megfelelő, ez mindig egyéni igényektől függ. A paplan párna szett, az anatómiai párna mellett díszpárna is beszerezhető. A fehér szín a tisztaság, a béke szimbólima, a tökéletes otthon fő színe. 

Az egyik legnépszerűbb párnánk a pehelytoll párna, ez teljesen természetes kívül belül.

Több méret kapható belőle, mindig új akciókkal. Ha selyemangin párna huzat a kedvenced, vagy poliészter, nálunk azt is megtalálod. Az anatómiai párna a nyak és gerincfájósok kedvence. A zöld és a szürke szín is divatos napjainkban, a hálószobában is használhatjuk bátran őket. Magyar gyártású párna webáruház, állandó akciókkal és folyamatos újdonságokkal. Párna raktárkészletről, gyors kiszállítással. Egy szép és meleg gyapjú takaró is a hálószoba, vagy a nappali legkedvesebb lakástextile lesz. 

Párna típusok és méretek:

  1. Kispárna: 38 x 48 cm
  2. Nagypárna: 70 x 90 cm
  3. Díszpárna: 35 x 35 cm
  4. Memóriahabos párna: több méret

Minőségi párnák rendelése ingyenes házhoz szállítással.

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a 06305092418-as telefonszámon.