Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Milyen étkészletet válasszunk? Hasznos tippek tanácsok vásárlás előtt

Dizon
Dizon
2020.02.23 23:48
Milyen étkészletet válasszunk? Hasznos tippek tanácsok vásárlás előtt

Milyen étkészletet válasszunk akár magunknak, vagy ajándékba?

 

Válasszunk olyat, amitől minden étkezés kicsit ünnepélyessé válik.

A szüleink idejében is a nagy döntések, és beszélgetések a közös étkezéseknél zajlottak.  Összejön a család, egy közös vacsora, vagy egy különleges ünnepnap, születésnap, és előkerül a konyhánk dísze, az étkészlet.

Egy egyedi stílusú étkészlet esztétikai élményt is nyújt, hiszen nagyban hozzá járul hangulatunk jobbá tételéhez, és ünnepélyessé is tudja tenni az egyszerű hétköznapokat.

A tányér, a pohár fogyóeszköz így egy idő után szükségessé válik annak pótlása, vagy amikor bővül a család, vagy csak szeretnénk egy kis vidámságot vinni egy hagyományos étkezéshez, akkor szintén gondolkodni kezdünk egy szép étkészlet beszerzésén. De melyik étkészlet is lenne az ideális számunkra? A dizon.hu webáruházunk kínálata ebben próbál segítséget nyújtani.

Étkészleteink divatos, modern, stílusa minden konyhába könnyen beilleszthetőek.
Az egyszerűen elegáns fekete-fehér 19 részes, vagy 30 részes étkészletet bármelyik étkező asztalra bátran ajánljuk. Az enyhén szögletes formája teszi igazán egyedivé, stílusossá.  

A virágos étkészleteink nem csak tavasszal, vagy nyáron tudnak üdítő élményt nyújtani.

 

Mindig a vidámság, az öröm jön át ezeken a színes, piros, rózsaszín, narancs, zöld színekben pompázó étkészleteken keresztül. Az étkezési szokásokra is remek hatással van, hiszen örömmel ülnek a gyerekek asztalhoz, amikor egy ilyen teríték fogadja őket.

Nászajándékba, karácsonyi ajándéknak tökéletes választás lesz a 38 részes piros-rózsaszín pipacs étkészletünk, melyben már a tányérkészleteken kívül, csészét alátéttel, leveses és ovális tálat, illetve salátás tányért is találunk. Ez az étkészlet egy egyszínű terítőn tökéletes hangulatot varázsol egy családi ebédhez, de a Vendégeink is garantáltan nem csak a finom ételt fogják dicsérni.

Ha valaki pedig inkább a hagyományos, egyszerűbb stílust kedveli
, akkor a fehér-barna csiga mintázatú étkészlet biztosan elnyeri tetszését, illetve a klasszikus fehér-kék virágos étkészletünk is kicsit retró, de tökéletes választás.

Válaszd bármelyik étkészletet a dizon.hu webáruházunk kínálatából, a családod nagyon fogja szeretni ezeket a kiváló, francia minőségű, mosogatógépbe is elmosható, különleges szín összeállítású tányérokat, és csészéket. Nézd meg most akciós étkészlet kínálatunkat!