Termék kategóriák

Takaró

Takarót keresel, ami meleg, puha és szép a színe?

Egyszínű takaró és mintás, vagy steppelt, nálunk megtalálod, amire vágysz. Kanapé takaró, melynek puha plüssös anyaga, vidám, lüktető, vagy épp megnyugtató színe hatással van a lakás hangulatára és így a mi hangulatunkra is. 

2 méretben választhatóak a takarók:

  1. Takaró 150 x 200 cm, az egyszemélyes ágyhoz méretezve, egy személy részére
  2. Takaró 200 x 230 cm pedig a kétszemélyes ágyra, a franciaágyhoz méretezve

Nagyon szép színek állnak rendelkezésre: sárga, rózsaszín, kék, zöld, fekete, fehér, bézs, stb. Nők, férfiak és gyermekek is megtalálják az imádott takarót.

A takarók anyaga:

Mikroszálas plüss és akril, ami elképesztően puha és strapabíró, jól tűri a gyakori mosást is.

Tovább
Anyag
Méret
Szín
Minta
Termékkód
 

Egy puha takaró átölelhet a hidegebb estéken.

Egy kellemesen puha takaróba beburkolózva minden szebbnek tűnik. Kifejezetten pozitív hatással van a közérzetre. Kicsit felvidít a fárasztó nap végén. Ez a puha takaró a szemedre is jó hatással van, hiszen ha egy ilyen takaróval rejted el az ágyadon lévő dolgokat, akkor az összkép is szebb. Első osztályú takaróink nem csak a hálószobában és a nappaliban használhatóak. Vidd el őket bátran piknikezések és kirándulások alkalmával is.

Válassz egy szép takarót.

Vagy akár többet is és érezd a puhaságukat, lágyságukat, melegüket minden nap.

Egy minőségi takaróval mindent igényesen elrejthetsz. Legyen szó bármiről, ami a pihentető alvásnál hű társad és nem szeretnéd, ha a kíváncsi tekintetek célpontjává válna. Egy álmos, őszi estén terítsd magadra, ölelésében jó érzés lesz egy könyv olvasása. Pihe-puha anyagával elvarázsol, elkényeztet. Meglepheted akár családtagjaidat is egy puha takaróval, biztos, hogy örülni fognak neki. Webáruházunkban találsz méret – és színválasztékot, melyek közül biztos megtalálod a Neked legmegfelelőbbet.

Lehetsz bevállalós neon színnel, vagy maradhatsz a pasztell, a szürke, a bézs színeknél is. Mindegyik hozzád illő választás lesz. Gyermeked ágyát is letakarhatod vele, ezen a puha takarón még nagyobb öröm lesz a játék. Ha pedig szeretnéd felfrissíteni a takaródat, akkor csak tedd be a mosógépbe egy kímélő mosásra. Száradás után újra élvezheted kényeztető puhaságát és finom illatát. Egy mikroszálas rózsaszín takaró a kislánykák szobájában, gyermekeink ágyán jól mutat.