Blog

Újra itt az aranyláz, melyet most egy organza függöny indított el!

Dizon
Dizon
2020.02.24 18:40
Újra itt az aranyláz, melyet most egy organza függöny indított el!

Újra itt az aranyláz, melyet most egy organza függöny indított el!

 

Minden készen van a szobában, mégis hiányzik valami? Mi tudjuk, hogyan tedd tökéletessé lakásodat! 

Egy ilyen készre varrt arany – vanília organza függöny lesz a hiányzó láncszem, hiszen ez a függöny minden képzeletet fölülmúlva teszi szebbé, otthonosabbá és elegánsabbá otthonodat! Egy ilyen organza függönnyel nem lehet mellé nyúlni, hiszen szinte minden stílusú háztartásba tökéletesen egészíti ki az ott lévő bútorok, textilek és kiegészítők kompozícióját.

Egy – két dologra az azért érdemes odafigyelni, ha igazán jó függönyt szeretnénk vásárolni, amely megadj azt a hiányzó pluszt a lakásnak melyre vágyunk. Ha organza függönyt vásárolunk, tisztában kell lennünk azzal, hogy ez egy fényáteresztő anyag, mely nagyon selymes tapintással bír. Igazán lenge, könnyű anyag ez. Az arany és a vaníliaszínezés miatt, olyan szép árnyalattal tölti meg a szobát már egy kis napfény segítségével is, melynek eredménye egy eszményi színárnyalat lesz, mely mindenki szemét elkápráztatja. Nem kell mást tenned, mint felhelyezni a függönyt és élvezni, ahogy egy teljesen új fényt kap a szoba, ettől a csodaszép arany – vanília organza függöny hihetetlenül jó tulajdonságainak köszönhetően.

Egy másik sarkalatos pont a függönyvásárlásnál a minta. Nagyon nehéz kérdés ez, hiszen mindenkinek ízléstől függően, tetszenek meg bizonyos minták, azonban egy organza függöny esetén, érdemes olyan darabot választani, melyen kevés minta van, inkább csak kisebb motívumok, vagy variációi. Ez azért fontos, mert organza függöny akkor tudja igazán átadni tulajdonosának amit tud, ha szépen átereszti a fényt. Ez sok, ’’nem orgazna” mintánál pedig nem tud megvalósulni, mivel a minták megtöltik a szálak közti réseket, melyen a napsugarai bejutnának a szobába.

Ezen a függönyön, kevés hosszanti csíkos minta van, melyek sötétebbek az alapszíntől. Ez egy remek választás hiszen, ha nem passzol színben akár a függöny alapszíne a szobához, akkor ezekkel a kis csíkokkal lehet ellensúlyozni a dolgot, és így már tökéletesen lesz a kompozíció!

Az l. osztályú minőség a garancia arra, hogy sokáig élvezheted otthonodban, az arany és a vanília eszményi, pompás hatását. Szebb otthonban, szebb az élet!Minden apró kis részlet számít, amikor lakásunk stílusáról döntünk! Dönts jól és válassz olyan termékeket, melyek garantáltan megadják azt, amire igazán szükséged van egy szép, és esztétikus orrhon megteremtéséhez! Az l. osztályú minőség a garancia arra, hogy sokáig élvezheted otthonodban, az arany és a vanília eszményi, pompás hatását. Szebb otthonban, szebb az élet!