Blog

Vasalásmentes krepp ágyneműhuzatot mindenkinek!

Dizon
Dizon
2020.08.05 10:26

Széles szín és mintaválasztékban érhetőek el a népszerű krepp ágyneműhuzatok mindenki számára.

Miért szeretjük annyira ezt az anyagot, ezt az ágynemű típust?

 

A krepp egy olyan anyag, amely 80 vagy 100%-ban pamutból készül. Enyhén gyűrött anyagú, bőrbarát, kényelmes, nagyon puha és kifejezetten jó benne aludni. A kreppet leggyakrabban ágyneműk gyártásához használják. Természetesen másra is, például pizsamák is készülnek a jó minőségű krepp anyagból, mert gyűrhetjük, forgolódhatunk benne egész éjjel, ha álmatlan éjszakáink vannak. A krepp, tényszerűen ágyneműként a leghasznosabb. A krepp ágynemű a háziasszonyok nagy kedvence! A minőségi krepp ágyneműk nagyon könnyen kezelhetőek, vasalást nem igényelnek, moshatóak mosógépben és szárítógépbe is betehetjük. Rendkívül színtartóak, nem bolyhosodnak ki, nem mennek össze és nem nyúlnak ki sem. Tényleg semmi gond nincs velük. Csak fel kell húzni a takaróra, a párnára és élveznünk kell békés hatásait.

Webáruházunkban rengetegféle krepp ágyneműhuzat található. Van nőknek, férfiaknak, idősebbeknek, és gyerekeknek való mintájú ágyneműnk is. Jó helyen jársz tehát, ha egy remek minőségű és egyszerre szép krepp ágyneműre vágysz. A lányoknál és nőknél természetesen a virágminta a legtrendibb. Választékunk, árukészletünk folyamatosan megújul, hiszen a gyártók, a tervezők tele vannak jobbnál jobb ötletekkel és alig várják, hogy piacra dobhassák a következő elkápráztató ágyneműiket.

A szerelmeseknek, akik egy takaró alatt alszanak, a 6 részes krepp ágyneműinket ajánljuk jó szívvel. Ez a szett ugyanis egy nagyméretű, 200 x 220 cm-es nagy takaróra való huzatot tartalmaz. Ez alatt pedig kényelmesen elférnek az összebújásra vágyó párok. Emellett a nagyméretű paplanhuzat mellett tartozik még 2 db nagypárnahuzat, 2 db kispárnahuzat és 1 db lepedő is.

Akik egyedül hajtják álomra fejüket, vagy nem szeretnek osztozkodni a takarójukon, nekik egy 3 részes krepp ágynemű a jó választás. Ez ugyanis 1 egyszemélyes, 140 x 200 cm-es paplanhuzatból, 1 nagypárnahuzatból és 1 kispárnahuzatból áll. Ezek között is nagyon sok szemrevaló mintázatú ágyneműk vannak. Pillangós, pasis, romantikus, stb. Csak az ízlésed szabhat határt, ha krepp ágyneműt keresel. Szállodáknak, vendéglátóegységeknek talán a krepp a legjobb döntés, a könnyen kezelhetősége, strapabírósága és kényelmessége miatt is. Az biztos, hogy mi bátran ajánljuk mindenkinek a krepp ágyneműhuzatokat.

Rendelj tőlünk kényelmesen és gyorsan, árukészletről.