Blog

3D Állatmintás ágyneműhuzatok szeretete webáruház

Dizon
Dizon
2020.02.24 19:28

3D Állatmintás ágynemű szeretete

Állatbarát vagy? Szereted az állatos ágyneműket?

Akkor válassz magadnak gyönyörű állatmintás 3D ágyneműhuzatot. A Cica és Kutya mintás 3D ágyneműket megtalálod a pamut és a flanel  ágyneműhuzat garnitúrák között is. Mindkét pamut ágynemű 3D változatban és gombos kivitelben választható.
Létezik „kutya-macska barátság” az ágynemű garnitúrán is. Ha ezen két állat kiskortól együtt nő fel akkor nagyon nagyon  jóban lesznek egymással.

A 3D ágyneműhuzatainkon ez a két kis állat nagyon szeretik egymást, és szinte megelevenednek ezek a minták.  A minták ezeken az ágynemű garnitúrákon pontosan  a párna és a paplan közepén helyezkednek el, és bármelyik hálószoba üde színfoltja lesz.

A karácsony közeledtével gondoljunk az ajándékozásra, ez a 3D állat mintás ágyneműhuzat garnitúra kitűnő választás lehet gyerekeink számára a karácsonyfa alá.

Megtalálható a palettán többféle állatminta az ágyneműk között.  Például, a Lovas ágynemű minta, vagy a Farkasos ágynemű minta. Mindkét ágyneműhuzat 3D változat és sokan kedvelik őket.

Válogass kedvedre ezek között a gyönyörű minták között, a 3D ágynemű nagyon feldobja egy-egy hálószoba hangulatát. Kényelmes, puha anyagúak, kellemes pihenésben lesz részed ezekben az ágyneműkben!