Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Lábtörlő

Mi az, ami minden nap azért hever a lábaink előtt, hogy megkönnyítse mindennapjainkat? Igen, a lábtörlő! Nem csak praktikusak, hasznosak, hanem még szépek is. Segítségükkel nem kell annyit takarítani, mert cipőnk talpáról nem kerül be a lakásba a piszok. Az ő segítségükkel lesz higiénikus és tiszta otthonunk. Válassz Te is egy gyönyörű darabot, ami majd ajtód előtt tündököl.

Tovább
Anyag
Méret
Minőség
Vastagság

Otthonunk elengedhetetlen része egy stílusos lábtörlő. Kiváló minőségű Belgiumból származó lábtörlőink erős, strapabíró anyagból készültek. Választékban megtalálod a kókusz lábtörlőt, gumi lábtörlőt, a beltéri textil lábtörlőt és a nagy igénybevételnek kiválóan megfelelő astroturf lábtörlőket. Széles méret választékból ki tudod választani a Te otthonodnak, üzletednek leginkább megfelelőt.

Kialakíthatod a több szintű szennyfogó szűrést a lábtörlő rendszerrel, hogy az otthonod padlóját minél inkább megóvd. A kültéren elhelyezhetsz egy gumi lábtörlőt már a járdán, a lépcsőn, kül-téren a bejárati ajtó előtt, és akár bel-téren az ajtón belépve egy textil lábtörlőt is. Ezáltal egy profi szennyfogást alakítasz ki, megkímélve az otthonod bel-terét.  A megfelelő színvilágú, stílusos lábtörlő inkább hozzáad otthonod komfort érzetéhez. Az ügyfélszolgálati kollégánk szívesen segít a megfelelő lábtörlő kiválasztásában. Bátran keresd akár emailben vagy telefonon a Neked legjobban megfelelő lábtörlő, szennyfogó megrendelésében.

Tovább