Blog

Csillagos krepp ágynemű vendégházaknak

Dizon
Dizon
2020.02.24 19:34

Az ágyunk megvetése közben mindig egy finom textília simogatja végig kezeinket. 

Ezt a lakástextilt ágyneműnek hívjuk régies tájszóval ágybelinek nevezték.

Az ágyneműk a fekvőhelyűnkön levő paplanok, párnák burkolatát képezik, amelyek könnyen cserélhetők. Az ágyneműk anyaga nagyon eltérő lehet. Van: pamut, flanel, szatén, krepp, és ezeken belül is vannak fajta eltérések, amely a minősítést adja. Az ágyneműk minősítése függ az anyag minőségétől, ez tapintásra könnyen leellenőrizhető. Nagyon fontos szerepe van az ágyneműhuzat garnitúrának, amelybe beburkoljuk magunkat. Az életünk egy részét alvással töltjük, ami regenerálja a testünket és feltölti a lelkünket.

Ezért fontos, hogy ez az idő a legnagyobb kényelemben teljen el egy minőségi ágynemű ölelésében. A jó és nekünk megfelelő minőségű ágynemű kiválasztásánál fontos a jó alapanyag legyen az pamut, krepp, flanel vagy szatén. A gyenge minőség hamar tönkremegy: kinyúlik, elvékonyodik, kifakul vagy kibolyhosodik az anyag. Mi a megfelelő anyag? Olyan anyagú ágyneműhuzatot válasszunk, amelyben kellemesen érezzük magunkat, amelybe nem izzadunk bele. Az ágyneműnek kezelni kell az éjszakai vízveszteségűnket. Régen egyszerűbb volt a szintetikus anyagú ágynemű garnitúrák kezelése, de ma már olyan természetes szálú anyagokat tud előállítani a textilipar amit, könnyen lehet mosni és nem kell vasalni. Ez a tendencia látszik pontosan a pamut krepp ágyneműnél. Régen a krepp ágyneműhuzatok anyaga durva és kellemetlen tapintású volt, de nem igényeltek különösebb gondolkodást.

Ma már a minőségi krepp ágyneműk anyaga sokkal finomabb és bőrbarát, színtartók, nem nyúlnak ki és vasalást sem igényelnek.
Ezek a pamut-krepp ágyneműhuzat garnitúrák. A csillagmintás 3 részből álló egy személyes szett krepp ágynemű garnitúra is a minőségi ágyneműk családjába tartozik.  A krepp ágynemű szettbe van egy: kispárnahuzat, egy nagypárnahuzat, és egy paplanhuzat. A minőségi krepp ágynemű anyaga nagyon tartós ezért nagyobb igénybevételre is alkalmas. Ez a csillagos krepp ágynemű nem csak anyagában, de színeiben is impozáns. A bézs alapszín egy elegáns mindennel harmonizáló szín. A barna és narancs csillagminták a bézs színű ágyneműn nagyon jól mutatnak. Ez az impozáns kellemes anyagú harmonikus szín összeállítású, trendi csillagos krepp ágyneműt vendégházaknak, apartmanoknak nagyon alkalmas. Ez a csillagos krepp ágynemű nagyon jól beleillik a vendégházak és apartmanok szobáinak környezetébe. A vendégek nagyon jól fogják érezni magukat ennek a krepp ágyneműnek az anyagában.

A vendégek minőségi pihenése és komfortérzete a legfontosabb a vendéglátó iparban.
 Az is remek és hasznos a vendégházak és apartmanok számára, hogy hosszú életű strapabíró krepp ágynemű garnitúrát tudnak használni. Az is nagy előny a vendégházak számára, hogy ezt a krepp ágyneműt könnyen tudják kezelni, így időt spórolnak meg. Tehát mindenki számára nagyon ideális ez a minőségi krepp ágynemű, mert jó benne pihenni és a használata is könnyű és gazdaságos.