Termék kategóriák

Paplan párna szett

Paplan párna szett megfizethető áron, kiváló minőségben.

Magyar gyártású, 2 részes és 3 részes, felnőtt és gyermek paplan garnitúra is elérhető a kínálatunkban. Fontos számunkra a vásárlóink elégedettsége, ezért azon dolgozunk, hogy mindenki kipihenten, jól aludjon. Minden paplan garnitúránk magyar gyártású, jó minőségű termék, mert tudjuk, hogy a hazaiban megbízhatunk. Az egyik legnépszerűbb termékünk a hagyományos toll-paplan garnitúra, ami pihe-puha csibetollakkal van megtöltve, steppelt eljárással.

Paplan garnitúrák töltete:

  • Poliészter-szál
  • Szilikon golyó
  • Csibe toll

 

Tovább
Fedőanyag
Paplan Méret
Párna mérete
Töltet anyaga
Termékkód

Paplan és párna rendelés kényelmesen.

Felnőtt méretű paplan párna szett és gyermek paplan párna garnitúra is elérhető. Minőségi magyar termékek, gyors kiszállítással, raktárkészletről, folyamatos akciókkal.

Paplan, párna és kispárna, minden igényhez.

Az egyszerűtől a prémium kategóriáig, mindent megtalálsz. Selyemangin paplan és párna, antiallergén paplan párna szett, levehető huzatú microfiber paplan és párna, pehely paplan, pehely párna, pehely kispárna. A gyermekeknek ovis ágynemű, ovis paplan és ovis párna garnitúra is rendelhető. A gyerek paplanokat mosógépben is moshatjuk, akár hetente is. 30-40 Celsius fok megfelelő nekik és szárítógép használata is megengedett. 

Paplan párna szett az egész családnak!

Kedvelt a 3 részes microfiber paplan garnitúra is, ami ár-érték arányban szintén verhetetlen. Vásárlói visszajelzések alapján, nem csomósodik össze a töltet, hosszú idő után sem.

A még napi akár 12 órát is átalvó gyermekeknek pedig a mosható ovis gyerek paplan párna szettet ajánljuk, ami az ő méretükben készül. Oviba, bölcsibe és otthoni használatra is jó választás.

 • Az ovis gyerek paplan mérete: 90 x 120 cm, vagy 90 x 140 cm 
 • Az ovis gyerek párna mérete: 35 x 45 cm
 • A felnőtt paplan mérete: 135 x 200 cm
 • A felnőtt nagypárna mérete: 70 x 90 cm
 • A felnőtt kispárna mérete: 38 x 48 cm

4 évszakos paplan szett olcsón rendelhető.

A szállítás pedig ingyenes, így nem kell gondolkodni azon, hogy honnan rendelj. 3 részes paplan szett és 2 részes gyerek takaró szett is vásárolható. 

Használj minőségi ágynemű garnitúrát, hogy nyugodtan aludhass minden éjjel és kipihenten ébredhess minden reggel. A család minden tagja megérdemli a legkényelmesebb, pihe puha ágyat és paplan párna garnitúrát.

Rendelj online, biztonságosan. Élj a 14 napos cseregarancia, az ingyenes kiszállítás és az ingyenes visszaküldés lehetőségével.