Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Takaró

Ingyenes szállítás!

Egy szép, meleg, bársonyos takaró megnyugtat és felmelegít.

Takaró, melynek puha plüssös anyaga, vidám, lüktető, vagy épp megnyugtató színe hatással van a lakás hangulatára és így a mi hangulatunkra is. Egyszínű takaró és mintás, vagy steppelt, a DIZON.hu webáruházban megtalálod, amire vágysz.

Alapvetően 2 méret van az itt található takaróink között:

  • 150 x 200 cm, az egyszemélyes ágyhoz méretezve, egy személy részére.
  • 200 x 230 cm pedig a kétszemélyes ágyra, a franciaágyhoz méretezve.

Gyönyörű színek vannak takaró kínálataink között: sárga, rózsaszín, kék, zöld, fekete, fehér, bézs, stb. Nők, férfiak és gyermekek is megtalálják az imádott takarót.

A takarók anyaga: mikroszálas plüss és akril, ami elképesztően puha és strapabíró, jól tűri a gyakori mosást is. Első osztályú takaróink nem csak a hálószobában és a nappaliban használhatóak. Vidd el őket bátran piknikezések és kirándulások alkalmával is.

Válassz egy szép takarót, vagy akár többet is és érezd a puhaságukat, lágyságukat, melegüket minden nap.

Tovább
Anyag
Méret
Szín
Minta

Szereted, ha a hidegebb napokon egy puha takaró átölel?


Egy kellemesen puha takaróba beburkolózva minden szebbnek tűnik. Kifejezetten pozitív hatással van a közérzetre. Kicsit felvidít a fárasztó nap végén. Ez a puha takaró a szemedre is jó hatással van, hiszen ha egy ilyen takaróval rejted el az ágyadon lévő dolgokat, akkor az összkép is szebb.

Ezzel a takaróval mindent igényesen elrejthetsz. Legyen szó bármiről, ami a pihentető alvásnál hű társad és nem szeretnéd, ha a kíváncsi tekintetek célpontjává válna. Egy álmos, őszi estén terítsd magadra, ölelésében jó érzés lesz egy könyv olvasása. Pihe-puha anyagával elvarázsol, elkényeztet. Meglepheted akár családtagjaidat is egy puha takaróval, biztos, hogy örülni fognak neki. Webáruházunkban találsz méret – és színválasztékot, melyek közül biztos megtalálod a Neked legmegfelelőbbet.

Lehetsz bevállalós neon színnel, vagy maradhatsz a pasztell, a szürke, a bézs színeknél is. Mindegyik hozzád illő választás lesz. Gyermeked ágyát is letakarhatod vele, ezen a puha takarón még nagyobb öröm lesz a játék. Ha pedig szeretnéd felfrissíteni a takaródat, akkor csak tedd be a mosógépbe egy kímélő mosásra. Száradás után újra élvezheted kényeztető puhaságát és finom illatát. Egy mikroszálas rózsaszín takaró a kislánykák szobájában, gyermekeink ágyán jól mutat.

Tovább