Termék kategóriák

Lábtörlő

Lábtörlő a higiénikus és tiszta otthonokért.

Egy kültéri, vagy beltéri lábtörlő nem csak praktikus, hanem szép is. Otthonra magánszemélyeknek és intézmények számára is állunk rendelkezésre. Ne vidd be a lakásba a koszt, hanem illedelmesen töröld le lábaid, mielőtt belépsz valahová.

A speciális acélsodronyos lábtörlő extra erős és strapabíró.

Ajánljuk nagy forgalmú közületi felhasználásra.

  • A 80% kókusz, 20% acél anyagösszetételű, erős és szép lábtörlő már lakásod előtt tündökölhet, megfizethető áron.
  • A polipropilén felületű, gumi hátoldalas és gumiszegélyű lábtörlő is méltán népszerű, a csúszásgátlós tulajdonsága miatt.
  • Az astroturf lábtörlő is egy olyan típus, amivel sok helyen találkozunk.
  • A különböző feliratokkal és mintákkal díszített, 100% kókusz lábtörlő is nagyon keresett.
Tovább
Anyag
Méret
Szín
Minta
Termékkód

Otthonunk elengedhetetlen része egy stílusos lábtörlő.

Kiváló minőségű, Belgiumból származó lábtörlőink erős, strapabíró anyagból készültek. Választékunkban megtalálod a kókusz lábtörlőt, gumi lábtörlőt, a beltéri textil lábtörlőt és a nagy igénybevételnek kiválóan megfelelő astroturf lábtörlőket. Nők, férfiak, családok részére is nagyon szép lábtörlőink vannak. Virágmintás, vagy sima egyszínű, de szép színes lábtörlőket is rendelhetsz. Az online lábtörlő vásárlás pedig kifejezetten gördülékeny. Kosárba rakás után elkezdjük a rendelésed feldolgozását és lehet, hogy már másnap kézhez is veheted azt, a GLS futárszolgálat segítségével. 
Fizethetsz online bankkártyával és készpénzben is, vagy a futárnál kártyával. Nagyon könnyű így lábtörlőt és egyéb lakástextileket vásárolni online.

Széles méret választékból ki tudod választani a Te otthonodnak, üzletednek leginkább megfelelőt.


Kialakíthatod a több szintű szennyfogó szűrést a lábtörlő rendszerrel, hogy az otthonod padlóját minél inkább megóvd. A kültéren elhelyezhetsz egy gumi lábtörlőt már a járdán, a lépcsőn, a bejárati ajtó előtt, beltérben pedig, az ajtón belépve egy textil lábtörlőt használhatsz, ami hozzáad otthonod komfortérzetéhez. Két lábtörlő használatával már biztosan kevesebb piszok és por jut be a lakásba. Ősszel és télen kiemelten fontos egy erős lábtörlő. A sár és a havas lé egyáltalán nem szép látvány az előszobában. A kül- és beltéri lábtörlő felsorolásnak itt még nincs vége. Nézd végig kínálatunkat és válaszd ki azt, amelyik megdobogtatja szíved. Jó árakkal, magas minőséggel és gyors kiszállítással várunk. Nézz szét nálunk és szerezd be otthonod új lábtörlőit.

Az ügyfélszolgálatos kollégánk szívesen segít a megfelelő lábtörlő kiválasztásában. Bátran keresd emailben, vagy telefonon a Neked legjobban megfelelő lábtörlő, szennyfogó megrendelésében.