Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Lábtörlő

Ingyenes szállítás!

A szennyfogó lábtörlő minden nap a lábaink előtt hever, hogy megkönnyítse életünket, ami a higiéniát illeti.

Egy kültéri, vagy beltéri lábtörlő nem csak praktikus, hanem szép is. Otthonra magánszemélyeknek és az intézmények számára is állunk rendelkezésre. Ne vidd be a lakásba a koszt, hanem illedelmesen töröld le lábaid, mielőtt belépsz valahová.

  • A speciális acélsodronyos lábtörlő extra erős és strapabíró. Ajánljuk nagy forgalmú közületi felhasználásra.
  • A 80% kókusz, 20% acél anyagösszetételű, erős és szép lábtörlő már lakásod előtt tündökölhet, megfizethető áron.
  • A polipropilén felületű, gumi hátoldalas és gumiszegélyű lábtörlő is méltán népszerű, a csúszásgátlós tulajdonsága miatt.
  • Az astroturf lábtörlő is egy olyan típus, amivel sok helyen találkozunk.
  • A különböző feliratokkal és mintákkal díszített, 100% kókusz lábtörlő is nagyon keresett.

A kül- és beltéri lábtörlő felsorolásnak itt még nincs vége. Nézd végig kínálatunkat és válaszd ki azt, amelyik megdobogtatja szíved. Jó árakkal, magas minőséggel és gyors kiszállítással várunk.

Tovább
Anyag
Méret
Minőség
Vastagság
 

Otthonunk elengedhetetlen része egy stílusos lábtörlő.

Kiváló minőségű Belgiumból származó lábtörlőink erős, strapabíró anyagból készültek. Választékban megtalálod a kókusz lábtörlőt, gumi lábtörlőt, a beltéri textil lábtörlőt és a nagy igénybevételnek kiválóan megfelelő astroturf lábtörlőket. Széles méret választékból ki tudod választani a Te otthonodnak, üzletednek leginkább megfelelőt.

Kialakíthatod a több szintű szennyfogó szűrést a lábtörlő rendszerrel, hogy az otthonod padlóját minél inkább megóvd. A kültéren elhelyezhetsz egy gumi lábtörlőt már a járdán, a lépcsőn, kül-téren a bejárati ajtó előtt, és akár bel-téren az ajtón belépve egy textil lábtörlőt is. Ezáltal egy profi szennyfogást alakítasz ki, megkímélve az otthonod bel-terét. A megfelelő színvilágú, stílusos lábtörlő inkább hozzáad otthonod komfort érzetéhez. Az ügyfélszolgálatos kollégánk szívesen segít a megfelelő lábtörlő kiválasztásában. Bátran keresd emailben, vagy telefonon a Neked legjobban megfelelő lábtörlő, szennyfogó megrendelésében.

E-mail címünk: info@dizon.hu

Telefonszámunk: 06305092418

Tovább