Termék kategóriák

Antiallergén paplan – párna – ágynemű

Antiallergén paplan, párna, ágynemű az allergiásoknak.

Válogatott, prémium, antiallergén és memóriahabos párnák minden igénynek megfelelően. Kis- és nagypárnák most akciósan, gyors szállítással.

Hagyományos, prémium kategóriás pehely toll párna, vagy innovatív memóriahabos párna, amire vágysz, találd meg a dizon.hu webáruházban a tökéletest. A legtöbb párna, amit kínálunk, magyar gyártású. Hiszünk abban, hogy a hazai magas minőségű paplan és párna, vásárlóink szép álmaiért gondoskodik.

A párnák poliészter-szál és pehely-toll töltetei is jó minőségűek, nem csomósodnak össze, hosszú idő után sem. A levehető és mosható, cipzáras huzatú párna extra higiénikus élményt nyújt.

A kispárna mérete: 38 x 48 cm

A nagypárna mérete: 70 x 90 cm

A díszpárna mérete: 35 x 35 cm

Tovább
Fedőanyag
Méret
Paplan Méret
Töltet anyaga
Termékkód

Minőségi antiallergén paplan, párna és kispárna a nyugodt, szép álmokhoz!

Atkaellenes és baktériummentes antiallergén paplan, memória habos (memory) párna, hagyományos párna, pehely toll párna, levehető huzatú párna, antiallergén párna, díszpárna, kis- és nagy párna minden igényhez!

Alvási szokásaink és elvárásaink eltérőek. Van, aki a keményebb és van, aki a puhább ágyon érzi magát jól és alszik pihentetően. A megfelelő pozíció fontos tényező, ha kipihenten szeretnénk ébredni. Oldalt, hason, vagy háton alszol a legjobban, nálunk megtalálod a tökéletesen kényelmes párnát hozzá. Minden antiallergén paplan, párna és kispárna fedőanyaga 100% pamut anyagból készül. Töltetük poliészter-szál, mosógépben moshatóak. 

Tudtad, hogy minél nagyobb a testsúlyunk és minél melegebb hőmérsékletű hálószobában alszunk, annál vékonyabb paplanra van szükségünk? A kis testsúlyú embereknek pedig vastagabb paplan a komfortos. Ez mitől van?
Az emberi szervezet, 0,3W hőt termel testsúly/kg-onként. A hőszigetelés és a hőelvezetés így fontos, hogy optimális legyen, mert csak nyugodt, zavartalan körülmények között tudunk tökéletes kényelemben aludni. A pihentető alvás pedig kiegyensúlyozott kedélyállapotunk nagyon fontos része.

Antiallergén paplan és párna, kispárna azoknak, akik porallergiában szenvednek. Az ilyen speciális anyagú ágyneműben az atkák nem tudnak megtapadni.

  • Az antiallergén paplan mérete: 

                    Egyszemélyes: 135 x 200 cm

                    Kétszemélyes: 200 x 220 cm

  • Az antiallergén nagypárna mérete: 70 x 90 cm
  • Az antiallergén kispárna mérete: 38 x 48 cm

Rendelj online, biztonságosan. Élj a 14 napos cseregarancia, az ingyenes kiszállítás és az ingyenes visszaküldés lehetőségével.

Az antiallergén ágynemű hozzájárul az egészséges és nyugodt alváshoz, pihenéshez. 

Antiallergén párnák ajánlhatóak mindenkinek, aki szeretne orrdugulás nélkül pihenni. Kispárna és nagypárna egyaránt rendelhető webáruházunkból, fehér színben. Szállodák, vendégházak részére is kínálunk minőségi ágyneműket. Az antiallergén párnák mindenkinek nyugodalmas éjszakákat nyújtanak, hosszú élettartammal. Puha töltete és minőségi fedóanyaga lehetővé teszi, hogy évekig is használhassuk őket. 
Érdemes az antiallergén ágyneműket is rendszeresen szellőztetni. Ha kitesszük őket néhány havonta a teraszra, felfrissülnek.

Antiallergén párna, antiallergén kispárna, antiallergén nagypárna, komplett antiallergén ágynemű szett nagy mennyiségben is!

Szállodáknak, vendégházaknak, intézményeknek biztosítjuk nagyobb mennyiségben is ezeket az ágyneműket. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen kedvező árajánlatot.

Elérhetőség:

Web: https://dizon.hu
Telefon: +36 (30) 509 2418
 info@dizon.hu