Blog

Kormánykerekes fa csillár, mely fényárban úsztatja lakásod!

Dizon
Dizon
2020.05.04 11:01

Olyan kiegészítőket keresel otthonodba, melyek megadjak az ízét lakásodnak, szépek, és természetes hatásúak?

Válaszd a country stílust idéző, kormánykerekes fa csillárokat, melyekkel garantálva van, hogy az egész szoba, ahol használod, fényárban úszik majd.

A country stílus alapelve, az hogy csak természetes hatású anyagokat használ, így teszi természetesebbé, emberibbé az otthoni környezetet. Nem véletlen az, hogy nagyon elterjedt ez a lakberendezési stílus, hiszen meglepően jó hatással van az emberek otthoni hangulatára.

 fa kormány színe, cseresznye színű, mely az egyik legszebb fa szín, így nem meglepő, hogy rengetegen használják konyhabútornak, és más kiegészítőknek ezt a színt. A kormánykerék csillárnak több változatát is megtalálod nálunk attól függően, hogy mekkora teret szeretnél bevilágítani a lámpákkal. Van egy,- kettő - és háromágú ilyen fa csillárunk is, hogy az egészen kicsi gyerekszobától, a hatalmas területű nappaliig mindent, szépen és kellemesen meg tudj tölteni fénnyel.

A kormánykerék egy nagyon egyedi, és tetszetős darab. Mi azt gondoljuk, hogy nagyon eredeti ötlet egy ilyen kormánykerekes cseresznye színű fa csillár, hiszen szinte bármilyen berendezésű, színű vagy stílusú szobában tökéletes beleillik a környezetbe. Nyilván vannak határok is, de az út széles, és rengeteg lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új ötletek nyerj lakásod átalakításához.

Nagyon nagy precizitással rakták össze ezt a kormánykerekes csillárt, így ne lepődj meg azon, ha ez lesz az darab, amit a következő pár nagy házalakításon sem fogsz lecserélni. Nagyon érdekes, de egy egyedi hangulatot varázsol a szobába, úgy közben annyira igazán, nincs is szem előtt. Érdemes kipróbálni. Ráadásul nem kell azzal bajlódnod, hogy milyen izzót vegyél a lámpaburákba, hiszen ez egy normálizzós, csillár.

A lámpaburák, szép, a cseresznyéhez, illő kicsit világosabb, krémszín alapúak, így a csillár színösszhangja tökéletes lesz. Próbáld ki, Te is, milyen, amikor megtelik a lakás fénnyel, és mindezt egy olyan csillár teszi, mely egyedi különleges, és tökéletes, szinte minden háztartásba!