Blog

Természet ihlette zöld szőnyeg

Dizon
Dizon
2020.02.24 18:47
Természet ihlette zöld szőnyeg
Természet ihlette zöld szőnyeg 
 

Kedveli a természetes színeket és a tavaszt idéző árnyalatokat?
Mit szólna, ha mindezt otthonába csempészhetné egyetlen szőnyeggel?

 
A zöld szőnyeg iránt egyre többen érdeklődnek manapság, hiszen a természet ihlette színvilág, és a gyakorlatilag bármilyen lakberendezési irányzathoz remekül passzoló megjelenés kitűnő választásnak bizonyul az otthonos hangulat megteremtésére.

A zöld szőnyeg egyszerre passzol a modern design mellé, de akkor is megállja a helyét, ha fiatalos, mégis inkább a minimál stílust követő lakásba szeretnénk elhelyezni. Fehérrel, barnával éppen olyan jól kombinálható, mint a kicsit extrémebb stílust követve a pirossal vagy a sárgával.
 
A zöld szőnyeg választékban a Shaggy típus is megtalálható, amely azonnal otthonos, meleg hatást kelt a lakásban. Míg korábban ez a szőnyegfajta viszonylag drágán volt csupán elérhető, addig ma már korrekt áron lehet hozzájutni még nagyméretben is a vastag, puha szőnyeghez.
 
Ha még kellemesebb összhatást szeretne elérni, akkor törekedjen arra, hogy a zöld szőnyeg mellé stílusban is passzoló függönyöket és lakástextíliákat válasszon. Varázsolja újjá nappaliját, a hálószobát, vagy akár az egész lakást a megfelelő textíliák használatával!
 
Online vásárlás alkalmával sokkal olcsóbban juthat hozzá minőségi, trendi darabokhoz, mintha mindezt szaküzletben vásárolná meg. Ne feledje, ha lakberendezésről van szó, akkor a lényeg sokszor éppen az olyan apróságokon múlik, mint a szőnyegek, függönyök és 
terítők! 
 
Teremtsen új stílust zöld szőnyeg használatával, és a természet beköltözik otthonába!