Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Takaró

Egy szép, meleg, bársonyos takaró megnyugtat és felmelegít. Puha plüssös anyaguk, vidám, lüktető, vagy épp megnyugtató színeik hatással vannak a lakás hangulatára és így a mienkre is. Válassz közülök akár többet is és érezd a gondoskodásukat, a lágyságukat minden nap.

Tovább
Szín

Szereted, ha a hidegebb napokon egy puha takaró átölel?


Egy kellemesen puha takaróba beburkolózva minden szebbnek tűnik. Kifejezetten pozitív hatással van a közérzetre. Kicsit felvidít a fárasztó nap végén. Ez a puha takaró a szemedre is jó hatással van, hiszen ha egy ilyen takaróval rejted el az ágyadon lévő dolgokat, akkor az összkép is szebb.

Ezzel a takaróval mindent igényesen elrejthetsz. Legyen szó bármiről, ami a pihentető alvásnál hű társad és nem szeretnéd, ha a kíváncsi tekintetek célpontjává válna. Egy álmos, őszi estén terítsd magadra, ölelésében jó érzés lesz egy könyv olvasása. Pihe-puha anyagával elvarázsol, elkényeztet. Meglepheted akár családtagjaidat is egy puha takaróval, biztos, hogy örülni fognak neki. Webáruházunkban találsz méret – és színválasztékot, melyek közül biztos megtalálod a Neked legmegfelelőbbet.

Lehetsz bevállalós neon színnel, vagy maradhatsz a pasztell színeknél is. Mindegyik hozzád illő választás lesz. Gyermeked ágyát is letakarhatod vele, ezen a puha takarón még nagyobb öröm lesz a játék. Ha pedig szeretnéd felfrissíteni a takaródat, akkor csak tedd be a mosógépbe egy kímélő mosásra. Száradás után újra élvezheted kényeztető puhaságát és finom illatát.

Tovább