Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Flanel ágyneművel szívet-, testet melengetőbb az ősz!

Dizon
Dizon
2020.10.12 13:26

Hangolódj az őszre, rendezkedj be a hűvös estékre és egy pillanatig se engedd, hogy fázhass!

Flanel ágyneművel takarózni annyi, mint megadni magadnak azt a törődést, amit megérdemelsz. Flanel ágyneműt elsősorban ilyenkor használunk, amikor hűvösebbre fordul az idő és elérkezik az ősz, majd a tél. A flanel anyag vastag szövésű, bolyhos pamutvászonból készül, sokkal sűrűbb, mint a hagyományos pamut anyagú ágyneműhuzat. Puha tapintású, anyaga viszont nem nehéz, igazán könnyed.

Évszázadok óta használjuk a flanel anyagot és szerencsére az igazán jó dolgok nem hagynak itt bennünket. Első említése a 17. századból való. Régen a flanel anyag elképesztő drágaságnak számított, igazi luxus volt és csak a nemesség engedhette meg magának. Mára viszont a gépi gyártásnak köszönhetően mindenki számára megfizethetővé vált.

A flanel ágynemű azoknak, akik egész télen fagyoskodnak, és minden porcikájuk vacog, igazi megváltás. Egész éjjel melegen tart, jól tartja a hőt, ezzel együtt kellemes anyaga nem izzasztó, jól szellőzik. A flanel ágyneműhuzat tulajdonképpen azt a célt szolgálja, hogy a paplan hőjét tökéletesen megtartja. Ezért is a vastag a szövése.

Szerencsére flanel ágyneműkből rengetegféle mintával találkozhatunk. Nálunk a gyerekektől kezdve, a nők, férfiak, fiatal és idős korosztály is megtalálja azt, ami a kedvence lesz minden este. Szívesebben takarózunk egy hangulatos, kellemes, vidám, jó minőségű flanel ágyneművel. Weboldalunkon bőséges kínálattal várjuk kedves vásárlóinkat. Amit a legjobban szeretnek, az a virágmintás flanel ágynemű. Ebből pedig többféle is van. 3 részes, 6 részes és 7 részes változat.

A férfiak számára egy markánsabb, elegáns kockás fehér, szürke színű flanelt ajánlunk, ha nem szeretnének a virágminta alá bújni. A gyerekeknek a bájos pillangó mintás, vagy a nagyon kedves lovas flanel ágyneműt ajánlunk, a lovakat minden kislány imádja.

A flanel ágyneműhuzatot a gyermekeknek is különösen ajánljuk, mert ők izzadékonyabbak éjszakánként, ez az anyag viszont remekül felszívja a testnedvet, így pihentetőbbek lesznek az éjszakák számukra. A flanel ágyneműt hosszú éveken keresztül használhatjuk, ha odafigyelünk arra a csekélységre, hogy 30-40 foktól magasabb hőmérsékleten ne mossuk. Így színtartó lesz és anyaga is megmarad olyannak, mint új korában volt.

Hajtsd álomra fejed meghitt környezetben. A flanel ágynemű a legjobb választás, ha nem szeretsz fázni! Válassz mellé meleg, puha gumis lepedőt is!