Telefonszámunk: +36-30-509-2418 | +36-30-121-5354 | Email címünk: info@dizon.hu
BLACK FRIDAY AKCIÓ! Akár 40% kedvezmény! Ingyenes szállítás!
Blog

100% pamut gyerek ágyneműk kislányoknak, kisfiúknak, nagy választékban!

Dizon
Dizon
2020.08.12 10:58

Rengetegféle mesefigurás, tündéri ágyneműhuzatunk van minőségi, 100% pamutból.

Gyermekeink a legjobbat érdemlik éjszaka is, amikor alszanak.

100% pamut ágyneműhuzatokkal nem csak a kényelmük és nyugodt alvásuk biztosított, hanem még örömmel is takaróznak be ezekkel a mesés, vidám, pihe-puha ágyneműkkel.

Sokféle színvilágú és mesehős mintájú ágyneműhuzat között válogathat, aki szeretné meglepni gyermekét vele. Kisfiúknál a kék, zöld, piros szín dominál, kislányoknál pedig mi más lenne, mint a rózsaszín, a púder, a lila, amelyet imádnak. A kisfiúk menőnek érezhetik magukat, ha kedvenc focicsapatos ágynemű díszíti szobájukat. Nálunk megtalálható az AC Milan, FC Barcelona és a Real Madrid mintás ágyneműhuzat is.

A kislányokat elbűvölik a tündérek, a hercegnők, a cuki kisállatok, a póni lovak, Minnie Egér és Hello Kitty. Szerencsére webáruházunkban mind egytől egyig megtalálható.

A gyermek ágyneműhuzatokra nem csak otthon van szükségünk, hanem a bölcsödében, óvodában is. Kétféle méret kapható gyerek ágyneműből. A kisebb méret az ovis méretű gyerek ágynemű, ami 1 db 90 x 140 cm-es paplan huzatból és 1 db 40 x 55 cm-es párnahuzatból áll. A kis csöppségeknek kényelmesebb egy kisméretű ágyneművel takarózni, mint a nagy, felnőtt méretűvel. Oviba és bölcsibe ilyen kisméretű, úgynevezett ovis ágyneműhuzatot vásároljunk nekik.

Kanyarodjunk vissza otthonra. Vannak gyermekek, akik sokáig a szülők szobájában, sőt ágyában alszanak. Megszokásból, vagy, mert félnek még egyedül, külön szobában aludni, változó. Szokott azonban működni az a cseles megoldás, hogy berendezünk egy gyönyörű kis mesebirodalmat külön szobájukban. Kiválasztjuk a legszebb tapétát, a legszebb gyerekbútort, egy mesés ágyat, varázslatos függönyt és természetesen egy csalogató, pihe-puha minőségi gyerek ágyneműt. Ez többségében működni szokott a külön alváshoz szoktatásban. Könnyebben veszik rá magukat csemetéink, hogy saját ágyukban aludjanak, ha a kedvenc mesefigurájuk takarja be este.

Általában egy gyermeknek 2-3 ágyneműhuzat garnitúra az ideális. Akár szobatiszták már, akár még nem, a gyermekeknek akkor is gyakran szükséges cserélni és tiszta ágyneműt készíteni nekik estére. A gyerek ágyneműhuzatokat érdemes a gyerekszoba stílusához válogatni. Ha harmonizálnak a színek és nem kesze-kusza minden, nyugodtabbak vagyunk.

Gondoskodj Te is gyermeked megfelelő alvási szokásainak kialakításáról. Alapozd meg ezt egy kényelmes, bőrbarát gyermek ágyneművel.