Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Antiallergén paplan – párna – ágynemű

Ingyenes szállítás csak szerdáig, (2021. július 28. éjfélig) a 10.000Ft feletti vásárlásokra!

Antiallergén paplan - párna - kispárna ágynemű garnitúra - DIZON.hu

Antiallergén kispárna, antiallergén nagypárna, antiallergén normál paplan és antiallergén dupla paplan, valamint 3 részes antiallergén paplan-párna-kispárna garnitúra is megvásárolható a dizon.hu webáruházban.

Mitől antiallergén egy paplan? A töltet egy speciális szilikonos poliészter szálakból álló anyag. Ez egy olyan szálkiképzésű anyag, ami megakadályozza a poratkáknak azt, hogy megtelepedjenek benne. A töltet és a huzat (fedőanyag) is atkaellenes anyagból készül. Aki allergiás a poratkákra, gyakran cseréli és mossa az ágyneműt. A szilikonos poliészter töltetű paplan és párna mosható is, mosás után pedig a rugalmas töltet visszanyeri eredeti formáját, nem csomósodik össze.

A szilikonos poliészter töltetű paplan nagyon puha tapintású, jó hőszigetelő, egyenletesen osztja el a meleget a takaró alatt. A minden évszakban, egész évben használható, minőségi, kellemes anyagú antiallergén paplan és párna tökéletes választás lehet mindenkinek.

Tovább
Méret

 Atkaellenes, baktériummentes, minőségi antiallergén paplan, párna és kispárna a nyugodt, szép álmokhoz!

Minden antiallergén paplan, párna és kispárna fedőanyaga 100% pamut anyagból készül. Töltetük poliészter-szál, mosógépben moshatóak. 

Tudtad, hogy minél nagyobb a testsúlyunk és minél melegebb hőmérsékletű hálószobában alszunk, annál vékonyabb paplanra van szükségünk? A kis testsúlyú embereknek pedig vastagabb paplan a komfortos. Ez mitől van? Az emberi szervezet, 0,3W hőt termel testsúly/kg-onként. A hőszigetelés és a hőelvezetés így fontos, hogy optimális legyen, mert csak nyugodt, zavartalan körülmények között tudunk tökéletes kényelemben aludni. A pihentető alvás pedig életünk nagyon fontos része.

Antiallergén paplan és párna, kispárna azoknak, akik porallergiában szenvednek. Az ilyen speciális anyagú ágyneműben az atkák nem tudnak megtapadni.

  • Az antiallergén paplan mérete: 

                    Egyszemélyes: 135 x 200 cm

                    Kétszemélyes: 200 x 220 cm

Tovább