Telefonszámunk: +36-30-509-2418 | +36-30-121-5354 | Email címünk: info@dizon.hu

Antiallergén paplan – párna – ágynemű

Antiallergén paplan, párna, ágynemű az allergiásoknak.

Válogatott, prémium, antiallergén és memóriahabos párnák minden igénynek megfelelően. Kis- és nagypárnák most akciósan, gyors szállítással.

Hagyományos, prémium kategóriás pehely toll párna, vagy innovatív memory párna, amire vágysz, találd meg a dizon.hu webáruházban a tökéletest. A legtöbb párna, amit kínálunk, magyar gyártású. Hiszünk abban, hogy a hazai magas minőségű paplan és párna, vásárlóink szép álmaiért gondoskodik.

A párnák poliészter-szál és pehely-toll töltetei is jó minőségűek, nem csomósodnak össze, hosszú idő után sem. A levehető és mosható, cipzáras huzatú párna extra higiénikus élményt nyújt.

A kispárna mérete: 38 x 48 cm

A nagypárna mérete: 70 x 90 cm

A díszpárna mérete: 35 x 35 cm

Tovább
Méret

 Minőségi antiallergénpaplan, párna és kispárna a nyugodt, szép álmokhoz!

Atkaellenes és baktériummentes antiallergén paplan, memória habos (memory) párna, hagyományos párna, pehely toll párna, levehető huzatú párna, antiallergén párna, díszpárna, kis- és nagy párna minden igényhez!

Alvási szokásaink és elvárásaink eltérőek. Van, aki a keményebb és van, aki a puhább ágyon érzi magát jól és alszik pihentetően. A megfelelő pozíció fontos tényező, ha kipihenten szeretnénk ébredni. Oldalt, hason, vagy háton alszol a legjobban, nálunk megtalálod a tökéletesen kényelmes párnát hozzá. Minden antiallergén paplan, párna és kispárna fedőanyaga 100% pamut anyagból készül. Töltetük poliészter-szál, mosógépben moshatóak. 

Tudtad, hogy minél nagyobb a testsúlyunk és minél melegebb hőmérsékletű hálószobában alszunk, annál vékonyabb paplanra van szükségünk? A kis testsúlyú embereknek pedig vastagabb paplan a komfortos. Ez mitől van? Az emberi szervezet, 0,3W hőt termel testsúly/kg-onként. A hőszigetelés és a hőelvezetés így fontos, hogy optimális legyen, mert csak nyugodt, zavartalan körülmények között tudunk tökéletes kényelemben aludni. A pihentető alvás pedig életünk nagyon fontos része.

Antiallergén paplan és párna, kispárna azoknak, akik porallergiában szenvednek. Az ilyen speciális anyagú ágyneműben az atkák nem tudnak megtapadni.

  • Az antiallergén paplan mérete: 

                    Egyszemélyes: 135 x 200 cm

                    Kétszemélyes: 200 x 220 cm

  • Az antiallergén nagypárna mérete: 70 x 90 cm
  • Az antiallergén kispárna mérete: 38 x 48 cm