Blog

Elegáns csiszolt kristály poharak, a legfinomabb italokhoz!

Dizon
Dizon
2020.06.29 11:20

Nyakunkon a nyár és vele együtt nyakunkon vannak a ballagások, esküvők, születésnapok, családi összejövetelek, kerti partik, stb. Előkerülnek a medencék, a napszemüvegek, a napernyők, a grillsütők és a nyár elengedhetetlen, imádott kellékei.

Mi magyarok köztudottan szeretünk inni és finom borokat, pálinkákat, finom italokat fogyasztani, kortyolgatni a forró nyári estéken. Szeretünk ünnepelni, pezsgőt bontani minden kisebb és nagyobb esemény alkalmával. Magyarország finom és Magyarország előkelő helyen áll világhírű borok tekintetében. Egy Tokaji Aszút, egy Szekszárdi Vörösbort, egy Egri Vörös Cuvée-t, egy Badacsonyi Olaszrizlinget nem ihatunk holmi akármilyen pohárból. Ezekhez a nemes és különleges italokhoz tökéletes, elegáns csiszolt kristály pohár dukál.  

Webshopunkban megtalálhatóak ezek az ízléses francia csiszolt kristály poharak. Legyen szó röviditalokról, és a többi szeszes italokról, vagy szimpla üdítőről, limonádéról. A nyár nálunk is a hosszú éjszakába nyúló baráti, családi összejövetelekről szól, ahol a pálinkákat úgy isszuk, akár télen a teát.

A tökéletes és hiánytalan konyhafelszerelés tárházából nem hiányozhat egy 6 db-os francia pálinkás kristály pohár készlet. 

Ez a csiszolt kristály üvegből készült törékenynek tűnő, mégis masszív talpas pálinkás pohár fejedelmi színvonalat varázsol minden rendezvényhez. Választhatjuk ajándéknak is, hiszen hasznos, praktikus és gyönyörű.

Hölgyeknél nagyon kedvelt a konyak, ami nem olyan erőteljes ital, mint a pálinka. Egy kecses, prémium minőségű és tökéletes tisztaságú francia konyakos pohárból öröm ezt a finom italt kortyolgatni.

Az általunk forgalmazott, francia csiszolt kristály poharak minden ünnepi asztal díszei lesznek. Üdítős pohár azok számára, akik nem fogyasztanak alkoholt. Pezsgős kristály pohár, boros kristály pohár, stb. Kristály pohár rendelés online? Az általunk feladott kristálypohár megrendeléseket gondosan csomagoljuk, hogy véletlenül se sérülhessenek meg a szállítás alatt. Így nem kell félni online kristálypoharat rendelni, mert odafigyelünk a részletekre is.

A klasszikus szépségek kedvelőinek ajánljuk ezeket a gyönyörű csiszolt kristály poharakat, amik fejedelmi stílust adnak az ünnepekhez. Koccintani mindig öröm. Gyermekáldás, esküvő, ballagás és egyéb boldog pillanat, amikor összegyűlik a család, a barátok. Csilingelő kristálypoharak koccintásával adjuk meg a módját, ne érjük be kevesebbel. Rendeld meg a dizonon biztonságosan.