Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Kerámia serpenyő

Ingyenes szállítás!

A kerámia serpenyő váltotta le a teflon bevonatos serpenyőket? Nem kizárt.

Tökéletesen innovatív! A kerámia egy természetes anyag, nem tartalmaz olyan kémiai anyagokat, amelyek az egészségre veszélyesek lennének. A kétoldalas kerámia serpenyő pedig igazi kulináris élvezeteket fog nyújtani annak, aki megkóstolja a benne készült ételt. Gyors főzés, egyszerű használat, könnyű tisztánztartás.

Kisebb és nagyobb kerámia serpenyő is a kínálatban, ami fedővel és anélküli változatban is elérhető. Tapadásmentesen főzhetsz bennük és még kopásállóak is. Alacsony falú, vagy éppen magas, amit szeretnél, felkészültünk rá. Ezekben az univerzális edényekben rengeteg finom étel készülhet. Vannak kimondottan grillezéshez alkalmasak, de van speciális kétoldalas, gránit bevonatos konyhai edény is. Légy konyhatündér, szuper edényekkel. Kerámia serpenyő több méretben, hőálló üvegfedővel és anélkül is. 24 cm, 26 cm és 30 cm kerámia serpenyő webáruház szép színekben.

Megrendelés után alaposan becsomagoljuk őket, hogy sérülésmentesen érkezhessenek házhoz és már kezdhesd is a főzést, sütést a család számára.

Tovább
Bevonat
Méret
Szín

Kerámia bevonatos serpenyő vásárlás olcsón, raktárkészlettől.
Fontos a gyors és kényelmes vásárlás? Akkor a DIZON.hu webáruház a megfelelő választás. 

Egy minőségi kerámia bevonatos serpenyő üvegfedővel tökéletes választás a finom és egyszerű ételek elkészítéséhez. 
A kerámia bevonat a teflon utódja, amiről sajnos kiderült, hogy nem túl egészséges. A kerámia bevonatos serpenyő azonban a tudatosan és egészségesen étkezők javára lett megalkotva. 

Ezekkel az edényekkel időt és energiát is spórolhat az, aki őt választja. Tapadásmentesen és gyorsan elkészül benne minden étel. Megőrzi rosttartalmukat és tápanyagdús főtt ételt tehetünk az asztalra. 
A kerámia bevonat megreformálja az egész konyhai és gasztronómiai ténykedésünket. 
Tisztítása könnyedén történik, mert az ételek nem tapadnak le benne, a zsiradék és az olaj pedig nem ivódik az edény falába. 
Sőt, gyakorlatilag nincs is szükség a főzés során zsiradékra, mert anélkül is tökéletesen elkészül benne az étel. Egytálétel, vagy valami komolyabb fogás? Nem fog ki rajtad, ha kerámia bevonatos serpenyőben és edényben készíted el.

Tovább