Blog

Zöld szőnyeg a természet erejével

Dizon
Dizon
2020.05.04 11:17

Kedveli a természetes színeket, és előnyben részesítené ezeket akkor is, ha lakberendezésről van szó?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend a zöld szőnyeg, hiszen segítségével a tavasz hangulata varázsolható otthonunkba.

A szín kiválóan alkalmas modern, fiatalos lakásokba, de a minimál stílus kiegészítőjeként is szívesen használják. A különféle stíluselemek keverése a megfelelő arányok megtartásával egyediséget kölcsönözhet a lakásnak, s erre a célra a zöld szőnyeg kiegészítőként remek választásnak bizonyul. A hideg hónapok közeledtével igen keresett a Shaggy típusú zöld szőnyeg, mely hosszú, tömör szálaival azonnal puha és meleg érzést kölcsönöz a helyiségbe lépve.

Dönthetünk egyszínű változat mellett, de a kínálatban gyakori a fehér nonfiguratív mintákkal kombinált zöld szőnyeg is. Az örökzöld színvilág remek döntés akkor, amikor kint lassan minden fehérbe borul. Ilyenkor a lakásban az árnyalatnak köszönhetően örök tavasz uralkodhat. Érdemes tisztában lennie azzal, hogy a megfelelő lakástextíliák, s így a szőnyegek segítségével is sokat tehet a lakás otthonossá varázsolása érdekében.

A zöld szín általában jól megy mindenhez, természetes barnákkal kombinálva olyan, mintha a mezőn járnánk, ha pedig vörössel, vagy hasonló, élénk színekkel társítjuk, keleties stílust érhetünk el. Szőnyeg vásárlás alkalmával is érdemes kihasználni az online rendelés kínálta kedvező árakat és kényelmet. A kínálat egyre bővül, és akár az egész lakást felújíthatjuk néhány jól megválasztott szőnyeggel, textíliával.