Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Paplan párna szett

Ingyenes szállítás!

Magyar gyártású, megfizethető árú, kiváló minőségű paplan garnitúra kényelmes vásárlása – DIZON.hu

2 részes és 3 részes, felnőtt és gyermek paplan garnitúra is elérhető a kínálatunkban. Fontos számunkra a vásárlóink elégedettsége, ezért azon dolgozunk, hogy mindenki kipihenten, jól aludjon. Minden paplan garnitúránk magyar gyártású, jó minőségű termék, mert tudjuk, hogy a hazaiban megbízhatunk. Az egyik legnépszerűbb termékünk a hagyományos toll-paplan garnitúra, ami pihe-puha csibetollakkal van megtöltve, steppelt eljárással.

Kedvelt még a 3 részes microfiber paplan garnitúra is, ami ár-érték arányban szintén verhetetlen. Vásárlói visszajelzések alapján, nem csomósodik össze a töltet, hosszú idő után sem.

A még napi akár 12 órát is átalvó gyermekeknek pedig a mosható ovis paplan garnitúrát ajánljuk, ami az ő méretükben készül. Oviba és otthoni használatra is jó választás.

Paplan garnitúrák töltete:

  • Poliészter-szál
  • Szilikon golyó
  • Csibe toll

Kérdésed lenne? Írj nekünk e-mailt az info@dizon.hu címre, vagy hívj minket a 06305092418-as telefonszámon.

Tovább
Fedőanyag
Kis-Párna Méret
Paplan Méret
Típus
Töltet anyaga

Paplan és párna vásárlás a DIZON.HU webáruházból.

Felnőtt méretű paplan párna szett és gyermek paplan párna garnitúra is elérhető. Minőségi magyar termékek, gyors kiszállítással, raktárkészletről, folyamatos akciókkal.

Paplan, párna és kispárna, minden igényhez. Az egyszerűtől a prémium kategóriáig, mindent megtalálsz. 

Selyemangin paplan és párna, antiallergén paplan párna szett, levehető huzatú microfiber paplan és párna, pehely paplan, pehely párna, pehely kispárna.

A gyermekeknek ovis ágynemű, ovis paplan és ovis párna garnitúra is rendelhető. A gyerek paplanokat mosógépben is moshatjuk, akár hetente is. 30-40 Celsius fok megfelelő nekik és szárítógép használata is megengedett. 

Az ovis gyerek paplan mérete: 90 x 120 cm, vagy 90 x 140 cm 

Az ovis gyerek párna mérete: 35 x 45 cm

A felnőtt paplan mérete: 135 x 200 cm

A felnőtt nagypárna mérete: 70 x 90 cm

A felnőtt kispárna mérete: 38 x 48 cm

Használj minőségi ágynemű garnitúrát, hogy nyugodtan aludhass minden éjjel és kipihenten ébredhess minden reggel. A család minden tagja megérdemli a legkényelmesebb, pihe puha ágyat és paplan párna garnitúrát.

 

 

Tovább