Takaró

Szereted ha egy hidegebb napon egy puha takaró átölel?


Egy ilyen kellemesen puha takaróba beburkolózva minden szebbnek tűnik. Kifejezetten pozitív hatással van a közérzetre. Kicsit felvidít a fárasztó nap végén. Ez a puha takaró a szemedre is jó hatással van. Hiszen ha egy ilyen takaróval rejted el az ágyadon lévő dolgokat, akkor az összkép is szebb.

Ezzel a takaróval, mindent igényesen elrejthetsz. Legyen szó bármiről ami a pihentető alvásnál hű társad és nem szeretnéd ha a kíváncsi tekintetek célpontjává válna.  Egy álmos őszi estén terítsd magadra, és ennek ölelésében jó érzés lesz egy könyv olvasása is. Pihe-puha anyagával elvarázsol, elkényeztet. Meglepheted akár családtagjaidat is egy puha takaróval, biztos, hogy örülni fog neki. Webáruházunkban találsz méret – és színválasztékot, melyek közül biztos megtalálod a Neked legmegfelelőbbet.

Lehetsz bevállalós és neon színnel, vagy maradhatsz a pasztell színeknél is. Mindegyik hozzád illő választás lesz. Gyermeked ágyát is letakarhatod vele, és ezen a puha takarón még nagyobb öröm lesz a játék. Ha pedig szeretnéd felfrissíteni a takaródat, akkor csak tedd be a mosógépbe egy kímélő mosásra. Száradás után újra élvezheted kényeztető puhaságát.

Tovább