Termék kategóriák

Asztalterítő

Minőségi asztalterítők Japánból!

Japán gyártású asztalterítő kockás és virágos mintával lenyűgöző hatással lesz a terítékre.

Erős, minőségi, finom anyaga tartós, letörölhető.

A viaszos vászon asztalterítők elnyűhetetlenek. Asztalterítőink lemoshatóak, letörölhetőek. Ellenállnak a víznek, a zsírnak, olajnak és a makacs szennyeződéseknek. Különlegességük a csipke szegély. Asztalterítőink moshatóak, vasalhatóak, a 100% szövet asztalterítőktől szinte lehetetlen megkülönböztetni őket.

A retró kockás asztalterítő otthonunkban és a nyaralóinkban is tökéletes választásnak bizonyulnak. Kerek étkezőasztalra, ovális étkezőasztalra és szögletes étkezőasztalra is megtalálod többféle méretben. Ovális asztalterítő, kerek asztalterítő szép, ízléses, otthonos, a csipke szegéllyel pedig nagyon kedves hangulatú.

Tovább
Méret
Szín

Kerek asztalterítő, ovális asztalterítő, szögletes asztalterítő. Melyiket választod az asztalodhoz?

Az asztalterítő megjenése igen fontos főleg akkor, amikor vendégsereg érkezik és asztalhoz ülnek egy finom menü elfogyasztásához. Nem csak a megfelelő méret, hanem az alklomhoz illő szín és minta kiválasztása sem mindegy.

Hétköznapokra persze tökéletes szinte bármilyen színű és mintájú asztalterítő, egy ünnepi alkalomhoz viszont nem árt megfelelően választani.

Egy rosszul megválasztott asztalterítő nyomasztóan hathat. Ha túllóg, ha zavaróan a térdünkre lóg, vagy ha túl kicsi, az is kiábrándító lehet.

De mekkora a tökéletes méretű, megfelelő asztalterítő?

A legideálisabb, ha az asztalterítő minden irányból 20 cm-rel hosszabb, mint az asztal. Ez se nem túl kicsi, se nem túl nagy. Így tehát, ha van egy 80x100 cm-es asztalunk, arra a 120x140 cm asztalterítő lesz a jó választás.

A webáruházunkban kínált asztalterítők szerencsére több méretben is kaphatóak. 3 méretű szögletes, 2 méretű ovális és 2 mérettű kerek asztalterítő között válogathat a kedves vásárló. 

Szögletes asztílterítő méretek:

  • 122 x 152 cm
  • 132 x 178 cm
  • 152 x 228 cm

Kerek asztílterítő méretek:

  • 132 cm
  • 152 cm

Ovális asztalterítő méretek:

  • 132 x 178 cm
  • 152 x 228 cm

Válassz tökéletes méretű asztalterítőt a tökéletes vendégváráshoz.

Asztalterítőink jelenleg kockás és virágos mintákban elérhetőek, de készletünk folyamatosan bővülni fog. Az általunk kínált asztalterítők kiváló minőségűek, egyenesen Japánból érkeztek el hozzánk. Csipke szegélyük igazán ámulatba ejtenek minket, különleges hangulatot nyújtva az étkezőben és a konyhában. Nincs is otthonosabb érzés a csipke okozta látványtól.

A letörölhető, viaszos vászon asztalterítő abrosz nagyon praktikus. Bármilyen szennyeződés egy mozdulattal letörölhető róla. Nem tud beleülni az anyagba semmilyen zsír és ételmaradék.